Novinka Reduced price! BBQ Príslušenstvo Mäso Shredder Silné Vytiahol Bravčové mäso s Ramenami BBQ Vidlica Medveď Pazúr Ovocia, Zeleniny Slicer Nože Kuchynské Náradie Zväčšiť

BBQ Príslušenstvo Mäso Shredder Silné Vytiahol Bravčové mäso s Ramenami BBQ Vidlica Medveď Pazúr Ovocia, Zeleniny Slicer Nože Kuchynské Náradie

€1.98

-41 %

€3.36

Nový produkt

Typ Nástroja Vidličky
Kit Číslo 2
Pôvod CN(Pôvodu)
mäso shredder Varenie Nástroj
Materiál Kov
Funkcia Ľahko Čistiteľný
Mäso & Hydina Nástroje Mäso Oddeľovač
Číslo Modelu Medveď Pazúr-tvarované Mäso Shredder
Dokončovacie Nie Potiahnuté
Počet Žiadne
Balenie Zoznam Mäso Shredderx2

Odrážky:

1. Efektívne a šetrí Čas Nástroje: Rýchlo trhať okrem hovädzie, kuracie, grilovanie a ostatné mäso potraviny, zatiaľ čo vyhýbanie sa problémom olej alebo popáleniny, keď drvenie potravín ručne.Proces jedlo rýchlejšie, čo vám viac času vychutnať si chuť jedla.

2. Bezpečné Použitie: medveď pazúry sú vyrobené z pp materiál, s pevnou kvality, húževnatosť, tuhosť, non-jedovatý, bez zápachu, a dobrý celkový výkon.Teplota je medzi -10℃/+130℃, takže si môžete byť istí, že to môže byť použitý, ak chcete rýchlo rozsekať grilované jedlo a potom ju v umývačke riadu pre čistenie.

3. Jednoduché Použitie: dizajn medveď pazúr je veľmi ergonomické, produkt je možné nezávisle kompletný lifting, trhanie, drvenie, miešanie a všetky ďalšie spracovanie úloh.Musíte byť opatrní, ak chcete použiť medveď pazúr časť vyhnúť bodavá sami.Deti sa nesmú používať tento produkt, prosím, uložiť ju mimo dosahu detí.

4. Ľahko sa Čistí: tip a rukoväť z medvedej pazúr sú odolné a ľahko sa čistí.Len ich ihneď vypláchnite kefa za predpokladu, alebo dať do umývačka riadu na čistenie.

5. Po-predajný Servis: dobrý pomocník pri grilovaní vám môže pomôcť s uspokojivým grilované spracovania potravín.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov, prosím, kontaktujte nás.

Funkcie:

1. Ťažké a Ostré: využitie vystuženého nylon materiál, jeho sila je tri krát ABS, najčastejšie používaný materiál na trhu, čo je trvalé a ostré.

2. Bez kompromisov na kvalite.Robustné štruktúra umožňuje aspoň dvakrát tak silný, ako tradičné pazúry na trhu.

3. Pohodlné Uchopenie: máte pocit, bolesti pri dvíhaní veľké kusy mäsa, zatiaľ čo držíte duté zvládnuť?Skúste chytiť mäso s pevnou rukoväťou.Ergonomické a pohodlné rukoväť zvyšuje svoju silu, keď drvenie.

Balenie Zoznam:

Medveď Pazúr-tvarované Mäso Shredder*2

Poznámka:

1. Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a strelecké uhly, prosím, uistite sa, že tolerancie v produkte sú povolené.

2. Vzhľadom na ručné meranie, výrobok má určité rozmerové tolerancie.

3. Pretože rozdiel medzi svetlom a obrazovky, farbu samotný objekt a farbu obrázok bude mierne odlišné, prosím prednosť so skutočným objektom.

DOPRAVA:

1) My len loď do vašej potvrdil adresu.Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom.

2) Normálne,všetky objednávky bude dodaný von do 1-2 pracovných dní po zaplatení potvrdenie.

3) Do zásielky Poštou Air Mail je len pre hmotnosť menej ako kg, 2 kg tovaru.

4), Ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre DHL alebo Fedex Doprava atď.

Budeme vypočítať prepravné náklady na vás.To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

Spätná VÄZBA:

1) Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

2) Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

3) v prípade, Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

4) Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: 2 kus mužov nastaviť, bbq accessories tools flavor, ručný drvič, barbecu, bbq medveď pazúr, praženie vidlice, vytiahnuť ženy, mäso shredder, špízy obalené nehrdzavejúcej ocele, medveď nápoj.

Napísať recenziu

BBQ Príslušenstvo Mäso Shredder Silné Vytiahol Bravčové mäso s Ramenami BBQ Vidlica Medveď Pazúr Ovocia, Zeleniny Slicer Nože Kuchynské Náradie

BBQ Príslušenstvo Mäso Shredder Silné Vytiahol Bravčové mäso s Ramenami BBQ Vidlica Medveď Pazúr Ovocia, Zeleniny Slicer Nože Kuchynské Náradie

Odrážky: 1. Efektívne a šetrí Čas Nástroje: Rýchlo trhať okrem hovädzie, kuracie, grilovanie a ostatné mäso potraviny, zatiaľ čo vyhýbanie sa problémom olej alebo popáleniny, keď drvenie potravín ručne.Proces jedlo rýchlejšie, čo vám viac času vychutnať si chuť jedla. 2. Bezpečné Použitie: medveď pazúry sú vyrobené z pp materiál,

Súvisiace produkty