Novinka Reduced price! In Mini Pearl Remienok na Ruku Záhyby Dizajn Menčester pre Ženy Elegantné Kabelky Ženy Cestovanie Kapsičky Pani Móda Crossbody Tašky #35 Zväčšiť

In Mini Pearl Remienok na Ruku Záhyby Dizajn Menčester pre Ženy Elegantné Kabelky Ženy Cestovanie Kapsičky Pani Móda Crossbody Tašky #35

€4.28

-10 %

€4.76

Nový produkt

Hlavný Materiál Menčester
Položka Druh Kabelky
Číslo Modelu Taška Cez Rameno
Typy tašky Ramenné & Crossbody Tašky
Uzavretie Typ Hasp
Vzor Typ Pevné
Exteriér Žiadne
Interiér Interiér Slot Vrecku
Kabelky Typ Tašky Cez Rameno
Počet Rukoväte/Popruhy Jeden
veľkosť 16*16*11cm
Príležitosti Univerzálny
Tvrdosť Mäkké
Obkladový Materiál Polyester
Pôvod CN(Pôvodu)
Dekorácie Ruched, Perla, ruched pearl
Štýl lady, Móda
Hmotnosť about 0.2kg
Tvar Barel v tvare
Pohlavie Ženy, Ženy, Dievča

RM22026035409145148 1> Prosím skontrolujte veľkosť a detail obrázkov, ako budete platiť. 2> Dôsledku rozdielov v metódu merania, prosím, aby 1-3 cm vo veľkosti odchýlky. 3> Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe vzhľadom na monitore počítača nastavenia a ľahké.

Stav: 100% Nové Vysoká Kvalita Farba: Ako je Znázornené Materiál: Menčester Veľkosť: 16*16*11 cm Packa ge Zahŕňa: 1 x Taška , (iné príslušenstvo na obrázky NIE sú súčasťou dodávky.) Upozornenie : 1. Prosím, prečítajte si naše veľkosť grafu, ako si ju kúpite. 2. Budeme loď balík ASAP. 3. Pred platbou, skontrolujte prosím vašu adresu je správne.

veľkoobchodné ceny kontaktujte nás a my vám poskytneme drop shipping

1> Ponúkame maloobchodný, veľkoobchodný a drop shipping .Ak nás potrebujete doručiť priamo k vašim zákazníkom, prosím nechajte nám správu.Nebudeme klásť žiadne karty, vzťahujúce sa na našej predajni v balení.Ak potrebujete veľké objednávky, prosím, kontaktujte zákaznícky servis.Máme vlastnú továreň a vám ponúkneme najlepšiu cenu. 2> Ak objednávku dosiahne určité množstvo, budeme loď cez DHL, UPS, FedEx, EMS zadarmo.

1.> Položky bude bezpečne zabalený a dodaný čo najskôr. 2> uistite sa Prosím, že dodaciu adresu a telefónne číslo sú správne.Vzhľadom na rýchly dispečingu proces, nemôžeme akceptovať žiadnu žiadosť o zmenu na inú adresu po obdržaní objednávky. 3> zabezpečujeme aj Expresné spôsoby dopravy, som.e.DHL, UPS, FedEx, EMS..., avšak budete musieť priplácať za takéto služby.Ak potrebujete Expresného Doručenia, prosím, kontaktujte nás pred podaním objednávky.

1> Akékoľvek ďalšie problémy sa stalo, alebo sa cítite nespokojní, prosím, kontaktujte nás prvý.Ponúkame uspokojivé riešenia. 2> Prosím, zanechajte nám 5 ideálny hviezdy, ak ste spokojní s našimi službami. 3> dúfame, že Sme mohli robiť všetky naše najlepšie pre vás pred musíte opustiť negatívna spätná väzba.

1> Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2> Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša PO#. 3> vrátime vám PLNÚ PLATBU, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z .ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: xr marmont.

Napísať recenziu

In Mini Pearl Remienok na Ruku Záhyby Dizajn Menčester pre Ženy Elegantné Kabelky Ženy Cestovanie Kapsičky Pani Móda Crossbody Tašky #35

In Mini Pearl Remienok na Ruku Záhyby Dizajn Menčester pre Ženy Elegantné Kabelky Ženy Cestovanie Kapsičky Pani Móda Crossbody Tašky #35

RM22026035409145148 1> Prosím skontrolujte veľkosť a detail obrázkov, ako budete platiť. 2> Dôsledku rozdielov v metódu merania, prosím, aby 1-3 cm vo veľkosti odchýlky. 3> Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe vzhľadom na monitore počítača nastavenia a ľahké. Stav: 100% Nové Vysoká Kvalita Farba: Ako je Znázornené Materiál: Menčester Veľkosť:

Súvisiace produkty