Novinka Reduced price! KEIUMI 20-palcový Reborn Baby Doll Látkové Telo Nový Príchod Novorodenca Panda Oblečenie Dievča Kučery Na Deň Detí Darček Zväčšiť

KEIUMI 20-palcový Reborn Baby Doll Látkové Telo Nový Príchod Novorodenca Panda Oblečenie Dievča Kučery Na Deň Detí Darček

€41.81

-37 %

€66.37

Nový produkt

Tému Film a TV
Položka Druh Bábiky
Názov Značky KEIUMI
Telo the body is cloth with PP cotton
Položka 20 inch reborn baby Doll
veľkosť 20 inch about 55cm
Aplikácia Narodeniny, Christmas gift for children or girl friend, Kolekcia
Pôvod CN(Pôvodu)
Hmotnosť About 1.2 kg
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Mfg Poradové Číslo Móda
Upozornenie no
Package Bublina stĺpec
Rozmery 18 inch about 45 cm
Formulár Iné
Pohlavie Unisex
BJD/SD Atribút bábika
Číslo Modelu 20D09-C576-H01-H162
vlasy prilepili parochňu
Batérie no
Druh Plnené Bábiky, Dieťa Bábiky, MÓDNE BÁBIKY
Oči Akryl oči, looks so real.
Stav V Sklade
Funkcie Mäkké, Model, Vzdelávacie, Plnené & Plyšové, Dıy Hračka
Materiál Vinyl, Dovezené silikónové vinyl z Nemecka

Bábika Popis:

1) Materiál: Mäkké silikónové vinyl, dovezené, mäkké vinylové z Nemecka, 100% bezpečná a pohodlná. 2) Dieťa veľkosť: 20 cm o 50 cm bábiku. 3) Oči: Akryl oči, vyzerá tak reálne. 4) Pokožkou: pokožku je najviac unikátne miesto, táto bábika , návrhári bude tráviť veľa času detská pokožka vyzerá reálnejšie multi-layer. 5) Vlasy: prilepili parochňu. 6) Štruktúra: Riaditeľ a 3/4 končatiny sú vyrobené zo silikónového vinyl (a telo je handričkou s pp bavlna ).Dovezené, mäkké vinylové výroby surovín, non-jedovaté ; bábika končatín môže byť aktívny, môže sedieť alebo ležať, Plný Silikónové bábika nemôže vstúpiť do vody, nemôže stáť , hovoriť alebo krmív. 7) Použitie: deti darček k narodeninám, hrať deti hračky, Vianočný darček pre vaše deti alebo vašich milovníkov a tiež kolekcia kolekcia milenci.POZRITE sa NA CELÚ BÁBIKU SHOW: Teplé Riadka: 1.Oblečenie , zvyčajne budeme loď rovnakej farby, ako je znázornené na obrázku, niekedy to nie je na sklade, budeme loď podobný na vás.Ak si mysli, prosím, kontaktujte nás pred objednávkou.

2.Naša bábika nohu je zakrivený, meriame bábika nohu, ako to je v priamom štátu, ktorý je dĺžka od stehna kolena plus dĺžka od kolena tiptoes: tak existuje odchýlka vzhľadom na odlišné spôsoby merania.tak, ako na obrázku. 3.Na cumlík, fľašu a plyšové hračky bude odoslaný náhodne, vďaka za pochopenie.

Poznámka: 1.Farba nesúlad Rozdiel vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.Avšak, ak ste belivethat položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

2. Návrat zaručujeme všetky položky sú v 100% dobrom stave a vysokej kvality.

Ak nie ste spokojní s položku z akéhokoľvek dôvodu, pls vrátiť do 7 dní od jej doručenia, bude nahradený alebo vrátenie peňazí vzhľadom.Ak výrobky, ktoré majú akékoľvek problémy s kvalitou, poskytneme vám vrátime vám. 3.Dodanie Všetky produkty budú zaslané v 2-6 dní po zaplatení nadol.Naša Cena nezahŕňa daní, alebo iných skrytých poplatkov, sme nie je zodpovedná za akúkoľvek cla alebo importovať tac.dúfam, že sa vám môže porozumieť.PREČO SI VYBRAŤ NÁS ?

1.Najlepšia kvalita: zo surovín nákup na bábiku sfarbenie, korektúry, výroba, montáž, každý odkaz je najlepšie; najnižšie chybný pomer, môžeme vyhnúť bežné chyby : pádu mihalnice, pošmyknutia končatín , postriekané telo, a nerovnomerné tvrdosť.Naše KEIUMI značka má najvyššiu priaznivé rýchlosť a najnižšia spor hodnotiť, sme dôveryhodný byť vašou prvou voľbou pre šťastný nakupovanie.

2.Karta bezpečnostných: Naše KEIUMI bábiky prešli mnohé bezpečnostné testy a získali Certifikáty CE, ROHS, ASTM, CP65 atď., ktoré sú absolútne bezpečné pre vaše deti.

3.Najnižšia cena: Sme výrobcom reborn bábiky baby, bez sprostredkovateľov, môžu poskytnúť vám najnižšiu cenu.

4.Prísne package: tento balík je vynikajúca a bezpečné; príslušenstvo sú kompletné.

5.Najlepšie služby: Máme profesionálny tím služby, ktoré vám pomôžu vyriešiť všetky problémy, ktoré sa vyskytli pred, počas a po predaji, poskytovať vám najlepšie porade skúsenosti.

6.Značka záruka: KEIUMI je registrovaná ochranná známka, vedúcou značkou v reborn bábiky, môžeme zvládnuť povolenia kvalifikácie pre renomovaných kancelárií pre dosiahnutie spolupráce a win-win.

7.Reálny Obraz: naša bábika obrázky a videá sú live-action shooting, čo dostanete, je to, čo vidíte.

8.Rýchlosť doručenia: Môžeme dodať všetok objednaný do 48 hodín.Uistite sa, že vaša objednávka je spracovaná na prvý raz.

9.Silný tím : Máme tím, ktorý integruje Výskum, Vývoj a dizajn, sú to profesionálne a inovatívne.Naša výroba bude držať aktualizácia.budeme sa snažiť byť majster reborn bábiky priemysel.Vyberte si nás vybrať svoju budúcnosť.

Štítky: reborn bábiky 60 cm princezná, m18 palcový bábiky oblečenie, 25 cm reborn bábiky, 18-palcové veľkoobchod bábiky oblečenie, kohls 18-palcové bábiky oblečenie, 31 cm reborn baby doll, bábika 18-palcové bábiky oblečenie, 61 cm reborn bábiky, 18-palcové bábiky oblečenie šatníka, 46 cm reborn bábiky.

Napísať recenziu

KEIUMI 20-palcový Reborn Baby Doll Látkové Telo Nový Príchod Novorodenca Panda Oblečenie Dievča Kučery Na Deň Detí Darček

KEIUMI 20-palcový Reborn Baby Doll Látkové Telo Nový Príchod Novorodenca Panda Oblečenie Dievča Kučery Na Deň Detí Darček

Bábika Popis: 1) Materiál: Mäkké silikónové vinyl, dovezené, mäkké vinylové z Nemecka, 100% bezpečná a pohodlná. 2) Dieťa veľkosť: 20 cm o 50 cm bábiku. 3) Oči: Akryl oči, vyzerá tak reálne. 4) Pokožkou: pokožku je najviac unikátne miesto, táto bábika , návrhári bude tráviť veľa času detská pokožka vyzerá reálnejšie multi-layer.

Súvisiace produkty