Novinka Reduced price! Kreatívne Plastové Solar Power Flower Auto Ornament Auto Interiérové Dekorácie Flip Klapka, Pot Swing Deti Hračka Dekor Príslušenstvo Zväčšiť

Kreatívne Plastové Solar Power Flower Auto Ornament Auto Interiérové Dekorácie Flip Klapka, Pot Swing Deti Hračka Dekor Príslušenstvo

€2.54

-25 %

€3.39

Nový produkt

Názov Značky Younar
Hlavný Materiál Živica
Balenie Box
Položka Hmotnosť 70g
Pôvod CN(Pôvodu)
Dropshipping Veľkoobchod

Odrážky:

1、Teplé pripomienka: Každý box je dodávaný s obojstrannú lepiacu, čo je veľmi zaujímavé, či už je umiestnený v aute alebo na ploche.

2、Ideálny pre auto tabule, izby, domy, kancelárie, atď.

3、Shake kvet dať na auto, stôl alebo posteli nuda alebo unavený deň prinesie vám šťastie vždy, keď budete odstráneniu únavy každý deň, žiarivý, trasie hlavou v roztomilý spôsobom, je všetko v najlepšej nálade.

4、Dať priateľ dar, dať svoju rodinu trochu viac šťastia, dať svojho milenca prekvapenie a pobavenie nudná cesta.

5、Vyrobené z ekologicky priateľské živice, je anti-deformácia, stálofarebné pre dlhú životnosť.Skvelý dizajn vyjadruje nekonečnú zábavu do vášho života.

Nové Módne Solárny Tanec Kvet Kyvné Animovaný Bobble Tanečník Autíčka Dekor Deti Hračky Darček

Funkcie:

Podľa princípu optika, svetlo, energia bude prevedený do kinetickej energie a aby čepeľ shake automaticky tak dlho, ako je slnečné svetlo.tiež užitočné zmierňovať namáhanie očí, ktorá je veľmi vhodný na kancelárske potreby, dekorácie, domáce dekorácie a auto dekorácie.

Popis:

1. Teplé pripomienka: Každý box je dodávaný s obojstrannú lepiacu, čo je veľmi zaujímavé, či už je umiestnený v aute alebo na ploche.

2. Ideálny pre auto tabule, izby, domy, kancelárie, atď.

3. Trasenie bábika dať na auto, stôl alebo posteli nuda alebo unavený deň prinesie vám šťastie vždy, keď budete odstráneniu únavy každý deň, žiarivý, trasie hlavou v roztomilý spôsobom, je všetko v najlepšej nálade.

4. Dať priateľ dar, dať svoju rodinu trochu viac šťastia, dať svojho milenca prekvapenie a pobavenie nudná cesta.

5. Vyrobené z ekologicky priateľské živice, je anti-deformácia, stálofarebné pre dlhú životnosť.Skvelý dizajn vyjadruje nekonečnú zábavu do vášho života.

Parametre:

Názov produktu: Inovatívne Solárny Kvet

Veľkosť: cca 10*6.5*12 cm/3.93*2.55*4.72"

Hmotnosť výrobku: o :56g

Hlavný materiál: ABS

Výkon: môže absorbovať slnečné svetlo a potriasol hlavou automaticky. (Bez batérie vyžaduje. )

Balenie zoznam:

Solárne Tanec Kvet X 1

Štítky: flip klapka, solárna hračka, solárna hračka, tanec tanec, dievča solárne tanečník, systém, auto dekorácií, auto tabuli hračka, auto kvetináč, na kabelku, auto solárna hračka.

Napísať recenziu

Kreatívne Plastové Solar Power Flower Auto Ornament Auto Interiérové Dekorácie Flip Klapka, Pot Swing Deti Hračka Dekor Príslušenstvo

Kreatívne Plastové Solar Power Flower Auto Ornament Auto Interiérové Dekorácie Flip Klapka, Pot Swing Deti Hračka Dekor Príslušenstvo

Odrážky: 1、Teplé pripomienka: Každý box je dodávaný s obojstrannú lepiacu, čo je veľmi zaujímavé, či už je umiestnený v aute alebo na ploche. 2、Ideálny pre auto tabule, izby, domy, kancelárie, atď. 3、Shake kvet dať na auto, stôl alebo posteli nuda alebo unavený deň prinesie vám šťastie vždy, keď budete odstráneniu

Súvisiace produkty