Novinka Reduced price! Punč Ihly Nástroj 7/10/3 Veľkosti Výšivky Punč Navliekača Ihly Pre Vyšívacie Nite Strkal Kríž Umenie Výšivky Ihly&Nite Zväčšiť

Punč Ihly Nástroj 7/10/3 Veľkosti Výšivky Punč Navliekača Ihly Pre Vyšívacie Nite Strkal Kríž Umenie Výšivky Ihly&Nite

€3.39

-34 %

€5.21

Nový produkt

Použitie ŠIJACÍ STROJ
Číslo Modelu N/A
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Bodkin
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora Dropshipping

Punč Ihly Nástroj 7/10/3 Veľkosti Výšivky Punč Navliekača Ihly pre Vyšívacie Nite Strkal Kríž Popis:

1. Táto výšivka punč pin nastaviť spôsobila rozruch medzi DIY ľudí a milovníkov plavidiel, pretože jeho ľahké-to-make technology, ktorá môže vytvoriť krásne prispôsobené textilné umenie!

2. Tieto punč pin sety sú vhodné pre väčšinu oblečenie a sú jednoduché na použitie, vhodné pre HOBBY ručné výšivky, cross stitch, dierovanie alebo iné ručné remeslá.Výtvarné umenie môže byť vytesaný na vaše obliečka na vankúš, peňaženky, záclony, oblečenie, plastové plátno alebo iné umelecké diela.

Funkcia:

1. Kontinuálne niť spracovanie - Jednoduché, nepretržité, a perfektné rezanie závitov!Ľahko vytvoriť komplexné ručné vzory, keď ihla prechádza hladko cez tkaniny s malým tlakom.

2. Veľa ručné vzory a vlastné remeslá - To je veľmi krásne práce, ktoré môžu byť použité na akýkoľvek typ oblečenia.Vankúše, koberce, steny závesy, dekorácie a iné ozdoby.

3. Jednoducho postupujte podľa krokov - Aj začiatočníci sú jednoduché na používanie.Len nite a začnite dostať injekciu!Ihly sú šikovne farebne označené, aby ste ho ľahko identifikovať určitý ihla na konkrétne pracovné miesto.

4. Široké spektrum použitia - S vymeniteľnými hlavami, ktoré môžu ubytovať rôzne ihly.Môže byť použitý s rôznymi hrúbky nite, ako je potrebné.Je tiež vhodný na všetky odevy, textil.

5. Odolné ihly, ktoré môžu byť použité na mnoho rokov - Korózia-odolné, trvanlivé a odolné proti deformácii.Vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny, že bude trvať mnoho rokov.To môže byť prenesená na vaše dcéra, vnučka a dokonca aj vnučka naďalej angažovať v vyšívanie tradíciu!

Ako používať:

1. Posuňte niť do navliekača

2. Vložte navliekača do úder ihly

3. Vytiahnite line

4. Vlákno je úplne vytiahol.

5. Prejsť navliekača cez otvor v ihly tip znova.

6. Vytiahnite line

7. Závit ide úplne prostredníctvom miniatúrnych.

8. Konverzácia môže teraz byť vyšívané

9. Úder do vzor chcete

Poznámka:

1. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi streľba metódy a monitory, tam je mierne farebný rozdiel medzi obrázkami a skutočný výrobok, podľa toho, čo je skutočný produkt, prosím ťa, odpusť mi.

2. Vzhľadom na ručné meranie, nechajte mierne chyby.

3. V dôsledku rôznych výrobných šarží, farba plastu časti môžu byť rôzne.

Špecifikácie:

Materiál: elektrolyticky pokrývajú zliatiny

Štýl A:

Sedem veľkostí ihiel 9.0; 10.0; 12; 14; 16; 18; 20, plus vymeniteľné hlavy ; úložný box

Štýl B:

10 veľkosti ihiel 9.0; 10.0; 12; 14; 16; 18; 20; 25; 35; 50, plus vymeniteľné hlavy ; navliekača ihly ; pearlescent taška a úložný box balenie;

Štýl C:

Tri veľkosti ihiel, 25; 35; 50, plus vymeniteľné hlavy ; navliekača ihly; pearlescent taška balenie.

Ihly veľkosti: (ihly hrúbky týka vonkajší priemer, chyba merania je ± 0.02 hodnota je len orientačný, tam je non-hladké miesto na ihlu oko, môžete použiť jemný brúsny papier na poľskej)

9 # (Ihly hrúbky 0,9 mm)

10 # (ihly hrúbky 1.08 mm)

12 # (ihly hrúbky 1.21 mm)

16 # (ihly hrúbky 1,6 mm)

18 # (ihly hrúbka je 1.8 mm)

20 # (ihly hrúbky 2,0 mm)

Ihla plná dĺžka: Cca 4.5 / 4.6 / 4.7 cm

Package Zahrnuté:

Voľba 1:

1 Nastavte x Výšivky Punč Ihly (s úložným Prípade )

Výber 2:

1 Nastavte x Výšivky Punč Ihly (s Navliekača, Skladovanie Prípade a S earlescent Taška )

Výber 3:

1 Nastavte x Výšivky Punč Ihly (s Navliekača, S earlescent Taška )

Voľba 1:

1 Nastavte x Výšivky Punč Ihly (s úložným Prípade )

Výber 2:

1 Nastavte x Výšivky Punč Ihly (s Navliekača, Skladovanie Prípade a S earlescent Taška )

Výber 3:

1 Nastavte x Výšivky Punč Ihly (s Navliekača, S earlescent Taška ) Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie).My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok.Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne).Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.Ak položka je chybné v 3 mesiace, pošleme vám nahradenie bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky.Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám.My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky.Ale musíte platiť extra expedičný poplatok.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.rezivo-gater.sk!Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité.Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu.Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem!Prosím, Správa nás od 9:00.do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty .Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám.Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne).Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné.Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: kožušiny šijací stroj ihly, navliekača, punč háčik ihly vlna, šelak, veľké ihlice na pletenie, boox, onyx boox poke 3, automatický navliekač ihly, nyler ihlice na pletenie, ds šijací stroj ihly.

Napísať recenziu

Punč Ihly Nástroj 7/10/3 Veľkosti Výšivky Punč Navliekača Ihly Pre Vyšívacie Nite Strkal Kríž Umenie Výšivky Ihly&Nite

Punč Ihly Nástroj 7/10/3 Veľkosti Výšivky Punč Navliekača Ihly Pre Vyšívacie Nite Strkal Kríž Umenie Výšivky Ihly&Nite

Punč Ihly Nástroj 7/10/3 Veľkosti Výšivky Punč Navliekača Ihly pre Vyšívacie Nite Strkal Kríž Popis: 1. Táto výšivka punč pin nastaviť spôsobila rozruch medzi DIY ľudí a milovníkov plavidiel, pretože jeho ľahké-to-make technology, ktorá môže vytvoriť krásne prispôsobené textilné umenie! 2. Tieto punč pin sety sú vhodné pre

Súvisiace produkty