Novinka Reduced price! Bavlna Lete Tenké Pijama pre Mužov Bežné Salónik Sleepwear Pyžamá Jar Pléd, Tlač Pyžamo Sady Muž Pijama S Tlačidlami Zväčšiť

Bavlna Lete Tenké Pijama pre Mužov Bežné Salónik Sleepwear Pyžamá Jar Pléd, Tlač Pyžamo Sady Muž Pijama S Tlačidlami

€16.24

-54 %

€35.31

Nový produkt

Vzor Typ Prehoz
Materiál BAVLNA
So Sexuálnym Podtextom No
Hrúbka Tenký
Uzavretie Typ Tlačidlo, Elastický Pás
Pohlavie MUŽI
Rukáv Dĺžka(cm) krátke
Pôvod CN(Pôvodu)
Nemravný Obrázok No
Číslo Modelu WA20210304-1
Golier Zase dole Golier
Rukáv Štýl Pravidelné
Položka Druh Pyžamá

Vážení priatelia,

Ďakujeme za vašu návštevu v našom WZWZ Mužov Pyžamo obchodu .

Ak sa vám páči táto položka, prosím, pridajte ho do svojho " Zoznamu Želaní ",

Ak sa vám páči náš obchod, prosím, pridajte ho do svojho " Uložiť Zoznam ".

Ďakujem veľmi pekne!!! ^-^

100% Bavlna Lete Tenké Pijama pre Mužov Bežné Salónik Sleepwear Pyžamá Jar Pléd, Tlač Pyžamo Sady Muž Pijama S Tlačidlami

Otázka: Ako si vybrať veľkosť?

Odpoveď: Pozrite si veľkosť grafu na váš produkt na stránke podrobností.Naša veľkosť je Ázijských veľkosti.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych dávkach, môže byť 2-3 cm veľkosť rozdiel.

Otázka: Bude farba vidím byť farba dostanem?

Odpoveď: Všetky obrazy sú takken položky, ktorú bude príjem.Obrázky sú profesionálne upravených farieb, zápas čo najlepšie.Avšak, vzhľadom na rozdielne obrazovky, farbu, kontrast displeja, a osvetlenie, farby sa môže mierne líšiť.

Otázka: som urobil môj platby, kedy môžem očakávať, že môj položky, ktoré majú byť dodávané?

Odpoveď: ďakujeme za vašu trpezlivosť s nami.Po vaša platba bola dokončená.náš sklad sa loď vašej balík do 3-7 pracovných dní.Pre všetky urgentné objednávky.poznačte si prosím, a informovať, náš tím služby zákazníkom hneď, ako je to možné.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa dopravy, prosím, neváhajte kontaktovať náš tím služieb zákazníkom.

Otázka: Ako proces priznanie?

Odpoveď: Ak sa cítite untisfied s vašej objednávky, ponúkame vrátiť služby.Prihláste sa do svojho accounr a kliknite na požiadanie vrátiť.Neposielajte vaše položky späť, kde sa váš balíček bol dodaný z ako naše vráti adresu sa môžu líšiť.Tieto predmety musia byť nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom obale.Tam môže byť vráti poplatok.

Otázka: Ako sú položky dodávané?

Odpoveď: vo všeobecnosti Sme ponuku doprava zadarmo (s Výnimkou niektorých vzdialených krajín), a platená express lodnej dopravy.

Otázka: Nie je spokojný po prijímať položky?

Odpoveď: Ak nie ste úplne spokojní so svojím položky.nenechajte sa v zhone zanechať negatívne pripomienky, dajte nám prosím skúste a robiť veci správne!Neváhajte sa obrátiť na náš zákaznícky servis a my sa budeme snažiť nájsť riešenie, môžete byť šťastný s.

Otázka: môžem zmeniť poradie informácie alebo objednávku zrušiť kedykoľvek?

A: Keď balík bol označený ako dodáva, sme už nemôže zmeniť alebo zrušiť objednávku.

Štítky: junior pajama sady, hodváb bol pyžamá, spánok nosiť ženy, bambusové kefka, šedá salónik set, sleepwear ženy, muž, pajama, crossdress kigurumi, sexy kus pyžamá.

Napísať recenziu

Bavlna Lete Tenké Pijama pre Mužov Bežné Salónik Sleepwear Pyžamá Jar Pléd, Tlač Pyžamo Sady Muž Pijama S Tlačidlami

Bavlna Lete Tenké Pijama pre Mužov Bežné Salónik Sleepwear Pyžamá Jar Pléd, Tlač Pyžamo Sady Muž Pijama S Tlačidlami

Vážení priatelia, Ďakujeme za vašu návštevu v našom WZWZ Mužov Pyžamo obchodu . Ak sa vám páči táto položka, prosím, pridajte ho do svojho Zoznamu Želaní , Ak sa vám páči náš obchod, prosím, pridajte ho do svojho Uložiť Zoznam . Ďakujem veľmi pekne!!! ^-^ 100% Bavlna Lete Tenké Pijama pre Mužov Bežné

Súvisiace produkty