Novinka Reduced price! Auto Krku Opierky Hlavy Obliečky Na Vankúš Sedadla Podporu Opierok Hlavy Sedadla Vankúš Na Opierku Hlavy Krku Cestovný Vankúš Na Spanie Pre Deti Dospelých Zväčšiť

Auto Krku Opierky Hlavy Obliečky Na Vankúš Sedadla Podporu Opierok Hlavy Sedadla Vankúš Na Opierku Hlavy Krku Cestovný Vankúš Na Spanie Pre Deti Dospelých

€20.26

-54 %

€44.05

Nový produkt

Typ 3 auto vankúš na spanie
Druh Materiálu PVC
Typ 4 auto spanie príslušenstvo
Typ 1 auto vankúš na spanie
Číslo Modelu auto vankúš na spanie
typ 2 auto spanie držiak
Vekové Rozpätie 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 3-6y, 7-12y, 12+y
Pohlavie Unisex
Typ 5 auto krku podporu
Pôvod CN(Pôvodu)

Funkcie:

Pohodlné skúsenosti

Prijatie mäkké liči vzor PVC a hubky materiálu, auto spanie vankúš vám môže priniesť pohodlné používanie skúsenosti.

Rotačné štruktúra

Auto spanie vankúš môže byť voľne otáčať sufficing pomocou rôznych potrieb, nie zaberať veľa inštalácie priestor, keď sa nepoužíva.

Jednoduchá inštalácia

Nie je potreba skrutkovač alebo iné nástroje na aute spí vankúš je možné ľahko nainštalovať na vašom aute, rukou sotva, nie zložitý proces.

Nastaviteľná šírka

Šírka je zadarmo upraviť, vhodný pre vozidla opierky hlavy pól, ktorých vzdialenosť je medzi 6.5-18 cm.spolu s dvoma pármi inštalácie pracky, ideálny pre 10 mm, alebo 12 mm opierky hlavy pól.

Rozsah pôsobnosti

Auto spanie vankúš je určený pre 15-120 kg deti (nad 5 rokov)a dospelých, široko vhodné pre väčšinu automobilov s opierky hlavy pól.

Inštalácia:

Vyzdvihnúť pár na opasky a nainštalovať ich na dve opierky hlavy pól.

Opraviť auto spanie vankúš základne na opierku hlavy pól.

Nainštalujte pravej a ľavej ochranné panely na base a utiahnite skrutku.

Špecifikácia:

Typ: auto vankúš na spanie

Množstvo: 1pc

Materiál: hubky + oka + PVC + plátno

Farba: black/ light beige/ káva červená/ strieborná šedá

Vhodné deti vek: od 5 rokov

Veľkosť: 36*14*26 cm/ 14.15*5.5*10.22 palec(L*W*H)

Čistá hmotnosť: 800 g/ 1.76 lbs

Package:

1* auto vankúš na spanie

4* inštalácia pracka

Balenie zoznam

1* auto vankúš na spanie

4* inštalácia pracka

**Naše služby**

Podporujeme Poklesu prepravy a Veľkoobchod.

Ak máte akékoľvek problémy po prijatí balík,pls cítiť voľne a kontaktujte nás namiesto otvorenia sporu alebo odchode z negatívnej spätnej väzby.

**Pozor Na Ruských Priateľov**

1. Prosím vyplňte vaše meno a priezvisko vrátane vaše meno, stredné meno a priezvisko pri spôsobe platby;

2. Vyplňte, prosím, v správnu adresu vrátane vášho Bytu Č., Ulice, Mesta, Regiónu a krajiny.Inak váš balík bude pravdepodobne budú vrátené!

3. Nie sme zodpovední za SVOJU CHYBU.

**Prečo nakupovať u nás??**

Továrenské predaj, najlepšia kvalita a konkurencieschopné ceny!

dobre skontrolovať každý Výrobok pred lode von!

Doprava:

1. Máme Loď na celom Svete, s výnimkou Číny.

2. Objednávky, ktoré boli spracované do 24-48 hodín overenie platby.

3. Pred nákupom sa, Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správna.Alebo nie, prosím opravte to pred platby.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Platby:

1. Akceptujeme Alipay,A všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Záruka:

1. 12 mesiacov Záruka Výrobcu .Kúpiť s dôverou!

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť.

3. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

4. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Pravidlá:

1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, prosíme, aby ste nás kontaktovali hneď PRED, ktoré nám poskytnete, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

2. Všetky e-mailové bude odpovedať do Jedného pracovného dňa.Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: očná maska spánku, maska spánku, cestovný vankúš, dospelých bábika kremíka, bábika sex, vankúš, žena šperky sady pre ženy, batéria ryby čerpadla, baby headrest for car seat, krčný vankúš cestovanie.

Napísať recenziu

Auto Krku Opierky Hlavy Obliečky Na Vankúš Sedadla Podporu Opierok Hlavy Sedadla Vankúš Na Opierku Hlavy Krku Cestovný Vankúš Na Spanie Pre Deti Dospelých

Auto Krku Opierky Hlavy Obliečky Na Vankúš Sedadla Podporu Opierok Hlavy Sedadla Vankúš Na Opierku Hlavy Krku Cestovný Vankúš Na Spanie Pre Deti Dospelých

Funkcie: Pohodlné skúsenosti Prijatie mäkké liči vzor PVC a hubky materiálu, auto spanie vankúš vám môže priniesť pohodlné používanie skúsenosti. Rotačné štruktúra Auto spanie vankúš môže byť voľne otáčať sufficing pomocou rôznych potrieb, nie zaberať veľa inštalácie priestor, keď sa nepoužíva. Jednoduchá

Súvisiace produkty