Novinka Reduced price! 10000mAh Batérie Základňu Pre Amazon Alexa Echo Dot 4th Gen Prenosnú Dokovaciu Stanicu Nabíjaciu Základňu Pre Echo Dot 4 Hrať 8H Zväčšiť

10000mAh Batérie Základňu Pre Amazon Alexa Echo Dot 4th Gen Prenosnú Dokovaciu Stanicu Nabíjaciu Základňu Pre Echo Dot 4 Hrať 8H

€17.45

-64 %

€49.85

Nový produkt

Podpora Drop shipping
Oblek Pre Echo Dot4 Smart Reproduktor
Číslo Modelu Prenosné Nabíjačky Nabíjací Dok Stojan
Package Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky SEVERNÝ OKRAJ
Položka Druh Iné

Popis:

1. Ľahko sa prenáša: Táto nabíjačka je špeciálne navrhnutý pre Echo Dot4, a môžete ľahko odstrániť zariadenie z nabíjačky.Takže sa môžete presunúť do vašej kuchyne, kúpeľňa, balkón a lodenice.

2. Vlastný Design: groove súčasťou tejto nabíjačky bude pevne držať zariadenie, a to bude úplne fit váš prístroj ponúka lepšiu ochranu pri nesmie ovplyvniť kvalitu zvuku.

3. Jednoduché Použitie: Plug and play!Len push reproduktorov do drážky súčasťou tejto D4 nabíjačky.Stlačte a podržte napájacie tlačidlo na 2 sekundy, môžete mať ľahký prístup do vášho prístroja.

4. Zabezpečiť Dokonalú Kvalitu Zvuku: otvorený dizajn D4 nabíjací dok vám umožní vychutnať si pôžitok z dokonalej kvalite zvuku.

5. Balenie Obsahuje: D4 Nabíjačka* 1, Užívateľská Príručka* 1. POZNÁMKA: zariadenie pre Dot4 a napájací kábel nie sú súčasťou, môžete použiť originálne napájací kábel zariadenia do priamo účtovať tento D4 nabíjací dok.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: čierna, sivá

Vstavaná batéria: 10000mah

Použitie: pre Echo Dot4

Balenie Zoznam:

Nabíjačka pre Echo Dot4*1

Príručka*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

1. O Spätnej Väzby:

1.1 Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

1.2 spätná Väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

1.3 je nemožné, aby ho vyriešiť, keby sme nemali(sa nemusíte) vedieť o nich!

2. Aké sú spôsoby platby?

2.1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.2 Poznámka: Iné o platbu CEZ tento odkaz: https://service.www.rezivo-gater.sk/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

2.4 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3. Aabout Dopravy:

3.1 DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie),Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.2 My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3.3 obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

3.4 SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

3.5 Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia?prosím, kontaktujte nás (okamžite).Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.6 v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

3.7 Predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

3.8 BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

4. Vrátenie a Vrátenie:

4.1 Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

4.2 nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

4.3 Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

4.4 vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.5 Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: alexa echo stojan, echo mount, inteligentný termostat wifi, echo alexa 4 generácie, broadlink rm4, nabíjačka echo bodka, alexa dot alexa, broadlink, echo dot 3 podpora, ir wifi.

Napísať recenziu

10000mAh Batérie Základňu Pre Amazon Alexa Echo Dot 4th Gen Prenosnú Dokovaciu Stanicu Nabíjaciu Základňu Pre Echo Dot 4 Hrať 8H

10000mAh Batérie Základňu Pre Amazon Alexa Echo Dot 4th Gen Prenosnú Dokovaciu Stanicu Nabíjaciu Základňu Pre Echo Dot 4 Hrať 8H

Popis: 1. Ľahko sa prenáša: Táto nabíjačka je špeciálne navrhnutý pre Echo Dot4, a môžete ľahko odstrániť zariadenie z nabíjačky.Takže sa môžete presunúť do vašej kuchyne, kúpeľňa, balkón a lodenice. 2. Vlastný Design: groove súčasťou tejto nabíjačky bude pevne držať zariadenie, a to bude úplne fit váš prístroj ponúka

Súvisiace produkty