Novinka Reduced price! 110ml T-8000 Univerzálne Lepidlo Lepidlo na Opravu Plastov Lepenie Kovov Super Gleje Príručka DIY Transparentné Mäkké Lepidlo Waterpro Zväčšiť

110ml T-8000 Univerzálne Lepidlo Lepidlo na Opravu Plastov Lepenie Kovov Super Gleje Príručka DIY Transparentné Mäkké Lepidlo Waterpro

€0.80

-14 %

€0.94

Nový produkt

T-8000 Univerzálne Lepidlo Oprava lepidlo
Číslo Modelu Universal glue
Typ Produktu Iné
Super Gleje Príručka DIY Transparentné Mäkké Lepidlo

Popis:

1. Toto lepidlo je šetrný k životnému prostrediu a nie je na škodu materiálu.Je obzvlášť vhodný pre lepidlo, ktoré je veľmi pohodlné.

2. Príručka DIY transparentné mäkké lepidlo, č žieravé, má určitú konzistenciu, môže byť ľahko zotrieť pred lepidlo je úplne vyliečiť, takže žiadne stopy, lepidlo je stanovená v rozpätí 3-5 minút, počas ktorých môže byť Dostatočný čas na prispôsobenie polohy a dosiahnuť vysokú pevnosť 24 až 48 hodín.

3. V porovnaní s inými lepidlá, T8000 má štipľavý zápach.Self-adhesive ihly lepidlo je druh spojiva, hydroizolácie a anti-vibračná pre hračky, kamienky, rôzne dekorácie, mušle a remesiel.

4. Bezfarebný, bez zápachu, nie je biela, jemne liehom, môžete dokonale odstrániť prebytočné lepidlo.Ak nechcete načítať to prvýkrát, môžete vyradiť ho s alkoholom a môžete ľahko odstrániť.

5. To je na kov, sklo, keramika, kameň, bambusu, látky, kože, PVC, ABS, nylon, hubky, film, textílie, elektronických komponentov, plastov, gumy, vlákniny, papiera a mobilný telefón hranice.LCD displej, do stredu rámu a iné materiály majú dobré vložiť výkon.

Parametre:

Názov: T-8000 miliónov lepidlo

Pevné obsah: 33% -38%

Tvrdosť po vytvrdnutí: 70-85B

Koncentrácia: 4800CPS

Povrch suchý čas: 3 minúty, 5 minút alebo tak

Úplné vyliečenie čas: 24-48 hodín

Uložiť: Uložiť na 10 až 30 stupňov

Koloidné: plne transparentné, mäkký gél, polotuhý

Čistý obsah: 15ml, 50ml, 110ml

Pokyny:

1. Prosím, prečítajte si popis produktu starostlivo pred použitím.

2. Prosím, malý priestor experimentovať, kým ju použijete vo veľkom priestore.

3. Uistite sa prosím, že povrch adherend je čisté a suché.

4. použitie teplota by mala byť medzi 18-32 stupňov.

5. Tento produkt je možné priamo potiahnuté, na povrchu adherend podľa potreby.

6. Počkajte 3 až 5 minút a zarovnajte dve adherends s malým tlakom.

7. dajte niekoľko hodín, a dosiahnuť dobrú priľnavosť v ťahu po 48 hodinách.

8. V prípade, že výrobok nie je v prevádzke, kryt na fľašu, aby sa zabránilo po vyzretí lepidla kontakty vzduchu.

poznámka:

1. Môže dráždiť kožu a oči.

2. Prosím, použite ho v dobre vetranom prostredí.

3. V prípade náhodného kontaktu s očami, prosím, opláchnite veľkým množstvom vody.

4. prosím, drž sa od detí skladovacie, výrobné operácie, prosím, drž sa ďalej od ohňa.

5. životnosť 2 roky, bezpečného používania dátum vidieť produkt fľaša.

Zoznam Produktov:

1* T8000 lepidlo

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 1 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: lepidlo obrazovke 110ml, t8000, teplo horák, transparentné lepidlo 110ml, lepidlo t8000, lepidlo t7000, hľadáčik fotoaparátu kryt, silicon formy pre živice umenie, prečesať vlasy, nastavenie nástroja.

Napísať recenziu

110ml T-8000 Univerzálne Lepidlo Lepidlo na Opravu Plastov Lepenie Kovov Super Gleje Príručka DIY Transparentné Mäkké Lepidlo Waterpro

110ml T-8000 Univerzálne Lepidlo Lepidlo na Opravu Plastov Lepenie Kovov Super Gleje Príručka DIY Transparentné Mäkké Lepidlo Waterpro

Popis: 1. Toto lepidlo je šetrný k životnému prostrediu a nie je na škodu materiálu.Je obzvlášť vhodný pre lepidlo, ktoré je veľmi pohodlné. 2. Príručka DIY transparentné mäkké lepidlo, č žieravé, má určitú konzistenciu, môže byť ľahko zotrieť pred lepidlo je úplne vyliečiť, takže žiadne stopy, lepidlo je stanovená v rozpätí

Súvisiace produkty