Novinka Reduced price! H051 Zdvihol Naklonená Zvýšenej Misy Pet Mačky, Psy, Potravín, Vody, Jedlo Spätnou Prevencia Zväčšiť

H051 Zdvihol Naklonená Zvýšenej Misy Pet Mačky, Psy, Potravín, Vody, Jedlo Spätnou Prevencia

€5.46

-19 %

€6.82

Nový produkt

Druh mačky, Jeden
veľkosť app.14.5x9.4x5.5cm/5.71x3.70x2.17in
Tvar Zaoblené
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Plastové

H051 Zdvihol Naklonená Zvýšenej Misy Pet Mačky, Psy, Potravín, Vody, Jedlo Spätnou Prevencia

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Funkcie:

Anti Vracanie Mačka Misa: Plytké & široký dizajn zabraňuje chlup stres, známy tiež ako chlup únava, a nastane, keď mačky jesť z vysokých misy, ktoré sa dotýkajú & viac-stimulovať ich fúzov.Zvýšenú mačka misy dať mačka ústa na vhodnom mieste vo vzťahu k jej žalúdok, pomáha mačka prehltnúť viac ľahko a zmierňuje ich občasné vracanie.

Naklonená Mačky Misa: naklonenia uhol dizajn udržuje jedlo, ktoré sa hromadia pekne alebo spadá do centra, pomáha udržiavať potraviny z vytláčajú mimo misu, ľahké vaša mačka jesť.Pet misy ponúka ľahké jedlá a pohodlné lízanie pre vášho domáceho maznáčika.Vhodné pre ploché tvár mačky.

Stabilný Stojan: spodnej časti fram má tri nohy udržať ju presťahovať sa tam a späť.Po efektívne testovanie, misky, má výbornú stabilitu, aby zabezpečila, že potraviny nebude vyľakané, udržať podlahu v čistote.Výrub výrazne na tom, aby neporiadok.

Bezpečné pre domáce Zvieratá: pet feeder kanvice je vyrobené z potravín-kvalitné plastové, Non-jedovaté, žiadny zápach, ľahké, silné štruktúry a non-friable, Ľahko sa Čistí.Všetky bezpečnostné koeficienty sú vyššie ako tie, keramické a nerezové misky.ARNING:IT NEBUDE MOŽNÉ ČISTIŤ V UMÝVAČKE riadu.

Plytké mačka misa je ideálny pre Ploché Tvárou Mačky a veľké tvár mačky, perzská mačka, ragdoll, všetky druhy mačiek, mačiatok a malej veľkosti psa (psov s hmotnosťou menej ako 22 libier).Byt tvárou domáce zvieratá sú tiež vhodné.

Pet Feeder Misy len,ostatné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky!

Špecifikácia:

Materiál: Plast

Veľkosť: app.14.5x9.4x5.5 cm/5.71x3.70x2.17in

Voliteľné Farby: Zelená, Ružová, Červená, Žltá

Množstvo: 1 Ks

Poznámka:

Č maloobchodnom balení.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

Obsah Balenia:

1 x Pet Feeder Misa

Štítky: pes koryto, mačka meme, mačka suché krmivo, mačky puzzle, estetické mačka, misa pet, psov držiteľ, mačka hra, misa mačky, psov zásobník.

Napísať recenziu

H051 Zdvihol Naklonená Zvýšenej Misy Pet Mačky, Psy, Potravín, Vody, Jedlo Spätnou Prevencia

H051 Zdvihol Naklonená Zvýšenej Misy Pet Mačky, Psy, Potravín, Vody, Jedlo Spätnou Prevencia

H051 Zdvihol Naklonená Zvýšenej Misy Pet Mačky, Psy, Potravín, Vody, Jedlo Spätnou Prevencia 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Funkcie: Anti Vracanie Mačka Misa: Plytké & široký dizajn zabraňuje chlup stres, známy tiež ako chlup únava, a nastane, keď mačky jesť z vysokých misy, ktoré sa dotýkajú & viac-stimulovať ich fúzov.Zvýšenú

Súvisiace produkty