Novinka Reduced price! 2020 Vianočný Záves Rám Vianočné Ozdoby Záves Dverí Záves Pracky Rodiny Okno Usporiadanie Bábiky, Dekorácie Darček Zväčšiť

2020 Vianočný Záves Rám Vianočné Ozdoby Záves Dverí Záves Pracky Rodiny Okno Usporiadanie Bábiky, Dekorácie Darček

€4.19

-27 %

€5.81

Nový produkt

Balenie Č Darčekovej Krabičke
Typ Veľkoobchod No
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Vianočný Strom Dekorácie
Číslo Modelu Vianočné dekorácie prívesok
Súbor Typ Áno
Materiál Handričku

Funkcia:

Vianočné ozdoby sú vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny a majú magické pracky dizajn pre jednoduché používanie.

Opona pracky sú vhodné pre rôzne scény a na miestach, a môžu byť použité ako atmosfére dekorácie alebo slávnostné dekorácie.Bary, kníhkupectvo, salóniky a fotografovanie rekvizity sú všetky dobré praktické predmety.

Naše Vianočné ozdoby sú jednoduché a štýlové.Ideálny Vianočný darček pre vašich susedov, širšia rodina, priatelia, členovia cirkvi a starí rodičia.

Špecifikácia:

Materiál: látkové

Veľkosť: 27*34 cm

Balenie zoznam: 1 *Vianočný záves dekorácie doll

Vianoce, opona rám ,Vianočné dekorácie, záclony ,dvere záves pracka ,rodina, okno, usporiadanie, bábiky ,dekorácie, darčeky,

1).Budeme loď do 3-5 pracovných dní (podľa objemu objednávky) po obdržaní vašej platby.

2).SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a neobsahuje víkendy a sviatky.Dodacia lehota sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3).dodacia lehota:

A).Dokončený v priebehu 4 až 10 pracovných dní UPS / Fedex

B). 6 až 15 pracovných dní poskytované EMS

C).V 20-40 pracovných dní od Čína Príspevok Letecky, ruskej štátnej zvyčajne potrebuje viac dní.

d).Pošleme vám podľa polohy a logistika spôsob si vyberiete, a budete získať sledovacie číslo do 1-3 pracovných dní od doručenia.

E).Nie sme zodpovední za žiadne problémy, prieťahy alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.

Od ručné meranie môže spôsobiť rozmerová odchýlka (pozitívne a negatívne 1-2cm fluktuácia), farebný rozdiel je spôsobený faktormi, ako sú zobrazenia, počasie, osvetlenie, atď.Obraz bude mať rôzne farby na rôzne displeje, ale len malé rozdiely nebudú vezmite Prosím na vedomie, že výrobok je dotknuté.

Milí kupujúci, ak nie ste spokojní s našimi produktov a služieb, kontaktujte nás prosím pred odchodom negatívnej spätnej väzby, potom budeme snažiť riešiť problémy a aby ste spokojný.Toto je pre nás veľmi dôležité a vďaka za vaše porozumenie.

Vďaka za účasť a prajem pekný deň.

Štítky: narodeniny box darček, box darček magnet, záves na okno, záclony topy, záves pre kuchyňa, zomrie záclony, box darčeková sada, box darček, závesy, záclony, záclony obrázok.

Napísať recenziu

2020 Vianočný Záves Rám Vianočné Ozdoby Záves Dverí Záves Pracky Rodiny Okno Usporiadanie Bábiky, Dekorácie Darček

2020 Vianočný Záves Rám Vianočné Ozdoby Záves Dverí Záves Pracky Rodiny Okno Usporiadanie Bábiky, Dekorácie Darček

Funkcia: Vianočné ozdoby sú vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny a majú magické pracky dizajn pre jednoduché používanie. Opona pracky sú vhodné pre rôzne scény a na miestach, a môžu byť použité ako atmosfére dekorácie alebo slávnostné dekorácie.Bary, kníhkupectvo, salóniky a fotografovanie rekvizity sú všetky dobré praktické predmety. Naše

Súvisiace produkty