Novinka Reduced price! Deti, Dievčatá Kríž Uzol Čelenky Módne Doplnky Do Vlasov Dieťa Pletenie Elastické Hairband Bavlny, Mäkké Pokrývku Hlavy Zväčšiť

Deti, Dievčatá Kríž Uzol Čelenky Módne Doplnky Do Vlasov Dieťa Pletenie Elastické Hairband Bavlny, Mäkké Pokrývku Hlavy

€3.36

Nový produkt

Oddelenie Meno Deti
Štýl Móda
Druh Čelenky, Vlasy Pásma A Pásma
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Nylon, Polyester
Textúra Materiálu textílie
Vzor Typ Pevné
Názov Značky MOMLOVEDIY
Číslo Modelu zk
Pohlavie Dievčatá

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Výrobkov

[xlmodel]-[custom]-[55464] O NÁS

Naša Spoločnosť bola založená v roku 2010. To carrys veľký výber unikátne a módne doplnky do vlasov, položky,dievča, sukne, detské leg warmers.atď

Máme vlastný dizajn a showroom.Návrhári sa vyjsť nové nápady každý týždeň pre váš výber.Postaráme sa o každý kus položky a pyšní na naše práce.Všetky materiály budú bezpečné a pohodlné.

Zamerali sme sa na rozvíjať ho do každej detskej sweet home.Sme radi deti!!!Svet sa stáva farebné a vitality kvôli nim.

Ďakujeme všetkým našim projektantom a pracovníkom.

[xlmodel]-[custom]-[55465] SLUŽBY

Ak ju potrebujete, skôr, prosím, nákup rush záznam v našom obchode & kontaktujte nás pred kúpou.prosím, poradí a dokončiť platbu skoro na to, aby zabezpečili, dostanete položky včas.

Sme dobrí vlastné príkazy.

[xlmodel]-[custom]-[55467] VEĽKOSTI alebo NOSENIE PROBLÉMY,

Rozmery sú znázornené konkrétne merania sa v detailoch špecifikácie.Pls pozrite v popise skôr ako zadáte objednávku.Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti je asi 0,5 palca.Ak zistíte veľkosť unsuit, pls kontaktujte nás.

[xlmodel]-[custom]-[55468] FARBY ROZDIELY

Rozdiely vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, kamera, osvetlenie, pozadie, atď.Ak však trváte na tom, farba je erro, pls kontaktujte nás a riešiť, či vrátiť alebo vrátenie peňazí je OK.

[xlmodel]-[custom]-[55470] VEĽKOOBCHOD

Tam bude veľká zľava pre wholesalePlease, kontaktujte nás.

[xlmodel]-[custom]-[55466] VRACIA

Snažíme sa, aby zákazník služby, aby sme si.

Kvalita Problém - Poskytnúť obraz potvrdiť, vám vrátime PLNÚ sumu.

Kupujúci je Dôvod - Pls uistite sa, že všetky výnosy zahŕňajú všetky pôvodné položky nepoškodený, v re-predajného stavu, všetky originálne balenie a poslať späť.Kupujúci by mal dovoliť návrat poplatky.Prosím, kontaktujte nás pred návratom.

[xlmodel]-[custom]-[55469] spätnú VÄZBU

Sme ocenili každú spätnú väzbu necháte sinceit je veľká podpora pre nás, ak ste spokojní s našimi položky, pls, neváhajte napísať pozitívnej spätnej väzby a osvetlenie 5 hviezdičiek.Sme vám vždy ponúknuť čo najlepšie služby.Sme tiež vážne predávajúci, ak nie je žiadny problém, pls prvý kontakt s nami pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, sme vždy bude každý úsilie, aby ste sa tešiť na vaše nákupy, veľmi pekne ďakujem!Rozdiely farieb

Rozdiely vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, kamera, osvetlenie, pozadie, atď.Ak však trváte na tom, farba je erro, pls kontaktujte nás a riešiť, či vrátiť alebo vrátenie peňazí je OK.Sme ocenili každú spätnú väzbu necháte sinceit je veľká podpora pre nás, ak ste spokojní s našimi položky, pls, neváhajte napísať pozitívnej spätnej väzby a osvetlenie 5 hviezdičiek.Sme vám vždy ponúknuť čo najlepšie služby.Sme tiež vážne predávajúci, ak nie je žiadny problém, pls prvý kontakt s nami pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, sme vždy bude každý úsilie, aby ste sa tešiť na vaše nákupy, veľmi pekne ďakujem!

Štítky: xs max oled premium.

Napísať recenziu

Deti, Dievčatá Kríž Uzol Čelenky Módne Doplnky Do Vlasov Dieťa Pletenie Elastické Hairband Bavlny, Mäkké Pokrývku Hlavy

Deti, Dievčatá Kríž Uzol Čelenky Módne Doplnky Do Vlasov Dieťa Pletenie Elastické Hairband Bavlny, Mäkké Pokrývku Hlavy

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografie Výrobkov [xlmodel]-[custom]-[55464] O NÁS Naša Spoločnosť bola založená v roku 2010. To carrys veľký výber unikátne a módne doplnky do vlasov, položky,dievča, sukne, detské leg warmers.atď Máme vlastný dizajn a showroom.Návrhári sa vyjsť nové nápady každý týždeň pre váš výber.Postaráme

Súvisiace produkty