Novinka Reduced price! Nový 84-farby, Hodinky Kapela Originálne Kožené Popruhy 22 mm 24 mm Pozerať na Príslušenstvo, Pás Vysokej Kvality Top Zrna Watchbands Zväčšiť

Nový 84-farby, Hodinky Kapela Originálne Kožené Popruhy 22 mm 24 mm Pozerať na Príslušenstvo, Pás Vysokej Kvality Top Zrna Watchbands

€5.88

-60 %

€14.70

Nový produkt

Stav Nový bez značky
Pôvod CN(Pôvodu)
Spona Typ Pin Pracka
Remeslo ručné steh
Pracky Matieral Pevná Nerezová Oceľ
Spodný materiál Skutočné Top Zrna Cowhide
Vnútorný Materiál Pevnosť Materiálu
Položka Druh Watchbands
Názov Značky SAMCO
Kapela Druh Materiálu Kožené
typ kože Skutočné Top Zrna Cowhide
Bar Matieral Pevná Nerezová Oceľ
Bar typ Rýchle Uvoľnenie Zariadenia
Kapela Dĺžka 22 cm
Číslo Modelu TG012
pracka farba Strieborná/Čierna (IP)

VYMENIŤ V PRIEBEHU NIEKOĽKÝCH SEKÚND:

Swap denne kompliment váš šatník alebo mix a zápas s koženými rýchle uvoľnenie pásma, aby sa vaše chronometra z pracoviska do posilňovne.Jednoducho posuňte rýchle uvoľnenie gombíka s prstom ako je znázornené na obrázku.

VYBERTE SPRÁVNU ŠÍRKU:

Kompatibilný s akýmkoľvek tradičné alebo smart hodinky, ktoré používa jar barov.Rýchle uvoľnenie na jar bary sú súčasťou a integrované do kapely, tak je dôležité, aby vaše hodinky je šírka výstupku presne zodpovedá.Opatrenie kde kapela spĺňa hodinky puzdro.Môžete tiež nájsť špecifikácie pre väčšinu hodiniek vyhľadávaní online.Po určení správnu šírku, kliknite na päty tri krát a vyberte zodpovedajúcu šírku.

SMART HODINKY ŠÍRKACH:

Popis produktu " oddiel na tejto stránke sú uvedené správne šírky pre Asus Zenwatch & Zenwatch 2; Fosílnych Q, Q Mieru, Q Gazer; Huawei Hodinky, Hodinky 2 A Hodinky 2 Klasické; Moto360 Gen2 42mm Mužov a Žien & Moto360 Gen2 46 mm; LG Sledovať, Urbánnej G, Urbánnej R & Hodinky v Štýle; Kamienková, Kamenistá 2, Kamienkové Kolo Veľké & väčšina ostatných Štrk; Galaxy, Výstroj S2 Klasické, S3 Klasické, S3 Hranice, Prevodovky, Šport; Ticwatch 2 & E; Withings Nokia Activite, Ocele HR 36 mm a Ocele HR 40 mm a Iní.

TOP ZRNA & IDEÁLNY KOMFORT:

Ručné vybrané top useň s nehrdzavejúcej ocele 316, pracka.Ošetrené spodnej strane je ultra-jemná voči pokožke a minimalizuje pošmyknutia a zároveň poskytuje ideálne pohodlie.

- Dúfame, že sa môžete dokončiť svoju objednávku platba ihneď, ako je to možné , uistite sa, že môžete dostávať naše vysoko kvalitné hodinky, akonáhle je to možné.

- Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

- Vlastný/Dovozné Dane: Kupujúci sú zodpovední za platenie ciel, daní a DPH (ak existuje) v ich krajine.Suma, ktorú ste zaplatili vylučuje akékoľvek vlastné dane.Zvyčajne sme deklarovať ako "hodinky(Dar)", keď doprava, pokúsiť sa pomôcť minimalizovať všetky možné importovať dane/DPH/GST.Ale nemôžeme gurantee žiadne daňové poplatky, ako je to závisí od vašej krajiny politiky.

- DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

- Tovar bude odoslaný, ako sa platby prijímajú.(S výnimkou Víkendov a Sviatkov)

- Tovar zasielame po celom svete www.rezivo-gater.sk Poštovné a iných logistických služieb, Dopravy Zásielok v závislosti od mimo sezóny a v sezóne pôšt.Od teraz používame Sos www.rezivo-gater.sk platformu prepravná metóda: www.rezivo-gater.sk Doprava.www.rezivo-gater.sk Doprava doručovanie balíkov z číny do zvyšku sveta, a to robíme v spolupráci s big logistických služieb, ako napríklad Singapur Post, OMNIVA-Estónsko Post, Correos, Posti Fínsko, SPSR, DHL a iné.

- Čo je www.rezivo-gater.sk Prepravy ?

- To zvyčajne trvá 7-45 pracovných dní po celom svete, závisí od vášho cieľa.Predpokladaná Dodacia Lehota Cca:

1.Ruská Federácia, Bielorusko: 8-25 pracovných dní.

2.Spojené Kráľovstvo: 15-29 pracovných dní.

3.Španielsko: 10-25 pracovných dní.

4.Brazília: 20-40 pracovných dní.

5.Spojené Štáty: 7-20 dní.

6.Írsko, Austrália: 18-25 pracovných dní.

7.Ostatné krajiny: nie viac ako 10-45 pracovných dní.

- Plnú náhradu, ak pozemok nebude prijatá alebo vrátené.

- Sme oficiálny autorizovaný predajca na www.rezivo-gater.sk.Špecializujeme sa na hodinky na mnoho rokov.Zameriavame sa na výrobný proces.Každá časť každého hodinky, je starostlivý a trvanlivé.Sme odhodlaní poskytovať vysoko kvalitné hodinky a najlepšie služby pre všetkých našich zákazníkov.Poskytujeme 12-mesačná Medzinárodná Záruka, servis pre všetkých našich hodiniek.

- Kontaktujte náš služby zákazníkom výkonný pred položka vrátiť.

- Chybné položky by mohli byť vrátení v záručnej dobe A s originálnom obale.

- Návrat položky sa nesmú používať.

- Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady spojené s prepravou.

- Otestujeme plne pack a pozorne, a poslať s sledovacie číslo.

- Všetky položky sú úplne nové a absolvoval kontrolu kvality.

- Všetky sú balené v dobrom stave, pred položka odoslanie.

- 12 mesiacov Factory Záruka za chybný tovar. (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí)

- 100% záruka nových tovarov a aj stav, keď je dodávaný.

- V prípade, že položka je chybné, keď sa dostanete, prosím, kontaktujte nás e-mailom a stručne opísať škody, spolu s obrázkami alebo vedi, Prosím, odpovedať do 2 dní po prijatí, ak žiadne škody.Ale my nebudeme akceptovať návrat všetky položky za škody, ktoré po použití alebo poškodené factitiously.

- Prosím, aby malé farebné rozdiely spôsobené rôznym fotoaparát alebo svetlo prostredie.Budeme pokračovať vášho oznámenia do 2 pracovných dní po prijímať.Vrátenie sa uskutoční len v prípade, ak výmena nie sú k dispozícii.

- Ak máte akékoľvek otázky, prosím, láskavo kontaktujte nás prostredníctvom www.rezivo-gater.sk správy.

Štítky: xraydisk nvme 256 gb.

Napísať recenziu

Nový 84-farby, Hodinky Kapela Originálne Kožené Popruhy 22 mm 24 mm Pozerať na Príslušenstvo, Pás Vysokej Kvality Top Zrna Watchbands

Nový 84-farby, Hodinky Kapela Originálne Kožené Popruhy 22 mm 24 mm Pozerať na Príslušenstvo, Pás Vysokej Kvality Top Zrna Watchbands

VYMENIŤ V PRIEBEHU NIEKOĽKÝCH SEKÚND: Swap denne kompliment váš šatník alebo mix a zápas s koženými rýchle uvoľnenie pásma, aby sa vaše chronometra z pracoviska do posilňovne.Jednoducho posuňte rýchle uvoľnenie gombíka s prstom ako je znázornené na obrázku. VYBERTE SPRÁVNU ŠÍRKU: Kompatibilný s akýmkoľvek tradičné alebo

Súvisiace produkty