Novinka Reduced price! Nabíjanie pomocou pripojenia USB Prenosné Ventilátor 1200mAh USB Prenosné Ventilátor Klip Na Mini Stôl Magnetický Klip Ventilátor Stolný Ventilátor S 3 Rýchlosťami Zväčšiť

Nabíjanie pomocou pripojenia USB Prenosné Ventilátor 1200mAh USB Prenosné Ventilátor Klip Na Mini Stôl Magnetický Klip Ventilátor Stolný Ventilátor S 3 Rýchlosťami

€7.59

-24 %

€10.12

Nový produkt

Názov Značky viugreum
Certifikácia Žiadne
Číslo Modelu USB spoplatnené ručné ventilátor
Druh USB Ventilátor
Pôvod CN(Pôvodu)
Package Áno

Popis:

1. Bezpečné Nabíjateľná Batéria & Trvanlivosť: Tento klip na stôl, ventilátor má vstavané inovované odolné 1200mAh batériu a prvotriednej kvality 2A rýchle nabíjanie USB kábel.Batéria nie je vymeniteľná, a je to bezpečnejšie a spoľahlivejšie ako vymeniteľná lítium-iónových batérií.

2. 1200mAh Batériu a Rýchle Nabíjanie: Tento batériový ventilátor môže byť úplne nabitá do 4 hodín.Tento ventilátor môže pracovať pre cca 5 hodín v závislosti od rôznych rýchlostných úrovní.Vhodný pre kempovanie, turistiku a kancelárie.

3. Silný Vietor & Tichá Prevádzka: Táto osobné ventilátor funkcie 3 nastaviteľné rýchlosti.Vietor úrovni budú líšiť, kedy rýchlosť úrovni je upravená.Tento mini ventilátor je mocný, ktoré vám pomôžu vychladnúť v lete a odísť horúci vzduch okolo vás.Najlepšie prúdenie vzduchu-rezanie dizajn, tento ventilátor je oveľa tichšia než iné podobné fanúšikov.Jeho práca zvuk je menej ako 10dB.Tento ventilátor takmer žiadny hluk, keď je na najvyššej rýchlosti úrovni.

4. Klip alebo Magnetické Sacie: prenosné ventilátor je navrhnutý s rozšírenou klip, takže si môžete klip na akomkoľvek mieste, ktoré sa vám páči.Napríklad, strihanie to na stole, headboards, autosedačky, golfové vozíky, posilňovne, kočíky, detská postieľka, atď.Hrajú magnetické sacie dizajn, základňa ventilátora, ktorý môže byť pripojený k povrchu kovu pevne, a to je ventilátor v malých a úsporné.Jednoduché uskladnenie.

5.90 Stupňov Vertikálne Rotácie: Naším fanúšikom aj funkcie, vertikálny 90 ° vertikálne rotácie, takže sa môžete cítiť chladenie vietor z ktoréhokoľvek smeru, ponúka veľké pokrytie a prinesie vám chlad zo všetkých uhlov.

Špecifikácie:

Produkt materiál: ABS

Kapacita batérie: 1200mAh

Napätie & prúd: 5V/1A

Čas nabíjania: cca 3-4 hodiny

Výkon: 4W

Veľkosť produktu: o 170*105*96mm/6.69*4.13*3.78 palec

Produkt čistá hmotnosť: cca 208g

Farba: biela, ružová, modrá

Balenie Zoznam:

Magnetické Odťahový Ventilátor*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Štítky: usb powered mini ventilátor, svorka ventilátor, miui usb ventilátor, bafang bbshd auta s akumulátorom, mobilný telefón chladič, počítač lete gadgets, usb ventilátor, písací stôl maplin, ventilátor malé, veľké prenosné ventilátor, batéria ponuky.

Napísať recenziu

Nabíjanie pomocou pripojenia USB Prenosné Ventilátor 1200mAh USB Prenosné Ventilátor Klip Na Mini Stôl Magnetický Klip Ventilátor Stolný Ventilátor S 3 Rýchlosťami

Nabíjanie pomocou pripojenia USB Prenosné Ventilátor 1200mAh USB Prenosné Ventilátor Klip Na Mini Stôl Magnetický Klip Ventilátor Stolný Ventilátor S 3 Rýchlosťami

Popis: 1. Bezpečné Nabíjateľná Batéria & Trvanlivosť: Tento klip na stôl, ventilátor má vstavané inovované odolné 1200mAh batériu a prvotriednej kvality 2A rýchle nabíjanie USB kábel.Batéria nie je vymeniteľná, a je to bezpečnejšie a spoľahlivejšie ako vymeniteľná lítium-iónových batérií. 2. 1200mAh Batériu a Rýchle Nabíjanie:

Súvisiace produkty