Novinka Reduced price! Cross Stitch Auta Zmysluplné DIY Výšivky Umenie Nastaviť Bavlny A Plátna Začiatočníkov Vyšívať, Ľahké A Jednoduché Použitie Zväčšiť

Cross Stitch Auta Zmysluplné DIY Výšivky Umenie Nastaviť Bavlny A Plátna Začiatočníkov Vyšívať, Ľahké A Jednoduché Použitie

€5.27

-27 %

€7.22

Nový produkt

Použitie Iné
Plátno Metóda Balenia Zložené
Vzor Typ RASTLINA
Štýl Tradičná Čínština
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál 100% Bavlna
Druh Package
Rám No
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko

Funkcie:

1. Cenné Ručné Výšivky Auta: celý súbor výšivky starter kits, vrátane všetky nástroje, ktoré potrebujete na vyšívať; len toto nastavenie môže dokončiť krásne vyšívanie vzorov.

2. Vyšívanie je lyrický prejav lásky.Prázdne tkaniny sú inšpirované.To je perfektný darček dať hand-made remeslá váš obľúbený rodičov.

3. Obsah balenia: 1* potlačené bavlnené plátno, 1 vyšívacie niť, 2 vyšívacie ihly, 1 návod na kreslenie, 1 imitácia bambusu výšivky.

4. Jednoduché ovládanie: bambusové výšivky je nahradené s mosadz nastavovacej skrutky.Ak je to potrebné, utiahnite ju, aby tkaniny, ako pevne ako bubon.Postupujte podľa navrhnutý vzor na dokončenie, a potom vzor je možné zmyť.To je pre začiatočníkov.Hovorí sa, že veľmi pomôcť.

5. Nádherné DIY remeslá sú veľmi vhodné pre vašu rodinu, priateľov a darčeky, a je to skutočne zmysluplné a špeciálne vec na dokončenie DIY výšivky s priateľmi alebo deti.

Špecifikácie:

Meno: Cross Stitch Auta

Stupeň obtiažnosti: ľahké a jednoduché použitie

Položka Č.: S325

Veľkosť: textílie veľkosti je asi 30*30 cm/11.81*11.81 palec, výšivky úsek* veľkosť je asi o 20*20cm/7.87*7.87 palec

Materiál: bavlnené a ľanové tkaniny

Farba: ako je znázornené

Výšivky pomoc: steh návod

Balenie Zoznam:

Vytlačené Bavlnenej Tkaniny*1

Vyšívacie Nite*1

Vyšívacie Ihly*2

Návod Výkresy*1

Imitácia Bambusu Výšivky Úsek*1

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má niektoré veľkosti tolerancie.

Štítky: guľôčky cross stitch, víla, motýľ cross stitch, canva cross stitch, joe nedeľa, cross stitch tkanina bielizeň, Vyšívanie, čínsky needlepoint, balerína cross stitch auta, cross stitch auta dievčatko, vták cross stitch.

Napísať recenziu

Cross Stitch Auta Zmysluplné DIY Výšivky Umenie Nastaviť Bavlny A Plátna Začiatočníkov Vyšívať, Ľahké A Jednoduché Použitie

Cross Stitch Auta Zmysluplné DIY Výšivky Umenie Nastaviť Bavlny A Plátna Začiatočníkov Vyšívať, Ľahké A Jednoduché Použitie

Funkcie: 1. Cenné Ručné Výšivky Auta: celý súbor výšivky starter kits, vrátane všetky nástroje, ktoré potrebujete na vyšívať; len toto nastavenie môže dokončiť krásne vyšívanie vzorov. 2. Vyšívanie je lyrický prejav lásky.Prázdne tkaniny sú inšpirované.To je perfektný darček dať hand-made remeslá váš obľúbený rodičov. 3.

Súvisiace produkty