Novinka Reduced price! 5 KS Korenie Fľaša Set s Drevené Police Korenie Držiak na Fľašu Kuchynské Náradie pre Olej, Korenie, Ocot Skladovanie Zväčšiť

5 KS Korenie Fľaša Set s Drevené Police Korenie Držiak na Fľašu Kuchynské Náradie pre Olej, Korenie, Ocot Skladovanie

€19.30

-44 %

€34.47

Nový produkt

Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Skladom, Eco-Priateľský
Názov Značky AIHOME
Byliny & Spice Nástroje Typ Spice & Korenie Shakers
Číslo Modelu Korenie Fľaša Nastaviť
Certifikácia CE / EÚ, CIQ

Funkcie:

1. Materiál: Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, rack je trvanlivé a ľahko sa čistí.Moderný dizajn presýpacích hodín poskytuje nádherný štýl kuchyne.

2. Svieža chuť korenín: čerstvých korenín, vaše jedlo bude lepšie.High-kvalitné soľ a korenie brúska prísne dodržiava vaše korenia, zabraňuje ich hromadeniu prachu a vlhkosti, udržuje ich od vlhkosti a prachu, a nezanecháva žiadne prebytočné zvyšky na stole.

3. Jedinečné: Nerezovej ocele a akrylu olej fľaše; korenie fľašu s drevenou základňou.Jednoduchý držiak vyzerá elegantne a štýlovo na váš stôl kedykoľvek, a priťahuje vašu rodinu a hostí.

4. Pohodlné čistenie: odolný proti Korózii, jednoducho čistiť celého zariadenia v umývačke riadu alebo pod tečúcou vodou, utrite buk polica s mäkkou navlhčenou handričkou.

Špecifikácia:

Názov: Korenie Fľašu s Drevom Základná Sada

Materiál: nehrdzavejúca oceľ + buk + akryl

Veľkosť: o L232 * W80 * H190mm/9.13*3.15*7.48

Váha: cca 800 g

Balenie Zoznam:

Korenie Fľaše Set so Drevený Základ

O Spätnej Väzby:

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, prosím, f kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby.

Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Spätná väzba je pre NÁS veľmi dôležité, Takže prosím kontaktujte nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.

To je možné vyriešiť, ak nevieme o nich!

Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Aabout Dopravy:

DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci obdobia?prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to.Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

BR kupujúci uveďte prosím CPF alebo CNPJ, bude to pre vás lepšie, aby si to čo najskôr.vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: zlaté korenie nastaviť, rack, z nehrdzavejúcej ocele farbenie rack, kuchyňa orgán, korenie stojan na fľaše, pikantné stojan na fľaše, vintage korenie stojan na fľaše, pre korenie, drevené korenie nastaviť, korenie dreva.

Napísať recenziu

5 KS Korenie Fľaša Set s Drevené Police Korenie Držiak na Fľašu Kuchynské Náradie pre Olej, Korenie, Ocot Skladovanie

5 KS Korenie Fľaša Set s Drevené Police Korenie Držiak na Fľašu Kuchynské Náradie pre Olej, Korenie, Ocot Skladovanie

Funkcie: 1. Materiál: Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, rack je trvanlivé a ľahko sa čistí.Moderný dizajn presýpacích hodín poskytuje nádherný štýl kuchyne. 2. Svieža chuť korenín: čerstvých korenín, vaše jedlo bude lepšie.High-kvalitné soľ a korenie brúska prísne dodržiava vaše korenia, zabraňuje ich hromadeniu prachu a vlhkosti,

Súvisiace produkty