Novinka Reduced price! USB Nabíjačka, Rýchle Nabíjanie 20W Rýchle Nabíjanie pre IPhone 12 Pro Max Typu C Nabíjací Adaptér pre Samsung Zväčšiť

USB Nabíjačka, Rýchle Nabíjanie 20W Rýchle Nabíjanie pre IPhone 12 Pro Max Typu C Nabíjací Adaptér pre Samsung

€2.64

-49 %

€5.27

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia Žiadne
Certifikácie Kvality Žiadne
Uplatňovať Rýchle Nabitie Protokolov Iné
GaN No
Max. Výstupný Výkon 20W
Druh Zariadenie s USB Nabíjačky
Názov Značky HAIMAITONG
Zdroj Napájania A. C. Zdroj
Výstupné Rozhrania USB

Funkcie:

1. Funkcia ochrany: PD konektor je vyrobený z ohňovzdorné materiály, ktoré môžu zabrániť prebíjanie, prepätiu a prehriatiu.Keď je batéria úplne nabitá, nabíjanie sa zastaví.

2. Rýchle nabíjanie: Tento PD nabíjací konektor môžete rýchlo nabiť váš mobilný telefón, elektronické zariadenia, alebo za iné domáce spotrebiče.

3. Teplo-odolný a anti-jeseň dizajn: Tento nabíjací konektor nie je strach z toho, že rozbité, a je tepelne odolný, takže to môže byť použitý na dlhú dobu.

4. Použitie príležitosti: nabíjací konektor je pohodlné na držanie a ľahko sa prenáša.Zástrčka sa dá nabíjať doma, cestovné, kancelárske a obchodné.

5. Poznámka: nedotýkajte sa s mokré ruky.Zástrčka má Typ-C rozhranie, môžete použiť menovitý kábel na pripojenie do zásuvky.

Popis:

Tento PD nabíjací konektor môže zabrániť prebíjanie, tepelnú odolnosť a pokles odolnosti, a môžete rýchlo nabiť vaše elektronické zariadenia.

Špecifikácie:

Výkon: 20w

Rozhranie: USB

QC: QC3.0

Typ: EU, UK, US (voliteľné)

Certifikácia: FCC, CE, ROHS

Package Zahrnuté:

1 * Rýchle Nabitie Adaptér

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: xrp.

Napísať recenziu

USB Nabíjačka, Rýchle Nabíjanie 20W Rýchle Nabíjanie pre IPhone 12 Pro Max Typu C Nabíjací Adaptér pre Samsung

USB Nabíjačka, Rýchle Nabíjanie 20W Rýchle Nabíjanie pre IPhone 12 Pro Max Typu C Nabíjací Adaptér pre Samsung

Funkcie: 1. Funkcia ochrany: PD konektor je vyrobený z ohňovzdorné materiály, ktoré môžu zabrániť prebíjanie, prepätiu a prehriatiu.Keď je batéria úplne nabitá, nabíjanie sa zastaví. 2. Rýchle nabíjanie: Tento PD nabíjací konektor môžete rýchlo nabiť váš mobilný telefón, elektronické zariadenia, alebo za iné domáce spotrebiče. 3.

Súvisiace produkty