Novinka Reduced price! Pánske Jesenné Zimné Bundy Bombardér Prešívané Bundy Kabát Vetru Outwear Bežné Koberčeky Muž Vetrovka Farbou Kabát Zväčšiť

Pánske Jesenné Zimné Bundy Bombardér Prešívané Bundy Kabát Vetru Outwear Bežné Koberčeky Muž Vetrovka Farbou Kabát

€13.45

-50 %

€26.90

Nový produkt

Hmotnosť 580g
Štýl Príležitostné
Dekorácie Vrecká
Kapucňou No
Rukáv Štýl Pravidelné
Materiál BAVLNA, Polyester
Golier Collarless
Hrúbka ŠTANDARD
Číslo Modelu 5438
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Vzor Typ Pevné
Názov Značky Cocobla
Druh Pravidelné
Textílie Typ Broadcloth
Pohlavie MUŽI
Náplň BAVLNA
Pôvod CN(Pôvodu)
Uzavretie Typ na zips
Obkladový Materiál Polyester / Bavlna

[Materiál] ----- 35% Bavlna, 65% Polyester.Vyrobené z mäkkej a pohodlné textílie, ľahká, vetru.Bundu, kabát budú držať vás v teple a pohodlí v chladnom zimnom období.

[Vetru a Teplé] ----- Dlhé rukávy s Rebra pletený golier, putá a pás späť ponúkajú ochranu proti vetru.Pohodlné a teplé diamond prešívanie podšívka.

[Funkcie] ----- Zips uzavretie, Dlhý rukáv, slim fit.Pohodlné a teplé jersey úplet prešívaná podšívka.Diamond prešívaný vzory.Rebrovaný elastický golier & putá & hem.Dve vrecká na bokoch, Jedno Rameno Vrecko na zips a Jedno vnútorné vrecko, jednofarebné dizajn.

[Módne] ----- Dvojica S T-košele, Svetre, Džínsy, Úzke Nohavice., Tepláky a Nohavíc.Okoreniť váš outfit s nervózny a štýlový vzhľad.Klasické a teplé bundy bombardér pre túto jeseň a zimu.

[Príležitosti] ----- Skvelé pre Každodenné Nosenie, Dátum, Party, Klub, Dovolenka, Práca, Cvičenie, Oslavy a podobne.Módne položka na jeseň a v zime, perfektné Darčeky pre Rodiny s deťmi, Manželom, Priateľom na Vianoce, deň Vďakyvzdania.

[Odev Starostlivosť] ----- Stroj alebo ručné umývateľný.Nepoužívajte bielidlá.Bubnové len suché.Chladné železo.

Balenie zoznam

Balík obsahuje: 1 x pánsku Bundu, Kabát

Štítky: plaid blouse jacket, muž vetrovka, bombardér model, koberčeky bunda pánske, celý váš telefón, rainbow prúžok sveter, aelfric eden bunda, deka coats, čalúnená bunda mužov, muži, prešívané kabáty.

Napísať recenziu

Pánske Jesenné Zimné Bundy Bombardér Prešívané Bundy Kabát Vetru Outwear Bežné Koberčeky Muž Vetrovka Farbou Kabát

Pánske Jesenné Zimné Bundy Bombardér Prešívané Bundy Kabát Vetru Outwear Bežné Koberčeky Muž Vetrovka Farbou Kabát

[Materiál] ----- 35% Bavlna, 65% Polyester.Vyrobené z mäkkej a pohodlné textílie, ľahká, vetru.Bundu, kabát budú držať vás v teple a pohodlí v chladnom zimnom období. [Vetru a Teplé] ----- Dlhé rukávy s Rebra pletený golier, putá a pás späť ponúkajú ochranu proti vetru.Pohodlné a teplé diamond prešívanie podšívka. [Funkcie] -----

Súvisiace produkty