Novinka Reduced price! 100ks 6x4mm Crystal Tvárou Rondelle Sklenené Korálky Voľné Dištančné Perličiek DIY Zistenia Zväčšiť

100ks 6x4mm Crystal Tvárou Rondelle Sklenené Korálky Voľné Dištančné Perličiek DIY Zistenia

€1.67

-4 %

€1.75

Nový produkt

Jemné alebo Módne Móda
Položka Druh Korálky
Materiál Sklo
Kovové Typ Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)

Tvárou Crystal Korálky Rondelle Zistenia Voľné 100ps Dištančné Perličiek Kúzlu Skla 6 mm

Veľkosť:6 mm*4 mm

Farba:zmiešané (môžete si vybrať)

Materiál:Sklenená Guľôčka

Farba: viď obrázok Poznámka : ak zmiešané farby ,bude náhodný!

tvar: viď obrázok Poznámka : ak zmiešané tvar ,bude náhodný!

Množstvo : Veľkoobchod

Upozornenie: farby sa môžu mierne odlišný, pretože jednotlivých

kamera monitora .

Fotografiu nechcete zobraziť v skutočnej veľkosti , pozrite si prosím názov a popis pre veľkosť detaily.

Doprava Politiky

- Tovar vám bude dodaný International Air Mail do 48 hodín po platbe vymazané.

- Položky vždy potrebné 14-35 pracovných dní, USA

- Package výške viac ako 20$,bude bezplatne doporučene doprava.(Z USA),inak odoslané prostredníctvom poštových obyčajných zásielok(15-45 deň).

- Package výške viac ako 120$,bude zadarmo Urýchlilo dopravu.(V prípade, ak spĺňate tieto podmienky,ale ebay systém stále účtovať prepravné náklady,prosím, kontaktujte ma, ako budete platiť za to. )

-Ako všetci vieme, medzinárodná doprava čas je veľmi založené na Colnej a post oboch stranách, keď nebudete prijímať položky v priebehu dňa, prosím, kontaktujte ma, môžem ponúknuť plnú náhradu, prosím neotvárajte prípadoch, alebo zanechať negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, než akákoľvek komunikácia,akýkoľvek problém sa dá vyriešiť, budem sa snažiť, aby každá transakcia spokojný

Reklamačný Poriadok 1. Spokojnosť zákazníka je našou najvyššou cieľ.Veríme, že naša položky sú tak vynikajúce.Všetky výrobky sú kontrolovaná kvalita.Sú nové a v dobrom stave pri dodaní je pre našich zákazníkov.Sme presvedčení, budete spokojní s Nákupom.

2. Ak výrobok je chybný, alebo poškodenia pri príchode, alebo zlý výrobok dodaný, kontaktujte nás prosím okamžite.Vráti prijatá do 30 dní od dátumu dodania a položka musí byť v pôvodnom novom stave, nie sú opotrebované alebo pozmenené akýmkoľvek spôsobom s pripojeným tagy & zábal.Inak vysporiadať je konečné.Návrat poštovné musí byť zaplatená kupujúcim.

3. Najprv nás kontaktujte, ak máte akékoľvek problémy/otázky/problémy.Budeme radi, ak chcete vyriešiť akékoľvek problémy, ktoré môžu mať v srdečné a priateľské spôsobom.

4. Vážime si vášho Postive spätnú Väzbu, a bude robiť to isté na odplatu.Nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez predchádzajúcej komunikácie s nami.Prosím, aby max 2 obchodné dni pre nás odpoveď.

Kontaktujte nás

Budeme vždy robiť naše nahor najviac prekročiť vaše očakávania v oblasti služieb zákazníkom, komunikácie a odoslaní vašej objednávky.

Štítky: xperia vibračného motora.

Napísať recenziu

100ks 6x4mm Crystal Tvárou Rondelle Sklenené Korálky Voľné Dištančné Perličiek DIY Zistenia

100ks 6x4mm Crystal Tvárou Rondelle Sklenené Korálky Voľné Dištančné Perličiek DIY Zistenia

Tvárou Crystal Korálky Rondelle Zistenia Voľné 100ps Dištančné Perličiek Kúzlu Skla 6 mm Veľkosť:6 mm*4 mm Farba:zmiešané (môžete si vybrať) Materiál:Sklenená Guľôčka Farba: viď obrázok Poznámka : ak zmiešané farby ,bude náhodný! tvar: viď obrázok Poznámka : ak zmiešané tvar ,bude náhodný! Množstvo

Súvisiace produkty