Novinka Reduced price! Deti Gatling Bublina Stroj 15 Otvory Automatické Bubliny Zbraň Hračky Ventilátor Lete Mydlovou Vodou Elektrické Bublina Maker Pre Deti Darček Hračka Zväčšiť

Deti Gatling Bublina Stroj 15 Otvory Automatické Bubliny Zbraň Hračky Ventilátor Lete Mydlovou Vodou Elektrické Bublina Maker Pre Deti Darček Hračka

€6.35

-50 %

€12.95

Nový produkt

Číslo Modelu Gatling Bublina Stroj
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál ABS materiálu
Príležitosti strana

Odrážky:

1、Pohode Bubliny Zbraň: Gatling bublina stroj má 15 diery, môžete vytvoriť mnoho bubliny, veľmi cool a pestrejšie a zábavnejšie hrať.Prijatie Gatlin vzhľad štruktúry, čerstvé tvary a rôzne štýly, bude to jedinečný bublina hráč, ktorý priťahuje okolité zorné pole.

2、Dieťa-priateľský ABS Materiál: je vyrobený z netoxického ABS materiálu, pre deti bezpečné a nebude úniku alebo rozliatia.To je veľmi bezpečný pre deti a domáce zvieratá.Deti sa môžu vykonávať s nimi a užite si bublina naháňa.

3、Bezpečné Studené Režim Ventilátora: ventilátor čepeľ je mäkké, trezor penové hračky pre vaše deti a domáce zvieratá.Keď dieťa cíti unavený po prenasleduje, sa bude cítiť veľmi horúce.Môžete použiť tas malých fanúšikov, prinesie to v pohode a pohodlné vietor.

4、Jednoduché Použitie: Naše farebné bubliny zbraň používa 3 batérie veľkosti AA (NIE je súčasťou balenia), ľahko sa pripojte a používajte.Nalejte bublina vody do dodatočné rada, ponorte v bubliny vody, a potom stlačte vypínač, aby si vaša bublina čas. (Upozorňujeme, že v dôsledku otázok životného prostredia, neposkytujeme bublina kvapaliny, vás a vaše deti potrebujú na DIY ladenie, aby sa hra viac zaujímavé).

5、Perfektný Darček: Zábavný a unikátny Gatling stroj dizajn, podporovať rozvoj detskej predstavivosti a tvorivosti.Vaše deti sa môžu vykonávať túto bubliny dialo s nimi, zábavné a interaktívne hračka, ktorá dokáže udržať ich baví na dlhú dobu.

Funkcie:

1. Jedinečný dizajn Gatling zbraň.

2. Ergonomický dizajn a non-slip dizajn, ľahké držanie.

3. 15 diera dizajn, vyhodiť veľa farebné bubliny každú minútu. (Počet bubliny je dvakrát osem-jamkové bublina stroj)

Ako bublina riešenie:

1. Pridávať prací prášok alebo tekutý čistiaci prostriedok na fľaše, asi 1/5 fľaše (tekutý čistiaci prostriedok môže byť pridané malé množstvo).

2. Nalejte čistú vodu z vodovodu do fľaše, zamiešať a dobre potraste.

3. Nalejte bublina vody do zásobníka; stick bublina ústa s bublina kvapaliny.

4. Stlačte vypínač, aby si farebné bubliny čas.

Špecifikácia:

Názov: Gatling Bubliny Zbraň

Materiál: ABS materiálu

Farba: zlatá, čierna, ružová

Poznámka:

1. Ak ste náhodou dostať mydlo v tvojich očiach, prosím, vypláchnite oči vodou.

2. Kedy stroj beží, nedávajte prsty do stroja.

3. Keď sa používa, vypnite ho.

4. Nie je vhodný pre deti do 36 mesiacov.

Balenie Zoznam:

1 x Bubliny Zbraň

1 x Bublina Kvapaliny Zásobník

1 Fľaša Bubliny (nie vrátane bublina vody)

Poznámka: je odporúčané používať malé obrazovky v režime na smartphony, do 6,5 cm, a veľkoplošnej obrazovky v režime na telefónoch, vyše 6,5 cm.

Spôsoby platby:

Môžete uskutočniť platbu pomocou niektorej z vyššie uvedených metód a pls platiť, a to do 3 dní po vašej objednávky.

Vaša platba bude overené www.rezivo-gater.sk do 24h a spracujeme vašu objednávku keď je to hotové.

Ak vašej objednávky je uzatvorená, z bezpečnostných dôvodov, budete musieť uplatniť nárok na www.rezivo-gater.sk.

Vrátenie spôsobené storno objednávky, vrátenie zmluvy alebo mediácie budú spracované okamžite, a zvyčajne trvá asi 7-10 pracovných dní dostanú na váš účet.

Poštovné a package:

Všetky položky sú kontrolované a tiež balené pred odoslaním.Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť balíka cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg.Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15-60 dni a mohol by byť trochu dlhšie, niektoré pustatine.

Môžete si vybrať rýchly spôsob dopravy, ak chcete získať balík skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Vrátenie a Vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí ak balík je stratený, poškodený v tranzite, alebo prijaté nesprávnu položku.Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžu.

Spätná väzba:

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: koktail dymu, pre dospelých kúpele hračka, veľké bubliny zbraň, zbraň replika, zlaté peniaze zbraň, letné ženy, pištoľ hračka vody elektrický, gatling zbraň hračka, bublina stroj pre deti, rotujúce gatling zbraň výfuku.

Napísať recenziu

Deti Gatling Bublina Stroj 15 Otvory Automatické Bubliny Zbraň Hračky Ventilátor Lete Mydlovou Vodou Elektrické Bublina Maker Pre Deti Darček Hračka

Deti Gatling Bublina Stroj 15 Otvory Automatické Bubliny Zbraň Hračky Ventilátor Lete Mydlovou Vodou Elektrické Bublina Maker Pre Deti Darček Hračka

Odrážky: 1、Pohode Bubliny Zbraň: Gatling bublina stroj má 15 diery, môžete vytvoriť mnoho bubliny, veľmi cool a pestrejšie a zábavnejšie hrať.Prijatie Gatlin vzhľad štruktúry, čerstvé tvary a rôzne štýly, bude to jedinečný bublina hráč, ktorý priťahuje okolité zorné pole. 2、Dieťa-priateľský ABS Materiál: je vyrobený z

Súvisiace produkty