Novinka Reduced price! All-inclusive Prírodné cowhide kožené Telefón prípade Poco F2 Pro Redmi K30 PocoX2 kryt pre Xiomi Mi 10 Pro 9 SE Lite Pro 8 mix3 Zväčšiť

All-inclusive Prírodné cowhide kožené Telefón prípade Poco F2 Pro Redmi K30 PocoX2 kryt pre Xiomi Mi 10 Pro 9 SE Lite Pro 8 mix3

€7.44

-29 %

€10.49

Nový produkt

model 15 Prípad Pre Redmi Poznámka 9S
Model 1 prípad pre xiao redmi 7 prípade pre xiao 8 prípade pre xiao redmi 4x
Dizajn Obyčajný
Model 7 case for xiaomi mi 9t case for xiaomi mi 9t Pro
Miesto Pôvodu Dongguan Čína (Pevninská Časť))
Model 10 prípad pre xiao 8 prípade pre xiao 8 pro
Ľudia Univerzálne Farby pre Ženy, Dievča, Mužov, Deti, Starých
Stav 100% Originálne LANGSIDI Značky Telefón Prípadoch
Model 2 Prípadoch Pre Xiao Poznámka 5 Prípadoch Pre Xiao MI 8Cases Pre POCOPHONE F1
Druh Vybavené Prípade, Mobilný Telefón Prípadoch A Telefón Príslušenstvo
čas Nový Príchod
Materiál 100% Originálne Hovädzie Kože
Model 12 Prípad Pre Xiao Poznámka 10
Pôvod CN(Pôvodu)
Model 13 case for xiaomi mi 10 case for xiaomi mi 10 pro
Model 6 redmi k20 prípade Pre xiao redmi k20 prípade
Package LANGSIDI Jednotlivých Box Balenie
Model 4 prípad pre xiao 9 se prípade Pre xiao 9 kryt
Funkcie 100% Ručne Vyrábané Procesu.
model 14 Prípad Pre Redmi Poznámka 9 Pro
Model 3 prípad pre xiao 9 prípad pre xiao pocophone f1
Názov Značky LANGSIDI
Model 11 case for redmi note 8T case for xiaomi Note 10 Pro
model 16 prípad pre redmi K30 prípade redmi K30 Pro
Model 9 case for redmi note 7 case for redmi note 7 pro
Kompatibilné Značky POCO
Model 5 prípad pre xiao 8 lite prípade mi 9 prípade redmi k20 Pro prípade
Drop Shipping / Mix Farieb Podpora
Model 8 case for redmi note 8 case for redmi note 8 pro

Popis

1. Späť Materiál: 100% Prírodný cowhide Kože. 2. Vo vnútri Materiál: PC+TPU. 3. Funkcie: Veľká ochranu od nečistôt, poškriabaniu a škody. 4. 100% Ručne vyrábané Proces, 100% zbrusu nový a kvalitný. 5. Skvelý darček pre svojho milenca, alebo sami sebe.Prosím, neobávajte sa Obrázok ukazuje zle kamera (Fingerprint Otvor) , Keď Dostanete Výrobok, Perfektná Kombinácia S Fotoaparátom (Fingerprint) Otvor Presnosti Polohy.

★Dongguan Huangjun Kožené Co., S.r.o.spoločnosť bola založená v roku 2008,sa špecializuje na výrobu a spracovanie mobilný telefón kožené puzdro.Máme vlastnú továreň sa nachádza v meste Dongguan,a robiť mnoho OEM objednávky podľa našich žiadosť zákazníkov.Naše produkty sa predávajú veľmi dobre a tiež získali dobré meno doma i v zahraničí a pre ich vysoká kvalita a konkurencieschopné ceny.Vysoká kvalita výrobkov a spokojnosť zákazníka sú to, čo sme vždy pokračovať. ★ [LANGSIDI] kožené prípadoch boli čisto ručne vyrábané zo 100% skutočné cowhide Kožené.Ruky pocit premium koža najvyššej kvality.Každý kus prírodná koža má vlastnú žily a pórov, takže štruktúru každého produktu, ktorý dostanete je jedinečný.Čo sa môže zdať ako nedokonalosť je vlastne to, čo robí to zvláštne. ★ [MULTI-FUNCTION] Jednoduché módy a nízkym profilom dizajn, ultra-tenký a super-tenký, bez akýchkoľvek objemné pocit, prípad sa vojde do dlane vašej ruky.Ponúka váš prístroj ľahko zložiť a vziať von.Reproduktor dúfam, že je na hornej časti prednej strane, prijatie hovoru bez otvorenia obalu. ★ [PRESNÉ VÝREZY] fotografovanie, počúvanie hudby, nabíjanie telefónu, a používať vaše bočné tlačidlá, bez toho, odstránenie prípade!Nádherné výrezy ponúka jednoduchší prístup do všetkých portov, všetky tlačidlá, senzory, reproduktory a fotoaparát v telefóne.Šité podšívka s ručné spracovanie vyzerá výrazný a superior.

Farba

Ako pre farba, farebnosť produktov na obrázkoch je plne v súlade s originálom.Ale vzhľadom na peculiarties fotografie (blesk fotoaparátu, osvetlenie, monitor nastavenie), farby na obrázkoch a skutočných farieb výrobkov mierne odlišné, To sa nedá vyhnúť.

Doprava

1. Položky sú všeobecne dodávaný s 2 obchodný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.).

2. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov.Tieto poplatky sa o kupujúcich zodpovednosť.Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

3. Zvyčajne sme loď cez Čína Príspevok Air mail, www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava,ePacket,www.rezivo-gater.sk Premium Doprava www.rezivo-gater.sk,EMS, DHL a ďalšie doručenie .Sedliak loď na sobotu alebo v nedeľu, ako aj Čínske tradičné sviatky.

Platby

1. www.rezivo-gater.sk prijať Escrow/Kreditnej Karty/Peniaze Booker/Western Union.

2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní.A ak budete mať akékoľvek problémy, na to, aby platbu, prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

Záruka

1. V prípade, že nebudete spokojný s nákupom, dobre byť radi, že ponuku výmenu alebo vrátenie peňazí do 7 dní,ale mali by ste bremeno, expedičný poplatok pre zaslanie späť.

2. Za vrátený tovar musí byť v pôvodnom podmienky, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu.Kupujúci je zodpovedný za vrátenie lodné náklady.

3. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením položiek.Tak vám môžeme poskytnúť na správnej adrese.

Platby

1. Snažíme sa získať 5 hviezdičiek z každého nákupu.Po prijatí nákupu sa, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak váš spokojný s položku.

2.Ak tam bolo niečo neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu a budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a zabezpečiť vašu spokojnosť.

FAQ

Otázka: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme!

Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ďakujeme za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka.

Štítky: mobil, mi mix3, k3 poznámka, zadný kryt, ruská verzia, prst na obrazovke, 5g telefón, lg v30, nfc, smartphone xiao španielskej verzii.

Napísať recenziu

All-inclusive Prírodné cowhide kožené Telefón prípade Poco F2 Pro Redmi K30 PocoX2 kryt pre Xiomi Mi 10 Pro 9 SE Lite Pro 8 mix3

All-inclusive Prírodné cowhide kožené Telefón prípade Poco F2 Pro Redmi K30 PocoX2 kryt pre Xiomi Mi 10 Pro 9 SE Lite Pro 8 mix3

Popis 1. Späť Materiál: 100% Prírodný cowhide Kože. 2. Vo vnútri Materiál: PC+TPU. 3. Funkcie: Veľká ochranu od nečistôt, poškriabaniu a škody. 4. 100% Ručne vyrábané Proces, 100% zbrusu nový a kvalitný. 5. Skvelý darček pre svojho milenca, alebo sami sebe.Prosím, neobávajte sa Obrázok ukazuje zle kamera (Fingerprint Otvor) , Keď Dostanete

Súvisiace produkty