Novinka Reduced price! Energetický Kameň Masér Meridian Gua Sha bolestiach Relaxovať Späť Krku, Krčnej Chrbtice, Masáž Guasha Rada Škrabka lávovými kameňmi pre Spa Zväčšiť

Energetický Kameň Masér Meridian Gua Sha bolestiach Relaxovať Späť Krku, Krčnej Chrbtice, Masáž Guasha Rada Škrabka lávovými kameňmi pre Spa

€219.41

-31 %

€322.66

Nový produkt

spa massageador
Položka Druh Masáže & Relax
Materiál Kamenná ihla
gua sha masáž nástroj maderoterapia
Názov Značky MERALL
zdravotné produkty Pleť výťah
Číslo Modelu massageador
electroestimulador svalnatý fisioterapia
Kamene na masáž Dropshipping
masajeador de espalda guasha masáž
Anti Celulitídy Fitness
Aplikácia Telo
Napätie 220V
Pôvod CN(Pôvodu)
guasha škrabka desiatky/chudnutie/ems
masajeador masajeador celulitis
masaje face lift zariadenia
massageador eletrico bolesti chrbta

Informácie o produkte:

Názov produktu: Bianstone zatlačte späť nástroja

Veľkosť produktu: 43*21*27 cm

Typ Produktu: Prenosné

Konfigurácia: 220V termostat

Warm-up čas: 30-50 minút

Power-off rezerva: 30 minút

Linka dĺžka: 300 cm

Materiál: Mahagón/Bianstone

Vlastnosti Produktu:

1. Veľké Bianstone: Na Bianstone je silný na konci, s dostatočnou materiálov a čas ohrevu je dlhý a ešte;

2. Mahagón rukoväť: pohodlné držanie, robustný a trvanlivý;

3. Teplé moxování a hypertermia;

4. Tuina masáž;

5. Inteligentná regulácia teploty;

6. Všeobecné použitie: vhodné pre veľké plochy ako napríklad chrbát,brucho,zadok,atď.

7.To môže byť používané na ťahanie šliach na okraji, a môžu byť použité pre pokožku tváre zdvíhanie.To môže byť tiež použitý pre celé telo meridian škrabanie masáž

Pokyny:

Existuje celkom sedem úprava prevodov, sedem gears majú najvyššie teploty a 0 výstroj je zatvorené.Pre thefirst použiť, vyberte položku 7 výstroj k predohrevu 30 až 50 minút.Počas tohto obdobia, nedotýkajte Bianstone, a potom nastavte príslušných teploty podľa vášho vlastného teploty.Bianstone teplé moxování by masáže oblasti a pullthe šľachy na okraji.

Tipy:pre prirodzenú textúru Bianstone je neodmysliteľnou črtou Bianstone.To je prirodzene tvorený skôr ako popraskané.To je manifestationof prírodné minerálne štruktúry.Hoci obrázok z kameňa šľachy je v Bianstone, je silný dôkaz, prírodných Bianstone.Thereare kameň šľachy ako koncept hodnotenia výkonov.Kameň šľachy sú pôvodné lineárne objekty pripojené vo vnútri.Na structureof kameň šľachy je hustý, pevný a stabilný, plynulej a non-empty, a nie je ľahké zlomiť.Je normálne, ak výrobok, ktorý ste dostali sa vyššie uvedené podmienky.

Pripomienka: produkt veľkosť sa meria ručne, ak tam je malá chyba, prosím, sa skutočný produkt za štandard

Bezpečnostné opatrenia na používanie:(Prosím, prečítajte si pozorne a uloženie pokynov pre neskoršie použitie)

1. Ak sú tam praskne alebo sa zlomí v masér, okamžite ich prestaňte používať, s výnimkou prírodných Bianstone riadky a šliach.

2. Čas ohrievania produktu je 15 minút.Pri používaní teplota metóda, dávajte pozor, aby teplota Bianstone po ohrevu a teploty prijateľnej k pokožke majú prednosť.Keď prehriatiu, zabaliť Bianstone s uterákom, aby sa zabránilo popáleniu.

3. Odrežte napájania pri čistení Bianstone masážne produkty.

4. Neuchovávajte a používať Bianstone elektrické masážne produkty vo vlhkých miestach.

5. Nie vytiahnuť napájací kábel násilne, vypnite po použití a vytiahnite sieťovú zástrčku zo zásuvky.Nepoužívajte napájacie nad AC220V.

6. Je zakázané nechať ľudí, ktorí sa nedokážu postarať sami o seba, deti alebo ľudia, ktorí nie sú citlivé na teplo používanie produktu.

7. Je zakázané veci kvety medzi masáž hlavy a shell.

8. Nepoužívajte Bianstone elektrické masážne produkty pre viac ako 30 minút, aby sa zabránilo prehriatiu stroj a vplyv na jeho životnosť.

9. Je zakázané vkladať ihly do tejto domácnosti produkt, a nie používať, ak sa dostane vlhké alebo mokré.

I0. Tento produkt je vhodný na rôzne miesta, ako sú rehabilitačných oddeleniach zdravotníckych zariadení, rodiny, beauty salóny, kluby zdravia a tak ďalej.

11. Kontraindikácie; Závažné ochorenia srdca, tragické nádor, dobrá žena pri pôrode, menštruácie, trauma, obarenie, zlomenina nemôže byť masírovať.

Štítky: lulu masáž palička, jaspis masáž palička, peni srd, phimosis srd, liečenie kameňmi palička, drevo, kameň, masáž, otvor srd, kamenné námestie masáž, bolesti chrbta srd, krk srd.

Napísať recenziu

Energetický Kameň Masér Meridian Gua Sha bolestiach Relaxovať Späť Krku, Krčnej Chrbtice, Masáž Guasha Rada Škrabka lávovými kameňmi pre Spa

Energetický Kameň Masér Meridian Gua Sha bolestiach Relaxovať Späť Krku, Krčnej Chrbtice, Masáž Guasha Rada Škrabka lávovými kameňmi pre Spa

Informácie o produkte: Názov produktu: Bianstone zatlačte späť nástroja Veľkosť produktu: 43*21*27 cm Typ Produktu: Prenosné Konfigurácia: 220V termostat Warm-up čas: 30-50 minút Power-off rezerva: 30 minút Linka dĺžka: 300 cm Materiál: Mahagón/Bianstone Vlastnosti Produktu: 1.