Novinka Reduced price! Originálny Keramický Hrnček Osobnosti Porcelánu Retro Cup Gradient Hrnčeky Kreatívny Darček Japonský Štýl Home Office Kávu, Čaj Drinkware Zväčšiť

Originálny Keramický Hrnček Osobnosti Porcelánu Retro Cup Gradient Hrnčeky Kreatívny Darček Japonský Štýl Home Office Kávu, Čaj Drinkware

€1.68

-50 %

€3.36

Nový produkt

Drinkware Typ Hrnčeky
Príslušenstvo S Žiadne
Kapacita 350 ML
Druh Kávové Hrnčeky
Špecifikácia 1
Štýl Japonsko Štýl
Číslo Modelu Q0040
Materiál Keramické, Porcelán
Produkt Nam japonský keramický hrnček
Keramické Typ Porcelán
Tvar Lyžica Zahrnuté
Funkcie Zelená, zdravie, Eco-Priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)

Tento výrobok je ručne.Farba glazúry bude mať vplyv na počasie a ročné obdobie.To nemôže byť presne také isté ako na obrázku.Vezmite prosím na vedomie, skôr ako zadáte objednávku.

Informácie o výrobku

Názov produktu: Japonský keramický hrnček Typ: hrnčeky Materiál: porcelán Funkcie: zelená, zdravie, eco-friendly Kapacita: 350 ml Veľkosť: pozri obrázok nižšie Balíček obsahuje: hrnček (lyžica je potrebné zakúpiť samostatne) Farba lyžice je náhodný (môžete poznámka: farba sa dodáva podľa potreby) Pripomienka: veľkosť je čisto ručné meranie, sú tam určité chyby, nájdete konkrétny produkt.

Abount zásielky

1.Doprava po celom svete.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overovania. 3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4.Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,partcularly počas prázdnin. 6.Ak nemáte receiverd vašej zásielky do 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Máte 7days, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,itis považovaný za používaný a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2.Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť nakupovanie sledovacie číslo,konkrétny dôvod na návrat. 3.Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,Po oboch kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z allexpress.Alebo môžete vybrať majú náhradu. 4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Abount spätnú väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: 400 ml sklo hrnček kávy, moomin hrnček, 380ml hrnček kávy, caneca hrnček kávy, rose sklenený hrnček kávy, raňajky pohár, peter králik, kosti čína hrnček, borosilikátového skla hrnček kávy, keramický hrnček s vekom a lyžicu.

Napísať recenziu

Originálny Keramický Hrnček Osobnosti Porcelánu Retro Cup Gradient Hrnčeky Kreatívny Darček Japonský Štýl Home Office Kávu, Čaj Drinkware

Originálny Keramický Hrnček Osobnosti Porcelánu Retro Cup Gradient Hrnčeky Kreatívny Darček Japonský Štýl Home Office Kávu, Čaj Drinkware

Tento výrobok je ručne.Farba glazúry bude mať vplyv na počasie a ročné obdobie.To nemôže byť presne také isté ako na obrázku.Vezmite prosím na vedomie, skôr ako zadáte objednávku. Informácie o výrobku Názov produktu: Japonský keramický hrnček Typ: hrnčeky Materiál: porcelán Funkcie: zelená, zdravie, eco-friendly Kapacita: 350 ml Veľkosť: