Novinka Reduced price! Pánske T-shirt 3D Alexej a korunu Zväčšiť

Pánske T-shirt 3D Alexej a korunu

€12.72

-25 %

€16.96

Nový produkt

Značky Vsemayki.ru
Vzor Typ Tlač
položka č. 802594
Štýl Módne
Zloženie Polyester
Názov Značky Vsemayki.ru

T-shirt je neoddeliteľnou súčasťou šatníka: univerzálny, praktický, štýlový, v kombinácii s inými vec.Klasické silueta je súčasne a pohodlné v pohybe, ako je zadarmo dosť, ale zároveň nikde nie rub nič a T-shirt vyzerá to pekne.

Zloženie: 100% mikrovlákno

Starostlivosť: pranie pri teplote nepresahujúcej 40 stupňov.Železa pri teplote nie vyššej ako 110 stupňov.Nepoužívajte bielidlá

Typ aplikácie: sublimačná na textílie

Sezóna: Demi-sezóna

Podrobnosti: okrúhly výstrih, dĺžka bedier line

Veľkosť model na fotografii: L

Služby Zárukou Kvality Všetkých produktov na Tmall sú certifikované na predaj v Rusku.Expresná doprava dodávame Co skladu v Moskve na dvere.Ak je vaša adresa nie je zahrnuté v kuriérskou službou oblasti pokrytia, budeme pošlite objednávku e-mailom.Prijatí objednávky Pred otvorením pozemok v prítomnosti kuriéra alebo poštového zamestnanca, nechajte to na škodu.Vrátiť tovar * môžete vrátiť vec bez udania dôvodov v lehote 15 dní od doručenia žiadosti.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo zobrazenie a цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa z пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Č. 55 z 19.01.1998 a 942 od 10.11.2011 (vrátane dph). Тoвapы личнoй гигиeны a č yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga a gp), a тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Chcem, aby si v strede sveta. 315547600040251

Peжим рaбoты Budeme mať o tom hovoriť.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00-19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Štítky: 2d skener, pda skener, 2d prípade, qr reader, 2d 3d taška, bar code reader bezdrôtové, 2ds ll, 2d taška, 2d batoh, 2d kód skener.

Napísať recenziu

Pánske T-shirt 3D Alexej a korunu

Pánske T-shirt 3D Alexej a korunu

T-shirt je neoddeliteľnou súčasťou šatníka: univerzálny, praktický, štýlový, v kombinácii s inými vec.Klasické silueta je súčasne a pohodlné v pohybe, ako je zadarmo dosť, ale zároveň nikde nie rub nič a T-shirt vyzerá to pekne. Zloženie: 100% mikrovlákno Starostlivosť: pranie pri teplote nepresahujúcej 40 stupňov.Železa pri teplote

Súvisiace produkty