Novinka Reduced price! HF20A HF 1.5-30MHz 100W Plný Pásmo krátkych vlnách Anténa DRÔTU Antény Ham Rádio Zväčšiť

HF20A HF 1.5-30MHz 100W Plný Pásmo krátkych vlnách Anténa DRÔTU Antény Ham Rádio

€39.38

-20 %

€49.23

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
DIY Dodávky Kovoobrábanie
Názov Značky ÚŽASNÝ
Certifikácia Žiadne
Veľkosť Displeja 5.0 - 6.9 Cm
Číslo Modelu CN(Pôvodu)

HF20A HF 1.5-30MHz 100W Plný Pásmo krátkych vlnách Anténa DRÔTU Antény Ham Rádio

Táto anténa pôvodne prišiel zo zahraničia.Opis tejto antény v zahraničí: "To je široko používaný v armáde, vody conservancy a iných núdzových komunikácií.Anténa má dobré utajovanie a je ľahko nastaviť.Nie je potrebné, aby ladeného alebo upravené.Môže pracovať na 1,5-30mhz.Krátkovlnné celý rad práce, 0-500 kilometrov bez nevidiacich oblasti, s účinnosťou vzdialenosť ekvivalent k ená v antény, efektívnu komunikáciu v rámci 1000 kilometrov."

Tento výrobok je vhodný predovšetkým pre tých, ktorí nie sú ideálne pre mestské erekcie miesta, sú tak malé, že ani nemôže byť postavený, a tých, ktorí nemôžu ísť na streche, pretože to môže byť použité na akomkoľvek mieste, ako strecha, balkón, parapet, pole, atď.Forma výstavby, môžu byť horizontálne, obrátený v, trojuholník, rám, serpentíny, sklopné, okno sklonom out, atď., a to je neviditeľný erekcie

Je to pohodlnejšie, keď jeho vonku.To je dosť nájsť konár stromu s dĺžkou viac ako 0,5 m na cestách a podporu antény v bude.Geografická poloha nedá narovnať antény, a nie je problém, len nech antény ísť okolo "s" typ je tiež možné, anténa sa dá nastaviť v 1 minútu! !Je to dobrý pomocník pre vonkajšie rádiové stanice a špeciálne prostredie rozhlasových staníc! !

Táto anténa je veľmi pohodlné nastavenie.Je možné ho nastaviť pre jednu osobu na 1 minútu, a anténa nie je potrebné si.Na stojatej vlny z 1,5 mhz až 30mhz je veľmi ideálne.Nie je prísne požiadavky na výšku od zeme, čo je 0,5 m nad zemou.Vyššie bude pracovať.Tiež som chcel použiť ako značku pre vonkajšie stáť!Pohodlie!

Mnoho HAM priateľmi uviedlo, že HF20A je naklonená pod uhlom 10 stupňov rámový typ, a oznámenie účinok je dobré.Najmä zástupca je BG7YB (Hainan Haikou) trojuholníkové okno naklonený na veľký strom na prízemí.Oznámenie účinok je porovnateľný s krátkovlnné Yagi, zvuk je vysoká a úplné, signál je vylúčený, a signál je búrlivý do 1000 kilometrov!Mimoriadne!Anténa Parameter

1. Maximálny výkon: 200W, priemerný výkon: 100W

2. Pracovná frekvencia: 0.5-30MHZ, SWR

3. Štandardné vibrátor: 20 m

4. Vibrátor materiál: 1-1.5 mm multi-strand medené jadro drôtu

5. Z nehrdzavejúcej ocele zem nechty: 2 kusy (self-za predpokladu), vlastnú Inštaláciu Riadka

1. Opravili sa strechy na dlhú dobu.Nie je potrebné používať zem kotva pri inštalácii.Pripojte dva chvost končí antény priamo s jedným drôt na pripojenie dvoch chvost končí, alebo priamo pripojiť dva chvost končí priamo.SWR Ideálne, jednoduché a praktické. (Základnou podmienkou pre fungovanie tejto antény je, že dva chvosty musí tvoriť nepriame alebo priame slučky na prácu)

2. V skutočnej vonkajšie použitie, ak zem kotva nie je v dobrom kontakte, anténa nebude tvoriť slučky, a SWR bude vysoká.Môžete naliať vodu do zeme kotvy, aby sa vytvorili dobré okruh pre zem na dolnej SWR.Ak zeme kotvy nemôže byť použitá v rock oblasti, dve chvost končí antény môže byť priamo pripojený a používa tvoria "trojuholník" a ďalšie variantné tvary do práce.

3. Všeobecne platí, že výška antény bude mať vplyv na jeho účinnosť žiarenia a vzdialenosť.Vo všeobecnosti platí, že anténa je trochu vyššia, tým je uhol väčší, žiarenia, bude lepšie, vzdialenosť bude ďaleko, slepé zóny bude väčší, inštalácia bude nižšia, alebo uhol bude menšie.Žiarenie je takmer rovnaký, komunikačná vzdialenosť je blízko, a blind spot je menej.

4. Dĺžka vibrátor má len malý vplyv na SWR.Teoreticky, dlhšie vibrátor, vyššia účinnosť žiarenia. 5. Pri používaní pre dlhodobým hmotným používať, je potrebné vykonať antikorózne ošetrenie skrutky.Môže byť použitá s maslom, aby sa zabránilo skrutku z hrdzaveniu a vodeodolné (nepremokavé vnútri antény časť a spôsobiť jej poškodenie)

Štítky: anténa hf, hf tuner, hf sdr prijímača, hf rádio vysielač, anténa krátke vlny, sdr prijímača, talki walki, anténa slučky hf, krátkovlnné rádio wiki, t9500.

Napísať recenziu

HF20A HF 1.5-30MHz 100W Plný Pásmo krátkych vlnách Anténa DRÔTU Antény Ham Rádio

HF20A HF 1.5-30MHz 100W Plný Pásmo krátkych vlnách Anténa DRÔTU Antény Ham Rádio

HF20A HF 1.5-30MHz 100W Plný Pásmo krátkych vlnách Anténa DRÔTU Antény Ham Rádio Táto anténa pôvodne prišiel zo zahraničia.Opis tejto antény v zahraničí: To je široko používaný v armáde, vody conservancy a iných núdzových komunikácií.Anténa má dobré utajovanie a je ľahko nastaviť.Nie je potrebné, aby ladeného alebo upravené.Môže

Súvisiace produkty