Novinka Reduced price! Prenosné Vreckové Šijací Stroj Zväčšiť

Prenosné Vreckové Šijací Stroj

€7.34

-18 %

€8.96

Nový produkt

Krmivo Mechanizmus manuál
Celkové Rozmery 20 cm * 3 * 6,5 cm
Dĺžka Stehu 0
Stav Nové
Moc Iné
Číslo Modelu Prenosné Vreckové Šijací Stroj
Mechanické Konfigurácia Ploché Posteľ
Max. Šijacie Hrúbka 0
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť 400g
Steh Tvorba Retiazkový Steh
Max. Rýchlosť Šitia 0
Druh Mini Šijací Stroj

Rýchle Opravy Ručné Šitie Stroj Mini Ručné Akumulátorové Prenosný Šijací Stroj - Vhodné pre Začiatočníkov Rýchle Šikovný šitie.

Funkcie:

✂ Ľahký a Prenosný - šijací stroj je ľahký a ľahko prenosný, ktorý je veľmi vhodný pre on-site údržbu a havarijné šitie počas doma alebo na cestovanie.

✂ Široké Využitie - Tento univerzálny malé šijací stroj platí pre všetky druhy textílií, ktoré sú skvelé pre silks, denim, vlny, kože, a remesiel.Tiež veľmi vhodný pre plavidlá, patchwork, alebo jednoduché výšivky.Môžete použiť tento praktický stroj, aby sa vaše vlastné hygienické vreckovky, zástery, rukavice, handry, pet oblečenie, a tak ďalej.

✂ Jednoduchý Na Používanie - Tento mini šijací stroj je ľahko ovládateľný, linka s plochým okrajom, automatické sťahovanie.Začiatočníkov aj profesionálov môže robiť nejaké DIY umelecké remeslá ľahko.Tento elektrický ručný jeden steh šijací stroj je tak oveľa rýchlejšie a jednoduchšie ako pomocou ihly, ušetrí vám čas a peniaze.

✂ Viac užívateľsky príjemný Dizajn - manuál šijací stroj je vybavený 4 niť množina bodov, ktoré môžu byť ľahko rozobrať len tým, že šitie s tlačidlom a nastaviteľnú montážnu dosku.Špecifikácia: Hmotnosť: 280 g.Veľkosť: cca. 20 cm x 3 cm x 6,5 cm.Napájanie: 4 x AA batérie (Nie sú súčasťou).Balík obsahuje: 1 x Vretena. 1 x Ihly. 2 x Dutinky. 1 x Príručka pre Používateľa. 1 x Navliekača Ihly. 1 x Mini Prenosné Ručné šijacie stroje.Poznámky: hrúbka textílie by mali byť 1.8 mm okolo.Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.

Štítky: ručné tmelenie stroj, brat výšivky rám, dlaždice šijacom stroji, sijaci stroj, textílie pätky, náhradné diely na pletenie stroj brother, tesniaci stroj ultrazvukové, industriel šijací stroj, spevák genie šijací stroj časti, ručné machin.

Napísať recenziu

Prenosné Vreckové Šijací Stroj

Prenosné Vreckové Šijací Stroj

Rýchle Opravy Ručné Šitie Stroj Mini Ručné Akumulátorové Prenosný Šijací Stroj - Vhodné pre Začiatočníkov Rýchle Šikovný šitie. Funkcie: ✂ Ľahký a Prenosný - šijací stroj je ľahký a ľahko prenosný, ktorý je veľmi vhodný pre on-site údržbu a havarijné šitie počas doma alebo na cestovanie. ✂ Široké Využitie

Súvisiace produkty