Novinka Reduced price! Ľahký Halloween Elf Uši Cosplay Rekvizity Strany Elf Uši Magic City Špicaté Uši Zväčšiť

Ľahký Halloween Elf Uši Cosplay Rekvizity Strany Elf Uši Magic City Špicaté Uši

€0.23

-30 %

€0.33

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)

Funkcie:

To uspokojí vaše rôzne oblečenie na rôzne príležitosti.

Materiál Latex Elf uši sú vyrobené z kože, ekologické a šetrné k životnému prostrediu latex materiálov, realistické efekty, silné priestorové efekty, pohodlné, odolné, a je opakovane použiteľný.

Príležitosti-Upír uši sú skvelé obliekanie rekvizity pre mnohých príležitostiach, ako sú Halloween strany, Vianočné večierky, karnevalov, maškarný strany, atď.Bude to, aby ste sa viac atraktívne.

Popis:

Najlepšie darčeky-Elf uši sú skvelý darček pre priateľov, milovníkov a rodiny.Boli by radi, aby prijímať ako skvelý darček.Štýlový dizajn je veľmi vhodná na párty, svadby, cestovných alebo iných významných príležitostiach.

Špecifikácie:

Materiál:emulzie

Package Zahrnuté:

1 pár*uši

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: anim cosplay, gantz o, gumi vocaloid, cosplay kobayashi, morská víla plavky, celestia ludenberg cosplay, banán oblečenie, kakegurui maska, sacharóza, banán oblek.

Napísať recenziu

Ľahký Halloween Elf Uši Cosplay Rekvizity Strany Elf Uši Magic City Špicaté Uši

Ľahký Halloween Elf Uši Cosplay Rekvizity Strany Elf Uši Magic City Špicaté Uši

Funkcie: To uspokojí vaše rôzne oblečenie na rôzne príležitosti. Materiál Latex Elf uši sú vyrobené z kože, ekologické a šetrné k životnému prostrediu latex materiálov, realistické efekty, silné priestorové efekty, pohodlné, odolné, a je opakovane použiteľný. Príležitosti-Upír uši sú skvelé obliekanie rekvizity pre

Súvisiace produkty