Novinka Reduced price! Mramor Series-4 Ks Vankúš Nastaviť Prírodnej Žuly Vzor Oblačno Strakatý Mramoru Dekoratívne Štandardnej Veľkosti Potlačené Obliečky Na Vankúš Zväčšiť

Mramor Series-4 Ks Vankúš Nastaviť Prírodnej Žuly Vzor Oblačno Strakatý Mramoru Dekoratívne Štandardnej Veľkosti Potlačené Obliečky Na Vankúš

€13.45

Nový produkt

Pôvod TR(Pôvodu)
Názov Značky Alais Store

Alais Obchod Rosegold Mramoru Série 4'lü Vankúš Nastaviť

Alais Obchod Vlastný Dizajn, Digitálne Tlačené Dekoratívny Vankúš Pad Set

Živý a realistický 3d-priestorové tlaky do vášho domova úplne iný vzduch poschodí...

Špeciálny Dizajn Alais Uložiť Digitálne Tlačené Moderné Obliečky na Vankúš Prípadoch, textílie výberové a štýlové, s šev údaje sú prezentované ako dekorácia položky.

Kvalita fotografie v živý a realistický digitálny baskılarımız čistiace a v závislosti na použitie nie fade na roky kvality prvý deň.

Rozmery produktu: 43x43 cm

Textílie: Micro med špirála vystupoval a mäkkou textúrou textílie.

Tlač: Vedúci živý a realistický 3D digitálna tlač, zadné off-bielej farby.

Skrytý zips, ľahko a stroj umývateľné.

Alais Uložiť Digitálne Tlačené Dekoratívne Obdĺžnik Obliečky na Vankúš, textílie výberové a štýlové, s šev detaily ako dekoráciu položky pre vaše použitie.

Každý vzor dizajnéri starostlivo navrhnuté a Alais Obchode majú vypredané.

Kvalita fotografie v živý a realistický baskılarımız pranie a použitie nie slabnúť a pre rokov, v závislosti na prvý deň vlastnosti.

Ľahko sa čistí funkciu vo vašom obývacej izbe, môžete bezpečne používať v kuchyni a v celej vašej domácnosti elegantné a kvalitné výrobky.

Vhodný pre každodenné použitie je pre špeciálne etkinliklerinizde odhalí vašej chuti.

Naše ochrannou známkou Alais Obchod vyrobené podľa obdĺžnik vankúš kılıflarımız najnovšie technológie využívajúce BSCI certifikované naše rastliny 3D Digitálne technológie Tlače sú vyrobené.

Üretimde použiť priadza, farby a surovín, podľa normy " OEKO-TEX®Standard 100 certifikácie.

(Podľa normy "OEKO-TEX®Standard 100", textilné výrobky, suroviny, priebežné a konečné produkty všetkých výrobných fázach, vrátane nezávislej inšpekcie a certifikácie systému.)

Naše výrobky sú OEKO-TEX®Standard 100, normy certifikácie, pretože nemá žiadne škodlivé účinky na zdravie ľudí a zvierat.Chemické zadarmo.

Karcinogénne účinky.

Štítky: posteľná bielizeň kórejského, bed cover set, šperky veľa, dekor vankúš, set list, veľa make-up, dávka, väčšinu veľa, predajca veľa, kórejský matrac.

Napísať recenziu

Mramor Series-4 Ks Vankúš Nastaviť Prírodnej Žuly Vzor Oblačno Strakatý Mramoru Dekoratívne Štandardnej Veľkosti Potlačené Obliečky Na Vankúš

Mramor Series-4 Ks Vankúš Nastaviť Prírodnej Žuly Vzor Oblačno Strakatý Mramoru Dekoratívne Štandardnej Veľkosti Potlačené Obliečky Na Vankúš

Alais Obchod Rosegold Mramoru Série 4'lü Vankúš Nastaviť Alais Obchod Vlastný Dizajn, Digitálne Tlačené Dekoratívny Vankúš Pad Set Živý a realistický 3d-priestorové tlaky do vášho domova úplne iný vzduch poschodí... Špeciálny Dizajn Alais Uložiť Digitálne Tlačené Moderné Obliečky na Vankúš Prípadoch, textílie výberové

Súvisiace produkty