Novinka Reduced price! 30/40/50 Kokosových Moss Totem Pól Kokosových Moss Stick Pre popínavé rastliny Rastliny Podporujú Rozšírenie Lezenie Kryté Záhradné Rastliny Zväčšiť

30/40/50 Kokosových Moss Totem Pól Kokosových Moss Stick Pre popínavé rastliny Rastliny Podporujú Rozšírenie Lezenie Kryté Záhradné Rastliny

€1.77

-55 %

€3.94

Nový produkt

Názov Značky LeKing
Súbor Typ No
Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Drop shipping Podpora

30/40/50 Kokosových Moss Totem Pól Kokosových Moss Stick Pre popínavé rastliny Rastliny Podporujú Rozšírenie Lezenie Kryté Záhradné Rastliny Popis:

1. Perfektnú Kvalitu Materiálu: Tento kokosových totem tyč je vyrobený zo 100% prírodné kokosové škrupiny tak, že to je veľmi ťažké a opotrebovaniu.Okrem toho je eko-šetrné a môže byť použitý na dlhú dobu.

2. Bezpečný & Praktické: Tieto rastlinné podporu poliaci sú bezpečné pre vaše rastliny, poskytuje silnú podporu pre rozšírenie rastlín, pomáha rastliny udržanie vody a výživy pre pestovanie lepšie.

3. Bezpečnosť Robustná Podpora: Tieto kokosových totemy sú vyrobené z odolného kokosové škrupiny moss vlákien, pevný a opotrebovaniu, neškodné pre vaše rastliny; robustné nabrúsené dreva stick umožňuje vložiť do pôdy ľahko, a lano omotal okolo pól zabezpečuje moss dlhú dobu používania.

4. Viacnásobné Použitie: rastlina podporu pól je ideálny nástroj pre rôzne vnútorné popínavé rastliny, ako sú vinice, popínavé rastliny, pothos, peniaze rastlín, monstera, vhodné pre väčšinu popínavé rastliny môžu byť prepletené rásť nahor.

5. Exkluzívny Dizajn: spodnej časti tejto kokosových totem pól je otočený na jednoduché vkladanie do pôdy, a v strede je duté.Ak máte pocit, že dĺžka jedného kokosových totem pól nevyhovujú vašim potrebám, môžete vložiť druhý tip do hornej časti prvej predĺžiť dĺžku.

6. Široké použitie: Tento kokosových totem pól je vhodný pre všetky druhy popínavé rastliny.Môže sa použiť nielen v interiéri, ale aj exteriéri, ako popínavé rastliny môžu byť prepletené rásť nahor.

Špecifikácie:

Názov: Závod Podporu Pól

Materiál: prírodné kokosových + drevený

Veľkosť: o 30/40/50 cm - 11.81/15.75/19.69 palec

Balenie Zoznam:

Rastlina Podporu Pól * 1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Štítky: bonsai, mech mod, kurča na záhrade, kvet vnútorné, rastlina vklad, 100 veci zadarmo, holub scarer, creeper hračka, kvet podporu, poliaci európskej.

Napísať recenziu

30/40/50 Kokosových Moss Totem Pól Kokosových Moss Stick Pre popínavé rastliny Rastliny Podporujú Rozšírenie Lezenie Kryté Záhradné Rastliny

30/40/50 Kokosových Moss Totem Pól Kokosových Moss Stick Pre popínavé rastliny Rastliny Podporujú Rozšírenie Lezenie Kryté Záhradné Rastliny

30/40/50 Kokosových Moss Totem Pól Kokosových Moss Stick Pre popínavé rastliny Rastliny Podporujú Rozšírenie Lezenie Kryté Záhradné Rastliny Popis: 1. Perfektnú Kvalitu Materiálu: Tento kokosových totem tyč je vyrobený zo 100% prírodné kokosové škrupiny tak, že to je veľmi ťažké a opotrebovaniu.Okrem toho je eko-šetrné a môže byť použitý

Súvisiace produkty