Novinka Reduced price! Detské športové šortky 3D Bitky Hviezdy Zväčšiť

Detské športové šortky 3D Bitky Hviezdy

€8.18

-25 %

€10.91

Nový produkt

Názov Značky Vsemayki.ru
Vzor Typ Tlač
Zloženie Polyester
Štýl Módne
Značky Vsemayki.ru
položka č. 2456311

Servis, Záruka Kvality Všetky výrobky na Tmall sú certifikované na predaj v Rusku.Expresná doprava dodávame Co skladu v Moskve kuriérom do cieľa.Ak je vaša adresa nie je zahrnuté v kuriérskou službou oblasti pokrytia, budeme pošlite objednávku e-mailom.Pred otvorením pozemok v prítomnosti kuriéra alebo poštového, nechajte to na škodu. Vrátiť tovar * môžete vrátiť vec bez udania dôvodov v lehote 15 dní od doručenia doručený.

* Predmet zachovanie ochrannej známky a neporušenosť balenia, caa v kancelárii sa domnieva, že tento produkt je v dobrej kvalite zo zoznamov schválených Vládou v Uznesení Č. 55 SZ 19.01.1998 a Č. 942 SZ 10.11.2011 (vrátane dph). Osobná hygiena a starostlivosť o dieťa výrobky, pletené tovaru, riad, atď.) a oddelenie verí, že tento výrobok má individuálne definované vlastnosti.

Informácie o predajcovi fyzická osoba podnikateľ Levchenko Vasilij Alexandrovič

Štátne evidenčné číslo záznamu o štátnej registrácii jednotlivca ako individuálny podnikateľ 315547600040251

Pracovná doba časopisu pracovných hodín sú k dispozícii nepretržite.

Morálnu silu mládeže poslib podpory:od 09: 00 do 19: 00 (nedeľa)

Štítky: xs hudby prípade.

Napísať recenziu

Detské športové šortky 3D Bitky Hviezdy

Detské športové šortky 3D Bitky Hviezdy

Servis, Záruka Kvality Všetky výrobky na Tmall sú certifikované na predaj v Rusku.Expresná doprava dodávame Co skladu v Moskve kuriérom do cieľa.Ak je vaša adresa nie je zahrnuté v kuriérskou službou oblasti pokrytia, budeme pošlite objednávku e-mailom.Pred otvorením pozemok v prítomnosti kuriéra alebo poštového, nechajte to na škodu. Vrátiť tovar

Súvisiace produkty