Novinka Reduced price! Chróm Lesklý čierny ABS facelift Auto predný nárazník radiátor oka mriežky racing grily na Mercedes-Benz B Trieda B180(W246) Zväčšiť

Chróm Lesklý čierny ABS facelift Auto predný nárazník radiátor oka mriežky racing grily na Mercedes-Benz B Trieda B180(W246)

€98.65

-20 %

€123.32

Nový produkt

Fitness testované a vynikajúce
Názov Produktu grily na Mercedes-Benz B trieda B180(W246) 2013
Položka Výška 35cm
Materiál ABS
Položka Šírka 25cm
Položka Hmotnosť 4kg
Farba Strieborná alebo Čierna
Názov Značky AGeniune
Položka Druh Závodné Grily
Položka Dĺžka 105cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Model Rok Roky 2013-2015
Package poplatok Zadarmo
Kvalita Chránené pred UV žiarením
Názov Modelu MRIEŽKA
Grily vyhovuje pre Mercedes-Benz E trieda W205 2015+
Typu podnikania Pôvodné Priame
Špeciálne Funkcie Nahradenie pôvodnej mriežky
Druh Materiálu ABS
Dizajn a aby špeciálne produkty podľa požiadavky zákazníka
OEM a ODM sú ponúkané

Tipy:

Máme žiabre pre všetky značky Mercedes-Benz.Radar s arking senzor otvor je odnímateľná a môže byť pridaný zadarmo.

1. Budeme sa snažiť nižšia hodnota faktúry vyhlásenie aby sa zabránilo dane.Ale kupujúci je zodpovedný za platenie všetkých miestnych Zvykov dane, ak existuje.Sme IBA účtovať cenu A prepravné náklady, s výnimkou akékoľvek dodatočné poplatky alebo dane. 2. Ak máte otázky týkajúce sa dane colný kontaktujte prosím váš miestny alebo colnému úradu pred vás cenovú ponuku.Prosím nenúťte, aby, ak nemôže prijať to. 3. Ak váš položka bola vrátená z dôvodu colného otázky, môžeme len náhrada za POLOŽKU ČASTI, takže sa prosím sledovať vašu zásielku neustále, keď si colnej problematike, obráťte sa im včas vyhnúť sa vracia, alebo môžeme len vrátenie položky časť raz vrátil.

Chróm Lesklý čierny ABS facelift Auto predný nárazník radiátor oka mriežky racing grily na Mercedes-Benz B180(W246) 2013

Názov produktu

grily na Mercedes-Benz B trieda roky 2013-2015

Materiál

ABS

Vhodné na Auto

pre Mercedes-Benz B Trieda W246

Zoznam dielov

Gril 1 pc

Celkom

1 ks

Príslušenstvo

montážne príslušenstvo + manuál

PÔVODNÝ Cena:

USD 1-120 jednu sadu,

Port:

Shenzhen alebo Hong Kong

Minimálne Objednávacie Množstvo:

1 stanovuje

Možnosť Aj Dodania:

200 nastavuje za Týždeň

- Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich výrobkov pred alebo potom, čo vyhral aukciu,prosím neváhajte a kontaktujte náš služby zákazníkom tím podpory bu kliknutím na "Položiť otázku"v časti"Predávajúci info"časti v pravom hornom rohu.

- Naša kancelária sa otvorí od pondelka do piatku.Sme blízko na víkendy a všetky významné sviatky.

- Svoj e-mail je zaručené, odpovedali do 24 hodín.E-mail odoslaný na nás počas víkendov a sviatkov budú odpovedali na nasledujúci obchodný deň.

--Prosím na vedomie, že všetky e-maily, ktoré budú zaslané na e-mailovú adresu, ktorú máte na ebay.Odporúčame obe Schránka prijatých správ a Nevyžiadanej e-Mailovej schránky zapouzdřit správy sa považujú za Spamom.

- Ak máte akékoľvek problémy s nákupom,zásielky,returm/výmena,alebo akékoľvek iné,prosím, e-mail a nechajte nás vyriešiť problém pred odchodom nás negatívna spätná väzba.Náš služby zákazníkom tím podpory je tu, aby zabezpečili, že budete spokojní s našimi službami.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota: 15~60 Dní

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: b triedy w246, kia soul zadný spojler, stierač mercedes benz b180, bmw f02 chróm mriežka, mercedes cl nárazníka, gril w246, radiat, oxid film, auto gril oka, w246.

Napísať recenziu

Chróm Lesklý čierny ABS facelift Auto predný nárazník radiátor oka mriežky racing grily na Mercedes-Benz B Trieda B180(W246)

Chróm Lesklý čierny ABS facelift Auto predný nárazník radiátor oka mriežky racing grily na Mercedes-Benz B Trieda B180(W246)

Tipy: Máme žiabre pre všetky značky Mercedes-Benz.Radar s arking senzor otvor je odnímateľná a môže byť pridaný zadarmo. 1. Budeme sa snažiť nižšia hodnota faktúry vyhlásenie aby sa zabránilo dane.Ale kupujúci je zodpovedný za platenie všetkých miestnych Zvykov dane, ak existuje.Sme IBA účtovať cenu A prepravné náklady, s výnimkou

Súvisiace produkty