Novinka Reduced price! TWS Bluetooth 5.1 Slúchadlá 10000mAh Plnenie Box Bezdrôtové Slúchadlá 9D Stereo Športové Vodotesné Slúchadlá Slúchadlá S Duálny Mikrofón Zväčšiť

TWS Bluetooth 5.1 Slúchadlá 10000mAh Plnenie Box Bezdrôtové Slúchadlá 9D Stereo Športové Vodotesné Slúchadlá Slúchadlá S Duálny Mikrofón

€18.97

-36 %

€29.65

Nový produkt

Vocalism Princíp Dynamický
Funkcia 2 bluetooth 5.1 slúchadlá
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Impedancia Rozsah od 33 do 100 Ω
Ovládanie Hlasitosti Áno
Funkcia 8 CVC8.0 Bezdrôtové Slúchadlá
Citlivosť 120dB
Je bezdrôtové Áno
nepremokavé Áno
Nabíjanie Prípade Kapacita 10000mAh
Číslo Modelu 2 v 1, Bluetooth slúchadlá
Slúchadlá kapacita batérie 45mAh
Feature 19 bluetooth slúchadlá s mikrofónom
Priemer Vodiča 6 mm
Funkcia 7 500 hodín hracieho času
Funkcia 1 10000mAh plnenie prípade ako power bank
Funkcia 6 ovládanie hlasitosti
Bluetooth Verzia 5.1
Funkcia 4 stereo hlboké basy
Funkcia 9 Dotykové Ovládanie Hlasitosti A Auto Párovanie
Typ Magnetu Iné
Podpora Pamäťovej Karty No
Podpora APLIKÁCIÍ No
Certifikácia CE, ROHS
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Iné
Komunikácia Bezdrôtové
Štýl In-ear
Funkcie nepremokavé, S Mikrofónom, Apple Siri Podporu, Aktívne Noice Zrušenie, Ovládanie Prehrávania, Google Asistent Podpory
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka, Nabíjanie prípade, Prepravný Vak, Nabíjací Kábel, Vymeniteľné Doštičky, Nastavené
Názov Značky HOPESTAR
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Funkcia 12 IPX8 Vodotesné Slúchadlá
Funkcia 3 Emergency Power Bank
Ovládacie Tlačidlo Áno
S Mikrofónom Áno
Počet Vodičov 2
Funkcia Internet Bar, Monitor Slúchadlá, pre Video Hry, Bežné Slúchadlá, Pre Mobilný Telefón, HiFi Slúchadlá, Šport
Konektor Typu Riadok Druh
Konektory Typ c
Frekvenčný Rozsah 200 - 20000Hz
Funkcia 5 Hlasový Asistent
Kodeky AAC, sbc
Mušle Typ Semi-otvorené
Bezdrôtové Typ bluetooth
Funkcia 10 One-Step Frézovanie Technológie
Funkcia 13 List-up Cover Design
Pôvod CN(Pôvodu)

modname=ckeditor Upgrade 10000mAh Power Bank

Obrovská Kapacita Power Bank S 10000mAh kapacity,nemusíte starať o moc, zomrie, zatiaľ čo on-the-go.Žiadne starosti vypnite v Hurikán Dní.

List-up Cover Design

Nabíjanie prípade prijať inovované list-up dizajn, jednoducho zasuňte kryt nahor, aby sa slúchadlá.

Rozšírené Hi-Fi Stereo Kvalite Zvuku

Bezdrôtové slúchadlá vám poskytuje najrealistickejšie,jasný zvuk a výkonné basy, výkon,takže sa budete cítiť ako by ste boli v idol koncert stránky.aj kombinované CVC 8.0 redukcia šumu funkcie,budete skúsenosti celý nový svet vymazať telefónne hovory.

Exkluzívna Kvalita Zvuku

Prijímať najviac rozšírené Bluetooth 5.1 technológie,bezdrôtové športové slúchadlá zabezpečuje stabilný prenos signálu a neuveriteľnú kvalitu zvuku s krištáľovo ostrý výšok.Užite si hudbu všade, dokonca aj v hlasný prostredie.

10000mAh Power Bank

Nabíjanie prípade s vstavaným-in 10000mAh batéria by mohla dobiť slúchadlá približne 50-krát,dáva do 210 hodín nepretržitej hudby čas.To môže byť tiež použitý ako power bank v tiesni.

Moderný LCD Prenosné Nabíjačky

Inteligentný digitálny displej zobrazuje zostávajúca energia v digitálnom formáte,a to je skryté, kým ju neaktivujú.Hodí sa pre takmer všetky USB zariadenia používajúce.

Smart Touch Control

Buď použite slúchadlá na ovládanie hudby,hovory,aktivujte hlas asistentov,alebo dokonca power on/off.

Bluetooth 5.1

Na TWS Slúchadiel do uší sa dodáva s profesionálnym bluetooth 5.1 čip, ktorý je postavený s vysokým rozlíšením dekodér a SBC audio coding technology,vám ponúka najrýchlejší a najstabilnejší rýchlosť prenosu.

One-Step Frézovanie Technológie

Nie je potrebné, aby stlačením ľubovoľného tlačidla na aktiváciu bezdrôtové slúchadlá.Na tws bluetooth slúchadiel môže automaticky zapnutie a párové, keď je to vytrhnuté z nabíjanie okno,stačí vybrať na váš prístroj ak chcete aktivovať pripojenie Bluetooth pri prvom použití.

Automatické Spárovanie Bluetooth Slúchadlá

Bezdrôtové slúchadlá sú vybavené one-step frézovanie technológie, ktoré im ľahko a rýchlo pripojiť automaticky zapnúť a pripojiť k vášmu telefónu, keď je odstránená z nabíjanie prípade.

Pohodlnejšie Nosiť so sebou

4.72*2.36*1.18 palec,malý a elegantný dizajn robia plnenie prípade, kĺže bez námahy do každého vrecka alebo tašky.Uložiť viac priestoru pre vaše packback pri cestovaní, alebo ste na cestách.

IPX8 Vodotesné Slúchadlá

Vďaka IPX8 ochrany vôd,pravda bezdrôtové slúchadlá sú odolné voči potu, vode a dažďu.Ideálne pre beh,jogging,turistika,joga,cvičenia,posilňovňa,fitness,cestovanie a pod.

Bezpečné a Univerzálnu Kompatibilitu Batérie

Viaceré technológie na ochranu poskytuje Prehriatiu,Viac-aktuálne ochranu,Cez-napätie, ochrana a skratu ochrana.Zabezpečiť bezpečné nabíjanie svojho zariadenia.

Starať-Free stravovanie

Parametre spĺňajú národné normy.

Zdieľať Režim

Najviac najšťastnejší okamih, zdieľať, čo chcete so svojím milencom.

Viaceré Pripojenia Zariadenia

Kompatibilné s iPhone, Android mobil, iPad a iné Bluetooth zariadenia.Žiadny problém ak sa chcete spojiť s IOS/ANDROID/TABLIET/PC cez bluetooth.

Zobraziť Produkty

Bezpečné Uchytenie

Ergonomické mini in-ear dizajn s 3 veľkosti silikónových eartips (S, M, L) zabezpečiť bezpečné, pohodlné nosenie pre všetky uchu.

Veľkosť Produktu

4.72*2.36*1.18 palec

Čo Získate

Bluetooth headset*2 ks Eartip *3 veľkosti anglický manuál*1pcs

Štítky: bezdrôtový reproduktor, bluetooth, fm rádio, reproduktor, hopestar reproduktor, jbl, tg117, Stĺpec, lg reproduktor, hopstar, bluetooth reproduktor s výkonom banky, 40w bluetooth reproduktor.

Napísať recenziu

TWS Bluetooth 5.1 Slúchadlá 10000mAh Plnenie Box Bezdrôtové Slúchadlá 9D Stereo Športové Vodotesné Slúchadlá Slúchadlá S Duálny Mikrofón

TWS Bluetooth 5.1 Slúchadlá 10000mAh Plnenie Box Bezdrôtové Slúchadlá 9D Stereo Športové Vodotesné Slúchadlá Slúchadlá S Duálny Mikrofón

modname=ckeditor Upgrade 10000mAh Power Bank Obrovská Kapacita Power Bank S 10000mAh kapacity,nemusíte starať o moc, zomrie, zatiaľ čo on-the-go.Žiadne starosti vypnite v Hurikán Dní. List-up Cover Design Nabíjanie prípade prijať inovované list-up dizajn, jednoducho zasuňte kryt nahor, aby sa slúchadlá. Rozšírené Hi-Fi Stereo

Súvisiace produkty