Novinka Reduced price! Železo-prevodom na Oblečenie Škvrny na Oblečení Zvieratá Nálepky Nášivka Diy Patch pre Bunda Flex Taviteľné Prenos Pruhom A Zväčšiť

Železo-prevodom na Oblečenie Škvrny na Oblečení Zvieratá Nálepky Nášivka Diy Patch pre Bunda Flex Taviteľné Prenos Pruhom A

€0.66

-50 %

€1.33

Nový produkt

veľkosť Anime patch, As The Picture
A-Level Umývateľný Ľahko Tlačiť Domácimi Žehličky
Technics TLAČENÉ, Žehlička na patches/Appliqued/Tepelné Prestupy
style2 Nové Video Hra Medzi Nami Nálepky
Styl1e DIY pre T-shirt/Mikiny/Mikiny/Batoh
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Železo-na
Pomocou nástrojov Domácnosť Žehličky/Prenos Tepla Stroj
Funkcia RUČNÉ, Eco-Priateľský, Umývateľný
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Pierko Horúca/Studená Trhanie
Číslo Modelu A154B
Aplikácia Záplaty Na Oblečenie/Nálepky Na Oblečenie
Súbor Typ Áno
Ľudia Dievča/Chlapec/Deti/Dieťa/Žena/Muž

Železo-prevodom na Oblečenie Škvrny na Oblečení Zvieratá Nálepky Nášivka Diy Patch pre Bunda Flex Taviteľné Prenos Pruhom A

Poznámky: 1.Objednávka viac ako $6,poslať sledovacie číslo zásielky(okrem Vzdialenej krajiny). 2.Podporujeme Všetky druhy Zákazku,ak potrebujete,kontaktujte ma.

Pre Domácnosť Žehličky

NÁSTROJ: 1, Žehlenie Panela 2, Elektrické žehličky( nie parná žehlička) 3, Separater Papier

POSTUP: 1,žehlenie Pad na platforme.

2, Dlaždice oblečenie v Žehliaca pad.

3,vzor na miesto, kam chcete vložiť.

4, Vypnite paru, temperrature na 120-160 stupeň.

5, 10-15 sekúnd s poraziť.

6, odtrhnite menbrance,okamžite

7, Ak nie je Žehlenie neporušené, zopakujte krok 5.

8, gratulujem, vzory dokončenie.

Na Prenos Tepla Stroj

1, Nastavenie teploty, tepelné stlačte stroj.

2, Oblečenie byt na Žehliacu dosku.

3, Dať prenos tepla, hore vzory.

4, Handes zatlačte pevne na 10 sekúnd.

5, Úschovňa handes, ripped menbrance pet, okamžite .

6, vzory na oblečení menbrance súčasnosti.

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT ,Paypal.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.

2. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. 3.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: teplo nálepky prenos, harry potter jeck, handričkou nálepky, veľa opráv anime, prst plastový chránič, žehlička nálepky, patch harry potter záplaty, škvrny topánky anime, kus patch anime, harry potter patch rokforte.

Napísať recenziu

Železo-prevodom na Oblečenie Škvrny na Oblečení Zvieratá Nálepky Nášivka Diy Patch pre Bunda Flex Taviteľné Prenos Pruhom A

Železo-prevodom na Oblečenie Škvrny na Oblečení Zvieratá Nálepky Nášivka Diy Patch pre Bunda Flex Taviteľné Prenos Pruhom A

Železo-prevodom na Oblečenie Škvrny na Oblečení Zvieratá Nálepky Nášivka Diy Patch pre Bunda Flex Taviteľné Prenos Pruhom A Poznámky: 1.Objednávka viac ako $6,poslať sledovacie číslo zásielky(okrem Vzdialenej krajiny). 2.Podporujeme Všetky druhy Zákazku,ak potrebujete,kontaktujte ma. Pre Domácnosť Žehličky NÁSTROJ: 1, Žehlenie

Súvisiace produkty