Novinka Reduced price! Snooker Laser Cue Pohľad Biliard Školenia Zariadenia Snooker Tága Laser Akcia Oprava Exerciser Billar Príslušenstvo Zväčšiť

Snooker Laser Cue Pohľad Biliard Školenia Zariadenia Snooker Tága Laser Akcia Oprava Exerciser Billar Príslušenstvo

€7.80

-67 %

€24.36

Nový produkt

Pre bazén príslušenstvo
Model Bazén Pohľad
Šport snooker
Číslo Modelu pool biliard
Podpora Drop shipping
Názov Presné Pozorovanie Zariadenia
Prút Box Materiál Hliníkové zliatiny
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Billiardsn aimer

Snooker Laser Cue Pohľad Biliard Školenia Zariadenia Snooker Tága Laser Akcia Oprava Exerciser Billar Príslušenstvo

Odrážky: 1、Jasné Zamerané Pozícia: Správne biliard polohu, presnosť školenia a pomocné sekúnd.Ľavej a pravej oči produkujú dva rôzne obrazy do mozgu, čo môže spôsobiť, tolerancia.Infračervené špinenie, jasné zamerané pozíciu a odstránenie visual tolerancia, pomoc stanoviť správne zacielenie návykov a metód.

2、Žiadne Ďalšie Underperform: Žiadne ďalšie underperform na loptu-n-stolové hry ako napríklad bazén, a biliard už!

3、Pokryť všetky Možné uhly pohľadu: Dokonale štrajk cue lopta zakaždým, keď to môžete pokryť všetky možné uhol a dĺžka výstrel!Ešte lepšie, infračervené je navrhnutý tak, aby nakresliť čiaru do tabuľky príliš, tak rovno záberov bude hračka.

4、Pozorovať Jemné Rozdiel: nemôžete sledovať jemné rozdiel v každom zábere, ale vplyv na loptu je iný.Keď sa lopta je pripojený na infračervený pohľad, všetky mierny tolerancia vo vašom swing sú odrážať infračervené.Nechajte si nesprávna činnosť, ktorú ste predtým ignored.By cvičí páky akcie, stroj je vo všeobecnosti správne, už hazardných hier šťastia!

5、Ako Používať: umiestnením cross-sušič na loptu, v ktorom cue je zamerané nikdy prstom záber znova!Zlepšiť vašu hru s ním.

Funkcie:

1. Eliminovať Visual Tolerancie: ľavej a pravej oči produkujú dva rôzne obrazy, ktoré vstupujú do mozgu a vyrábať tolerancie, jasné zamerané pozíciu, pomoc odborníkov s cieľom vytvoriť správne zacielenie zvyky a spôsoby.

2. Pochopiť princíp.S cieľom karty, rôzne názory, ktoré robí loptu hit poloha viac jasné.

3. Správny Ťah Akcia: Správne činnosť cue ťah.Nemôžete pozorovať jemné rozdiel v akcii.Vplyv na loptu je iný.Keď cue je pripojený na infračervený pohľad, všetky jemné odchýlky budete vyvíjať sú odrážať infračervené.Nech vidíte, nesprávne konanie, ktoré ste predtým ignorovali.Prax, aby sa cue pohyb viac štandard.

Špecifikácie:

Názov: Biliard Infračervený Pohľad

Materiál: ABS

Loď bez batérie

Batéria model: 14250 nabíjateľná batéria (zákazník musí pripraviť batérie bez batérie)

Váha: cca 95 g

Balenie Zoznam:

Biliard Infračervený Pohľad*1

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Štítky: biliard cue, biliardový stôl strane, príslušenstvo biliard, obrázok biliard, krieda biliard, predator cue originál, hodnotiaca tabuľka, snooker tip, odtok hada, biliardové tágo opravy.

Napísať recenziu

Snooker Laser Cue Pohľad Biliard Školenia Zariadenia Snooker Tága Laser Akcia Oprava Exerciser Billar Príslušenstvo

Snooker Laser Cue Pohľad Biliard Školenia Zariadenia Snooker Tága Laser Akcia Oprava Exerciser Billar Príslušenstvo

Snooker Laser Cue Pohľad Biliard Školenia Zariadenia Snooker Tága Laser Akcia Oprava Exerciser Billar Príslušenstvo Odrážky: 1、Jasné Zamerané Pozícia: Správne biliard polohu, presnosť školenia a pomocné sekúnd.Ľavej a pravej oči produkujú dva rôzne obrazy do mozgu, čo môže spôsobiť, tolerancia.Infračervené špinenie, jasné zamerané pozíciu

Súvisiace produkty