Novinka Reduced price! HOOMIN Pražiareň Varenie Nástroj Grilovanie Mriežka na Grilovanie Mat Opakovane Parník Pizza Mat Non-stick Pečenie Papier Zväčšiť

HOOMIN Pražiareň Varenie Nástroj Grilovanie Mriežka na Grilovanie Mat Opakovane Parník Pizza Mat Non-stick Pečenie Papier

€1.06

-21 %

€1.35

Nový produkt

Materiál Iné
Názov Značky HOOMIN
Použitie Varenie/Pečenie/Gril
Typ Príslušenstva Panvice
Číslo Modelu 21866
Špecifikácia <1kg
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Ľahko Čistiteľný, Prachotesný, Tepelnú Odolnosť, Non-stick, Odolnosť Voči Korózii, nepremokavé, UV Inhibovaná

Vlastnosti : Tepelný odpor: môže byť použitý na dlhú dobu pri teplote nie vyššej ako 280°C Non-stick: oboch stranách sú k dispozícii, aby sa zabránilo potravín z priľnavosť, ľahko sa čistí Bezpečnosť: netoxický a bez zápachu, cez CE, FDA, LFGB, SGS detekcie Funkcie:Pad na grile, aby sa zabránilo potravín z pádu a priľnavosť.

Špecifikácia : Materiál: sklenené vlákna, tkaniny + náter

Odolnosť voči maximálna teplota : -70°C do +280°C. ( nemajú kontakt s otvoreným ohňom priamo! )

Ako používať : Pred použitím mat vyčistite ho po prvé, aby oheň, keď nie je plameň, dal grilovanie pad kachľové na gril bar predohrev pár sekúnd začať grilovanie jedla.

Package :

1 x Non-stick Pečenie Papier Mat

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.rezivo-gater.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: zadarmo grillz zuby, grillz ľad, dno gril, kukurica psa maker, farba grillz, kukurica psa stroj, bbw, bbq mat, zubné grillz, voľný zlaté zuby.

Napísať recenziu

HOOMIN Pražiareň Varenie Nástroj Grilovanie Mriežka na Grilovanie Mat Opakovane Parník Pizza Mat Non-stick Pečenie Papier

HOOMIN Pražiareň Varenie Nástroj Grilovanie Mriežka na Grilovanie Mat Opakovane Parník Pizza Mat Non-stick Pečenie Papier

Vlastnosti : Tepelný odpor: môže byť použitý na dlhú dobu pri teplote nie vyššej ako 280°C Non-stick: oboch stranách sú k dispozícii, aby sa zabránilo potravín z priľnavosť, ľahko sa čistí Bezpečnosť: netoxický a bez zápachu, cez CE, FDA, LFGB, SGS detekcie Funkcie:Pad na grile, aby sa zabránilo potravín z pádu a priľnavosť. Špecifikácia

Súvisiace produkty