Novinka Reduced price! Káva Pod Držiteľ Kávy Nespresso Kapsule Držiak Na Stojan Samolepiace Kapsule Displej Kapsule Rack Stojan Úložné Poličky Zväčšiť

Káva Pod Držiteľ Kávy Nespresso Kapsule Držiak Na Stojan Samolepiace Kapsule Displej Kapsule Rack Stojan Úložné Poličky

€5.11

-40 %

€8.52

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Káva Pod Držiteľ káva rack
Typ 3 Kapsule Držiteľ Porta
názov položky Nespresso Skladovanie Držiteľa
Typ 4 Skladovanie Držiteľov & Stojany
Klasifikácia Non-skladací Stojan
typ 2 Kapsule Stojan Stojan Na Skladovanie Držiteľa
Typ Tovaru Kuchyňa Organizátor Police Kapsule Zásuvky
Číslo Modelu káva rack, Káva Pod Držiteľ
Druh Capsule Drawer
Typ Inštalácie Na Stenu Typ
Materiál Plastové

Popis:

【Ľahko Mount & Extra Lepidlá] vyzýva Sme dať preč 3M lepidlo, aby kapsule kávy držiteľ držať pozíciu, ktorú chcete, je to jednoduché pre montáž napevno na čistenie, tuk-zadarmo a hladké povrchy.

【Rozmery a Kapacita] vyzýva Máme 6 veľkostiach kapsule držiaky pre vás, vyberať si môžete zvoliť rôzne tvary, ktoré vám pomôžu organizovať vaše obľúbené príchute.A budete vždy presne vedieť, koľko struky sú doľava a kedy ich poradie zmeniť. (Poznámka : nie je vhodný pre kapsule kávy s priemerom 3,7 cm.)

【Premium Quality] vyzýva Vyrobené z prvotriednej kvality-Eco-friendly-laser-cut a trvanlivý materiál Plexisklo (akryl), najvyššiu kvalitu výrobku a bezpečnostné normy.Tento kávové kapsule držiak sa ľahko čistiť len pár utrite handričkou alebo papierovú vreckovku.

Špecifikácie:

【Úspora priestoru Dizajn] vyzýva Chcem prehľadnej pultu?Naše kapsule držiteľ je skvelé riešenie pre ukladanie a organizovanie kávové kapsule, ako aj pomáha vám ušetriť počítadlo priestor.Jednoducho montáž našich struky držiak pod skrinku, na strane chladnička, vo vnútri kabinetu dvere, alebo akýkoľvek iný mieste, mimo dohľadu, ktorý umožňuje zachovať pultu elegantné a majú viac priestoru na použitie.

【Vychutnajte si Kávu Rutinné] vyzýva Tento šikovný a elegantný pod úložný stojan vyzerá skvele v každej modernej kuchyni a bude veľká dekor kus tam.Náš produkt sa zameriava nielen na ukladanie kávových kapsúl, ako aj k vám umožní mať dobrú náladu, keď kávy .Jednoducho posuňte struky in/out, môžete si byť pripravený na šálku lahodnej kávy v okamihu.

Package Zahrnuté:

Káva rack*1

3M lepidlo*1

Poznámky:

Veľkosť produktu je ručne merané, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel, ďakujeme za pochopenie!

Štítky: kapsule držiteľ rotujúce nespresso, nespresso stojan, kapsule držiteľ nespresso, káva rack, nespresso, nendoroid, pod struky, rekapituláciou nespresso držiteľ, nespresso držiak dreva, veľkosť držiak kapsúl.

Napísať recenziu

Káva Pod Držiteľ Kávy Nespresso Kapsule Držiak Na Stojan Samolepiace Kapsule Displej Kapsule Rack Stojan Úložné Poličky

Káva Pod Držiteľ Kávy Nespresso Kapsule Držiak Na Stojan Samolepiace Kapsule Displej Kapsule Rack Stojan Úložné Poličky

Popis: 【Ľahko Mount & Extra Lepidlá] vyzýva Sme dať preč 3M lepidlo, aby kapsule kávy držiteľ držať pozíciu, ktorú chcete, je to jednoduché pre montáž napevno na čistenie, tuk-zadarmo a hladké povrchy. 【Rozmery a Kapacita] vyzýva Máme 6 veľkostiach kapsule držiaky pre vás, vyberať si môžete zvoliť rôzne tvary, ktoré vám pomôžu

Súvisiace produkty