Novinka Reduced price! W01 2.4 G 3CH Elektrické EPP RC Vetroň Lietadlo Šesť-os Gyroskop, RTF Pravej Ruke Plyn S Vysielačom Darčeky Pre Začiatočníkov Zväčšiť

W01 2.4 G 3CH Elektrické EPP RC Vetroň Lietadlo Šesť-os Gyroskop, RTF Pravej Ruke Plyn S Vysielačom Darčeky Pre Začiatočníkov

€31.87

-40 %

€53.13

Nový produkt

Vnútorné/Vonkajšie Použitie Vonku
Rozmery 31 cm-50 cm
Controller Mode Mode2
Názov Značky JJRC
Flight Time 15-20 minút
Prevádzkovateľ Úroveň Obtiažnosti Začiatočník, Stredne, Expert
Balenie Obsahuje USB Cable, Diaľkové Ovládanie, Batérie, Original Box, Operating Instructions
Druh Lietadlo
Video S Rozlíšením Iné
Radič Batérie 4 * AAA (nie sú súčasťou)
Typ Sviečky Striedavý Motor
Remote Distance Viac ako 120 m
Remote control Áno
Zdroj Napájania elektrické
Letecké Fotografie No
Odporúčame Veku 7-12y, 12+y
Funkcie Iné
Čas nabíjania 90 minút
Control Channels 3 Kanály
Štát Montáž Ready-to-Go
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové, Kov
Charging Voltage 3,7 V 500mAh 20 C LI-POLY Batérie
Fotoaparát Mount Typ Iné

W01 2.4 G 3CH Elektrické EPP RC Vetroň Lietadlo Šesť-os Gyroskop, RTF Pravej Ruke Plyn S Vysielačom Darčeky Pre Začiatočníkov

Funkcie:

1. Podľa rozsahu zníženie J3-CUP, vysoko simulovaný stroj, pomocou super-super-silný a super-ťažké EPP materiálu, elektronická stabilizácia systému, presnejšie ruky pocit, stabilný let, optimalizované štruktúry na zníženie pravdepodobnosti poškodenia.

2. Vrtule je navrhnutý na základe princípu aerodynamika poskytnúť silný výkon a telo self-stabilitu.Má vysokú účinnosť, úsporu energie a dlhý čas letu.Čepele sú vyrobené z ABS+PC kompozitný materiál, ktorý má vysokú pevnosť, dobrú húževnatosť, odolnosť proti nárazu, žiadne deformácie, a trvanlivosť.

3. Pomocou 0720 coreless motory, 3 motory jednotky hlavnej vrtule, ktorá odráža charakteristiky veľký krútiaci moment, dostatočný výkon a vysoká účinnosť.Špeciálne vysokým teplotám magnetické ocele vydrží 150 stupňov a vysokej teplote, bez poškodenia.

4. Pomocou vysokoúčinnej 2g digitálne kormidlového zariadenia, vysoký krútiaci moment, rýchle reakcie, vysokú presnosť, presné centrovanie, rýchlosť odozvy 60°/0.08 ms, tak, že lietadlo môže lietať presne, cítiť sa dobre, a vydrží dlhšie.

5. Prijať 6-os gyroskop.To má stabilné, rýchle a presné let postoj, ktorý je vhodný predovšetkým pre začiatočníkov lietať.

6. Prijať 2,4 GHZ, komunikačný protokol, rozšíriteľná satelitný prijímač, podpora DSMX DSM2 PPM S-BUS standard.

7. Vzadu trojbodové podvozok rozloženie integruje obraz reality a aplikácie, ktoré je priaznivé pre vzlet a pristátie.Super tvrdý EVA pneumatiky pomáhať pri vzlete a pristátí.Má vysokú pevnosť, vysoká húževnatosť, non-deformácie a odolnosť proti nárazu, zabezpečenie trvanlivosti a bezpečnosti lietadiel, pričom vzlet a pristátie.

Popis:

1. Standard 4-kanálové diaľkové ovládanie, LCD displej, napájanie riadka, veľké a malé prevádzky kormidlo množstvo, a optimalizované ovládač výstup, takže prevádzka presnejšie.

2. Profesionálne prispôsobené high-rýchlosť lítium-polymér 3,7 V 500mah 20 C batérie s vysokou vypúšťanie sadzba a dlhá životnosť.Čas letu je približne 20 minút, a normálnej môže dosiahnuť 500+ cyklov.

3. Špecializované USB lítiové batérie, nabíjačky, s charge rovnováhu a poplatok stabilizácia funkcie, môžete nabíjať 2 sady batérií naraz.

Špecifikácie:

Farba: Červená

Materiál: EPP + Elektronických Komponentov

Rozpätie krídel: 505mm

Dĺžka: 356mm

Výška: 150 mm

Lietadlo Váha: cca 6 7g

Diaľkové Ovládanie: 2.4 G

Kanál: 3CH

Ovládanie Vzdialenosť: Viac ako 120 m

Čas Nabíjania: 90 Minút

Životnosť Batérie: 15-20 Min

Telo Batérie: :3,7 V 500mAh 20 C LI-POLY Batérie

Nabíjačka: USB Nabíjací Kábel

Radič Batérie: 4 * AAA (Nie sú Súčasťou)

Veľkosť produktu: 50.5 * 35.6 * 15 cm

Package Zahrnuté:

Lietadlo * 1

Diaľkové Ovládanie * 1

Čepeľ * 1

Batérie * 1

USB Kábel * 1

Skrutkovač * 1

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: trx4 naviják, pena rovina, rc truck, striedavé jadrovej vŕtačky, rc lietadlá plyn, ovocie gumy, motor outrunner, proti gravitácii hračka, rc prúdové motory, lego creator.

Napísať recenziu

W01 2.4 G 3CH Elektrické EPP RC Vetroň Lietadlo Šesť-os Gyroskop, RTF Pravej Ruke Plyn S Vysielačom Darčeky Pre Začiatočníkov

W01 2.4 G 3CH Elektrické EPP RC Vetroň Lietadlo Šesť-os Gyroskop, RTF Pravej Ruke Plyn S Vysielačom Darčeky Pre Začiatočníkov

W01 2.4 G 3CH Elektrické EPP RC Vetroň Lietadlo Šesť-os Gyroskop, RTF Pravej Ruke Plyn S Vysielačom Darčeky Pre Začiatočníkov Funkcie: 1. Podľa rozsahu zníženie J3-CUP, vysoko simulovaný stroj, pomocou super-super-silný a super-ťažké EPP materiálu, elektronická stabilizácia systému, presnejšie ruky pocit, stabilný let, optimalizované

Súvisiace produkty