Novinka Reduced price! Kolo Pouffe Kryt Podnožka Chránič Skladovanie Týka Stolice Pouf Úsek Pokrýva, Zväčšiť

Kolo Pouffe Kryt Podnožka Chránič Skladovanie Týka Stolice Pouf Úsek Pokrýva,

€3.66

-43 %

€6.53

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Moderné
Materiál Iné
Vzor Obyčajný Farbená
Číslo Modelu Osmanská Slipcover Podnožka Kryt

Popis:

SKVELÝ STRIH: Tento inovovaný 1 kus osmanskej kryt je vyrobené z odolného a mäkkého vysokej úsek pletené žakárové tkaniny.Vhodný pre väčšinu kolo skladovanie pohovky.Malá veľkosť, zmestí väčšina osmanských s 12.83"-25.6" priemer.Funkcia one-size-fits-väčšina, láskavo opatrenie pred objednaním.

PLNÚ OCHRANU: Tieto osmanskej kryty sú super mäkké a pohodlné, prírodné environmentálne a EKOLOGICKY šetrné.Chrániť vaše osmanskej z škvrny, škvrny a trhaniu.Skvelou voľbou pre domácnosti s deťmi a domácimi miláčikmi.

ESTETICKÉ DEKOR: Tento inovovaný slipcover použitie vysoko kvalitného materiálu, s textúrou živé malé kontroly vzor.Ušetriť peniaze tým, že predlžuje životnosť vášho kreslo, aby váš starý nábytok objaví úplne nové.

NON SLIP: Pre inštaláciu postupy začať od zadnej strany uistiť sa, že to vzťahuje na celú položku, presuňte ju pomaly nadol, aby sa zmestili cez výrobku, aby sa uistili, správne nosenie, s šité hrubé elastické slučky na pokrytie dno pre udržanie v mieste pevne.

JEDNODUCHÁ STAROSTLIVOSŤ: Vrások zadarmo.Stroj umývateľný pre ľahké ošetrovanie a údržba, osobitne v studenej vody na jemnom cykle, nepoužívať bielidlá.

Špecifikácia:

Materiál: Polyester

Vhodný pre okrúhle stoličky:

Priemer 58-65 cm/ 12.83-25.6 palec

Výška 43-45 cm/ 16.93-17.72 palec

Balenie Obsahuje:

1 Kus Osmanskej Slipcover Podnožka Kryt

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: malé pouf kryt, nohy zvyšok stolice, zložiť taburety, námestie zrastov pouf, pouf, stolička počítadlo, osmanská stolice, kryt stolice, beanbag stoličky, stolice wc.

Napísať recenziu

Kolo Pouffe Kryt Podnožka Chránič Skladovanie Týka Stolice Pouf Úsek Pokrýva,

Kolo Pouffe Kryt Podnožka Chránič Skladovanie Týka Stolice Pouf Úsek Pokrýva,

Popis: SKVELÝ STRIH: Tento inovovaný 1 kus osmanskej kryt je vyrobené z odolného a mäkkého vysokej úsek pletené žakárové tkaniny.Vhodný pre väčšinu kolo skladovanie pohovky.Malá veľkosť, zmestí väčšina osmanských s 12.83 -25.6 priemer.Funkcia one-size-fits-väčšina, láskavo opatrenie pred objednaním. PLNÚ OCHRANU: Tieto osmanskej

Súvisiace produkty