Novinka Reduced price! Podlahy Mozgov Dezodorant Hmyzu Dôkaz 304 Nerezovej Ocele Vírenie Odvodnenie Kuchyňu, Kúpeľňu Anti-blocking Filter Mozgov Zväčšiť

Podlahy Mozgov Dezodorant Hmyzu Dôkaz 304 Nerezovej Ocele Vírenie Odvodnenie Kuchyňu, Kúpeľňu Anti-blocking Filter Mozgov

€19.08

Nový produkt

Číslo Modelu 1554629
Druh Kuchynské Batérie, Príslušenstvo

Popis: * Pomocou široký-ústach kruhovej drážke, špirála flow-základný filter, veľké posunutia core triple boost, urýchľuje prietok vody, a zem je suchá rýchlo.Multi-smerový odnímateľný, ľahko sa čistí a účinný proti upchávaniu.Podlahy mozgov jadro, dvojité silica gel je pevne pripojený po odvodnenie, účinne bráni šíreniu roztočov a pachy, žiadne pretečeniu.

Špecifikácia:

Značka Materiál 304 Nerezovej Ocele, Veľkosť 1 (100x100x62mm) Kolo Typ 2 (100x100x62mm) Štvorcových Typu 3 (100x100x110mm) práčka Typ 4 3ks(#1+#2+#3)

Funkcie:

1. Kruhová odvodňovacie drážky, má drážky s priemerom 7,5 mm a zvyšuje nosnosť.Povrch krytu je micro-oblúkové odvodnenie, okraj je hladké a zaoblené, a prietoku vody naleje nadol pozdĺž viesť uhol.Odvodnenie je rýchly a čistý, a zem je ďaleko od namáčanie na dlhú dobu, aby sa zabránilo bakteriálne chov problémy.

2. Zvýšiť odtok priemer odtoku jadro, odvodnenie kapacita je až 550ml / s, využívajúce princíp gravitácie-páka, pri vypúšťaní, podľa množstva vody automatické nastavenie uhla otvorenia, maximálne môže byť blízko k 90 °, efekt je silnejší a rýchlejší.

3. Vlasy a filter sú "tangled", blokovanie kanalizácie a čistenie je prácny? (3)anti-blocking filter obrazovky má špirála na povrchu a špirála krídlo na zadnej strane, aby vytvorili integrovaný špirála prietok vodiacej štruktúry, ktoré umožňuje prietok vody rýchlosť vírivá a ľahko sa zameriava na vlasy a nečistôt.Uprostred plochá rukoväť môže byť zdvihol dva prsty pre rýchle čistenie a anti-blocking.

4. Podlahy mozgov jadro je uzatvorená s dvojitý silikónový krúžok.Prvá vrstva je spečatený hra vite klapka.Je pevne pripojený po odvodnenie, ktorá účinne zabraňuje zápach od vstupu.To možno vŕtať bez problémov a odpadových vôd v stokových je ťažké pretečeniu.Druhá vrstva sa točil tesnenie je odstránený, ľahko rozobrať a ľahko sa čistí, pevne pošmykol, a zem je čisté po dlhú dobu.

5. Podpora nohy kryt je nádherné a jednoduché, bez potreby nástrojov, môže byť ľahko zodvihol jednou rukou, podporné nohy sú stabilné a kola, vyhnúť vlasy zamotaniu a iných nečistôt.

6. Vyrobené z 304 nerezovej ocele, vysoká tvrdosť, vysoká odolnosť proti korózii, a to nie je ľahké hrdze vo vlhkom prostredí.Povrch je leštený, matné textúry, odolné voči oderu a poškriabaniu, nie je ľahké opustiť vodné škvrny, a možno obstál v skúške času. 8. #3 - Dvojitá funkcia práčka poschodie mozgov - práčke má veľké posunutia a odvodnenie rýchlosť nemôže držať krok.Diiib práčka poschodie mozgov, veľké apertúry rovno riadok, zlepšiť odvodnenie efektívnosti, rozlúčili k pretečeniu.Okraj vencov vody-vedenie diery, zem oblasti vody, môže byť vyčerpaná v rovnakom čase, takže pranie viac pokoja. 9. #1/#2 - Okrúhle, hranaté štýl.Kuchyňa, kúpeľňa mokré a suché oblasti, balkón, práčka, multi-scéna používa. - Poznámka: Táto podlaha mozgov nie je vhodný na použitie v drezy, umývadlá, a bielizne, bazény.

Package Zahrnuté:

1 x Diib Poschodí Mozgov

alebo

3 x Diib Poschodí Mozgov

Ďalšie Detaily:

Štítky: bunda yamaha, čaj, gadget pre čaj, kávový filter plastové, bosch, variť kávu, hliníkové palivovej nádrže, Deti, vírivá hrniec, káva.

Napísať recenziu

Podlahy Mozgov Dezodorant Hmyzu Dôkaz 304 Nerezovej Ocele Vírenie Odvodnenie Kuchyňu, Kúpeľňu Anti-blocking Filter Mozgov

Podlahy Mozgov Dezodorant Hmyzu Dôkaz 304 Nerezovej Ocele Vírenie Odvodnenie Kuchyňu, Kúpeľňu Anti-blocking Filter Mozgov

Popis: * Pomocou široký-ústach kruhovej drážke, špirála flow-základný filter, veľké posunutia core triple boost, urýchľuje prietok vody, a zem je suchá rýchlo.Multi-smerový odnímateľný, ľahko sa čistí a účinný proti upchávaniu.Podlahy mozgov jadro, dvojité silica gel je pevne pripojený po odvodnenie, účinne bráni šíreniu roztočov a pachy,

Súvisiace produkty