Novinka Reduced price! BEEMAN Kuchyňa Nehrdzavejúcej Ocele Olivový Olej Postrekovač Fľašu Oleja Čerpadla Hrniec nepriepustných Gril BBQ Postrekovač Olej s Dávkovačom Riad Nástroje Zväčšiť

BEEMAN Kuchyňa Nehrdzavejúcej Ocele Olivový Olej Postrekovač Fľašu Oleja Čerpadla Hrniec nepriepustných Gril BBQ Postrekovač Olej s Dávkovačom Riad Nástroje

€5.63

-22 %

€7.22

Nový produkt

Počet Kusov 2
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Hmotnosť 230g
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE / EÚ, EHS, FDA, LFGB, SGS
Názov Značky Beeman
Funkcia Eco-Priateľský
veľkosť 100ml
Druh Varenie Nástroj Sady, olej s dávkovačom
Názov olej postrekovač
Type3 olej hrniec
Model Olivový Olej Postrekovač
Číslo Modelu Olej Postrekovač Fľašu
Type2 Z Nehrdzavejúcej Ocele Olivový Olej Postrekovač Fľašu

Funkcie:

1.Premium Kvalita - olej postrekovač pre varenie je vyrobený z 304 nerezovej ocele a potravín-kvalitné sklo s úplne BPA zadarmo a Eco-friendly, ktorý má protišmykové dizajn v hornej, veľmi kompaktný a nebude list preč.

2.Multi-Purpose - Tento olivový olej sprej je nástroje pre domov a kuchyňa.To je jedno použitie a multi-účel.Vyplňte tento postrekovač so všetkými druhmi korenia, ako je olivový olej, ocot, sójová omáčka, citrónová a limetová šťava, sherry alebo víno.A široko používaný počas šalát robiť, Varenie,Pečenie, Pečenie, Grilovanie, Vyprážanie, GRILOVANIE a pod.

3.Jednoduché Použitie & Clean - priložený malý lievik umožňuje naplniť olejom ľahšie a voľný hadice nespôsobí olej upchávaniu.Jednoduché čerpanie činnosť, ktorá vytvára jemnú hmlu, aj sprej, a pohodlnejšie ovládanie dávkovanie.Po použití môžete odskrutkujte veko a opláchnite niektoré čistiacim prostriedkom alebo teplej vody

4.Ľahko sa prenáša - S našimi transparentný dizajn Eco - priateľský, ľahko sa čistí, veľkosť (100 ml/3.4 oz Kapacitu, Výška 180 mm/7.07 inch x Priemer 40 mm/1.57 palca) môžu byť použité v kuchyni alebo vykonať mimo nej tak, aby boli atraktívne a veľkorysý, robustné a odolné, to je skvelá voľba pre darček.

5.Transparentné a Dvojité Stupnici Dizajn :S transparentný dizajn, tento olej dávkovač je vhodné vedieť, stav a množstvo oleja, ľahké rozpoznať korenie(olej/ocot/omáčkou) rýchlo.Naše dve stupnice dizajn vám môže pomôcť zvládnuť olej použitie v odkazy na iné jedlo metódy varenia

Špecifikácie:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Veľkosť: 4*18 cm/1.57*7"

Kapacita: 100 ml

Farba:Strieborná

Teplé tipy:

1. Čisté a suché, s čistiacim prostriedkom pre prvé použitie a nechajte uschnúť na chladnom mieste.

2. Nepoužívajte pevné nástrojov, ako drôtené kefy na čistenie, aby sa zabránilo poškriabaniu ovplyvňujúce krásy.

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pls Poznámka

1.Máme drop shipping services.Môžeme poskytnúť veľké zľavy na náš Agent.

2.Môžeme tiež prispôsobiť svoje vlastné logo pre vás ak si kúpite viac ako 100 kusov.

3.Ak chcete vybrať si express doručenie, Pls kontaktujte nás, ak chcete zmeniť expedičný poplatok. (Napríklad, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.

2.Položky kupujúci dostal, ako je popísané, vráti akceptovať alebo udržať položku a dohodnúť sa s predávajúcim na vrátenie sumy.

O Spätnú Väzbu

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ako aj 5-hviezdičkový aby detailné hodnotenie.Raz si ukázať nám film spätnú väzbu, ponúkame vám dodatočnú zľavu 5% v ďalšej objednávke, prosím, kontaktujte nás pred ďalším poukážkou.

2.Ak budete zdieľať náš produkt odkazy na vašich webových stránkach sociálnej siete, alebo na Facebook, si získajú ďalšie 10% zľava na ďalšie predplatné na naše výrobky.prosím, kontaktujte nás pred ďalším poukážkou.

3.Ak nie ste spokojní s transakciou, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred odoslaním vášho hodnotenia.Veríme, že všetko, čo by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie.

Štítky: gurmánske olivový olej postrekovač, kuchyňa orgán, olej sprej, qd záves otočný, farebné kuchynský riad z nerezovej ocele, kuchyňa veci, utensilio cozinha, dieťa kuchyni varenie ware, variť hrniec, potesi cozinha.

Napísať recenziu

BEEMAN Kuchyňa Nehrdzavejúcej Ocele Olivový Olej Postrekovač Fľašu Oleja Čerpadla Hrniec nepriepustných Gril BBQ Postrekovač Olej s Dávkovačom Riad Nástroje

BEEMAN Kuchyňa Nehrdzavejúcej Ocele Olivový Olej Postrekovač Fľašu Oleja Čerpadla Hrniec nepriepustných Gril BBQ Postrekovač Olej s Dávkovačom Riad Nástroje

Funkcie: 1.Premium Kvalita - olej postrekovač pre varenie je vyrobený z 304 nerezovej ocele a potravín-kvalitné sklo s úplne BPA zadarmo a Eco-friendly, ktorý má protišmykové dizajn v hornej, veľmi kompaktný a nebude list preč. 2.Multi-Purpose - Tento olivový olej sprej je nástroje pre domov a kuchyňa.To je jedno použitie a multi-účel.Vyplňte

Súvisiace produkty