Novinka Reduced price! GGMM ES5 Batérie Základňu Pre Amazon Echo Zobraziť 5 Smart Displej S Alexa 10000mAh Power Bank Dock Staion Stojan Príslušenstvo Pre Echo Zväčšiť

GGMM ES5 Batérie Základňu Pre Amazon Echo Zobraziť 5 Smart Displej S Alexa 10000mAh Power Bank Dock Staion Stojan Príslušenstvo Pre Echo

€25.14

-34 %

€38.67

Nový produkt

Funkcia 1 Wall mount stojan pre amazon echo zobraziť 5
Farba Čierna/Biela
Funkcia 7 Nabíjacia Stanica pre smart reproduktor echo show5
Názov Značky ggmm
Druh Dokovacia stanica pre amazon alexa echo zobraziť 5
Položka Druh STOJAN
Číslo Modelu ES5 batérie základňu pre echo zobraziť 5
Funkcia 5 Rechargable batérie základňu pre amazon echo zobraziť 5
Funkcia 6 Originálne batérie prípade stojan pre alexa ehco zobraziť 5
Funkcia 4 24 hodín hrať zadarmo svoju echo zobraziť 5
Štýl Batéria základňu pre echo zobraziť 5
Funkcia 3 10000mAh prenosné záložnú batériu pre amazon echo zobraziť 5
Funkcia 2 Namontujte držiak pre echo zobraziť 5
Package Áno
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Poznámka( Tam je 2 model pre vybrať, A344 a ES5)

Aj model určený pre amazon echo zobraziť 5 smart displej

ES5 Model: postavený v 10000mAh batérie, nie je len mount držiak ale tiež moc banka batérie base

A344: je stáť mount držiak len

Poznámka: Smart display (reproduktor) a nabíjačka nie sú súčasťou

Použite pôvodné ehco zobraziť 5 nabíjačka na nabíjanie výrobku( tento model nie je oblek pre amazon echo zobraziť 8 smart display)

Zadarmo Vaša Show 5

Poskytnúť svoje Ukázať, 5 s mobilným napájanie, úplne zadarmo svojho inteligentného rečníka z obmedzeného pomocou šnúry.Môžete tak spravovať svoje deň, ovládanie vašej inteligentnej domácnosti, baviť sa, a kontakt priatelia a rodina vo všetkých scenároch, ako je kuchyňa, spálňa, balkón alebo záhrada.

Rozšírené Lka

S 10000mAh kapacita batérie, poskytuje až 9.5 hodín na 50% objemu, aby vás bavil.Batérie sú zahrnuté, schválené podľa CE, ROHS, FCC PSE, aby poskytovali maximálnu ochranu.

Jednoduchá Montáž a demontáž

Ľahko kĺzať magnetický úchyt poskytuje pohodlné použitie a pevne drží na ukážku 5 z akéhokoľvek drift alebo odraziť.S anti-sklzu spodnej podložky aby sa zabránilo, že z pošmyknutia a posuvné okolo.Miesto, zástrčky, napájacie na, a potom môžete slobodne ísť.

Uhol-nastaviteľné Batéria, Základňa Stojana

Ľahko nakloniť si Zobraziť 5 dopredu alebo dozadu na zlepšenie uhol pohľadu.Máte možnosť zobrazovať vaše Zobraziť 5 tak, že sa vám to páči.

Jednoduché Použitie

Plug and Play, jednoduchá inštalácia so jednoduchá obsluha--- Vložiť zobraziť do 5 hornej časti našej moci stanicu, stlačte a podržte tlačidlo napájania našej power bank za 2 sekundy, a you' re dobré ísť.

Poznámka: Smart display (reproduktor) a nabíjačka nie sú súčasťou

K dispozícii sú 2 farby: čierna a biela.Prosím, kupujte bielej farby z iného odkaz na obchod.

Čo Získate

GGMM Prenosné

ES5 batéria, základňa *1

používateľská príručka *1

Poznámka: Ak chcete ušetriť zdroje, nebudeme poskytovať ďalšie napájací kábel pre ES5, môžete použiť originálne napájací kábel, ktorý sa dodáva s Ukázať, 5 napájanie pre ES5 batérie base priamo.

Štítky: banka napájania, prenosný reproduktor s aux vstup, inteligentný termostat wifi, broadlink rm4, echo zobraziť 8 stojan, život smart, echo, echo zobraziť stáť 5, vojenská sila banky 10000mah, echo dot 4 generácie alexa.

Napísať recenziu

GGMM ES5 Batérie Základňu Pre Amazon Echo Zobraziť 5 Smart Displej S Alexa 10000mAh Power Bank Dock Staion Stojan Príslušenstvo Pre Echo

GGMM ES5 Batérie Základňu Pre Amazon Echo Zobraziť 5 Smart Displej S Alexa 10000mAh Power Bank Dock Staion Stojan Príslušenstvo Pre Echo

Poznámka( Tam je 2 model pre vybrať, A344 a ES5) Aj model určený pre amazon echo zobraziť 5 smart displej ES5 Model: postavený v 10000mAh batérie, nie je len mount držiak ale tiež moc banka batérie base A344: je stáť mount držiak len Poznámka: Smart display (reproduktor) a nabíjačka nie sú súčasťou Použite pôvodné