Novinka Reduced price! Projektor Bluetooth, Diaľkovo Ovládaná TV Lietať Myš pre XGIMI H3/H2/CC Aurora/Z6X/Z8X/Z4V/RSPROplay Zväčšiť

Projektor Bluetooth, Diaľkovo Ovládaná TV Lietať Myš pre XGIMI H3/H2/CC Aurora/Z6X/Z8X/Z4V/RSPROplay

€7.59

-35 %

€11.68

Nový produkt

Číslo Modelu TV Lietať Myš
Položka Druh Remote control
Použitie Projektory
Package Áno
Frekvencia Dataprojektor Diaľkové Ovládanie Bluetooth
Bezdrôtová Komunikácia bluetooth
Kanál 1
Farba biela
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora APLIKÁCIÍ No
Certifikácia Žiadne

Ako používať diaľkové ovládanie: Bluetooth párovanie.

Máte nájsť počítač myš zapojte do zadnej strane projektora, a potom nájsť projektora Bluetooth.To je v projektora nastavenia systému.Tam je bezdrôtovej siete a nastavenia Bluetooth.

Po zistení, Bluetooth, skontrolujte, či je vypnutý alebo zapnutý.Ak je vypnutý, zapnite ho.Ak je zapnutá, nie je jasné, Bluetooth párovanie informácie v ňom.Jasné je, a projekcie sa automaticky reštartuje.

Naše diaľkové ovládanie musí byť umiestnené na hornej časti projektor, oprieť sa o projektor, a stlačte tlačidlo home a vrátiť kľúče v rovnakom čase.Uvoľnite, keď sa zobrazí indikátor bliká rýchlo.Po prepustení ho v tomto okamihu, môžete použiť myš na pripojenie k zariadeniam Bluetooth Kliknite na tlačidlo vo vnútri, tam je hľadanie nového zariadenia, tam bude Bluetooth 4.0, a potom kliknite na tlačidlo pripojiť pomocou myši.

Poznámka: musíte vypnúť svoje pôvodné diaľkové ovládanie pred párovaním, môžete odstrániť jeho batéria, pretože Bluetooth môžete pripojiť iba k jednému zariadeniu v čase.

Ak je zápas je dobré, že užívateľ nebude nastavenie jasnosti.Prosím stlačte tlačidlo nižšie tlačidlo napájania, dlhým stlačením pre tri až päť sekúnd na päť sekúnd, normálne to je asi päť sekúnd.Po stlačení, úprava zaostrenia sa zobrazí na premietaného displeja.Môžete nastaviť ostrosť pripočítaním alebo odpočítaním hlasitosti na diaľkovom ovládači.Po úprave, stlačte tlačidlo nižšie tlačidlo napájania znova opustite režim úprav.

Tam je ďalší problém.S týmto diaľkové ovládanie, staré XGIMI projektor môže byť vypnuté, ale nemôže byť zapnuté.Môžete ju zapnúť manuálne.Odpojte projektor a znova ju zapojte ho zapnúť.Ak to môže 't musia byť zapnuté, projektor má XGIMI logo, a tam bude tlačidlo, že v mieste, clear, stlačte ju zapnete.

farba: Biela

Materiál:ABS

Obsah Balenia:

1 * Projektor Diaľkové Ovládanie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: projektor xgimi, 2k projektor, android beam, kovové laserové tlačiarne, 4k projektor, beamer, micro projektor, 3D Projektor, jmgo projektor, xgimi z6.

Napísať recenziu

Projektor Bluetooth, Diaľkovo Ovládaná TV Lietať Myš pre XGIMI H3/H2/CC Aurora/Z6X/Z8X/Z4V/RSPROplay

Projektor Bluetooth, Diaľkovo Ovládaná TV Lietať Myš pre XGIMI H3/H2/CC Aurora/Z6X/Z8X/Z4V/RSPROplay

Ako používať diaľkové ovládanie: Bluetooth párovanie. Máte nájsť počítač myš zapojte do zadnej strane projektora, a potom nájsť projektora Bluetooth.To je v projektora nastavenia systému.Tam je bezdrôtovej siete a nastavenia Bluetooth. Po zistení, Bluetooth, skontrolujte, či je vypnutý alebo zapnutý.Ak je vypnutý, zapnite ho.Ak je zapnutá,

Súvisiace produkty