Novinka Reduced price! 2021 Nové Kreatívne Drevená Skladačka Puzzle, Hračky Vzdelávacie Šesťhranné Tvarované Šach Hra Rodič-dieťa, Interaktívne Hry, Hračky Pre Deti, Zväčšiť

2021 Nové Kreatívne Drevená Skladačka Puzzle, Hračky Vzdelávacie Šesťhranné Tvarované Šach Hra Rodič-dieťa, Interaktívne Hry, Hračky Pre Deti,

€0.74

-31 %

€1.08

Nový produkt

Názov Značky MINOCOOL
Štýl Tangram/Skladačka Rada
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Puzzle Štýl Jıgsaw Puzzle, obrazová skladačka
Číslo Modelu -, Cudzie Šach
Materiál Drevo
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Pohlavie Unisex
Upozornenie žiadne, Nejedzte ho!

Odrážky:

1、Vhodné pre: Veľmi vhodné na hand-eye koordináciou, určený na zlepšenie pamäte, rýchlosť myslenia a myslenia procesu.

2、Cvičenie Schopnosť: Poučte dieťa je schopnosť myslenia a pohybu novorodenca konverzie vzťah, porozumenie a primerané zodpovedajúce bude brániť priestor fantázii.

3、Rodič-dieťa Interakcie: Táto obrazová skladačka hry je vhodný nielen pre deti na hranie, ale tiež môže byť hraná s deťmi, čím sa zvýši komunikácia a emócie medzi rodičmi a deťmi.

4、Rébusové Hry: Tangram je dobrý spoločník na stimuláciu detí inteligencie.Jigsaw puzzle vám pomôcť deťom zlepšiť tvar pojmy, vizuálnej diskriminácie, kognitívne schopnosti, vizuálnu pamäť, hand-eye koordináciou a podporovať otvorenú a divergentné myslenie.

5、Skvelý Darček: Hračky možno ľahko prilákať pozornosť detí, a vaše deti sa budú učiť a hrať v rovnakom čase.Je to skvelý darček pre vaše dieťa.

Popis: 1. Hračka je vyrobená z prírodného dreveného materiálu, odolný a praktický, a neškodné pre zdravie detí.Budete musieť dať všetky tieto späť na hracej ploche bez medzier.To môže vyriešiť mnoho rôznych problémov, tak to podporuje riešenie problémov a tvorivosť.Je veľmi vhodné na voľný čas, zábava, podujatia a rodič-dieťa čas.

2. Viac riešení.Poskytnúť hodín zábavy a vzdelávacie aktivity začať rozvoj detí vizualizácia priestorových schopností.

3. Cieľom je rozvíjať myslenie a predstavivosť, cvičenie hand-eye koordináciou a farbu a tvar uznanie.Poučte dieťa je schopnosť myslenia a pohybu novorodenca konverzie vzťah, pochopenie, zodpovedajúce a primerané brániť priestor fantázii.

4. Prinesie radosť pre celú rodinu, a ponechať deti obsadené na niekoľko hodín.

Špecifikácie:

Farba: ako na obrázku)

Materiál: drevené materiál

Veľkosť: cca 13*13 cm/5.12*5.12 (jedna strana)

Balenie Zoznam:

11*Obrazová Skladačka Hračka

Kľúčové slová:

tangramy pre deti puzzle pre deti puzzle hry

Štítky: las puzzle, hra logika, waldorf drevené, auto funni nálepky, malé šachové figúrky, kia shuma, drrsses deti, hra tangram, šach, canon mg5250 tlačovej hlavy.

Napísať recenziu

2021 Nové Kreatívne Drevená Skladačka Puzzle, Hračky Vzdelávacie Šesťhranné Tvarované Šach Hra Rodič-dieťa, Interaktívne Hry, Hračky Pre Deti,

2021 Nové Kreatívne Drevená Skladačka Puzzle, Hračky Vzdelávacie Šesťhranné Tvarované Šach Hra Rodič-dieťa, Interaktívne Hry, Hračky Pre Deti,

Odrážky: 1、Vhodné pre: Veľmi vhodné na hand-eye koordináciou, určený na zlepšenie pamäte, rýchlosť myslenia a myslenia procesu. 2、Cvičenie Schopnosť: Poučte dieťa je schopnosť myslenia a pohybu novorodenca konverzie vzťah, porozumenie a primerané zodpovedajúce bude brániť priestor fantázii. 3、Rodič-dieťa Interakcie:

Súvisiace produkty