Novinka Reduced price! Náhradné Obočie Rast Mikro-Podpichoval Aplikovať Roller Head 0,25 mm - 0,5 mm Zväčšiť

Náhradné Obočie Rast Mikro-Podpichoval Aplikovať Roller Head 0,25 mm - 0,5 mm

€92.51

-29 %

€132.15

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Zdroj Napájania Žiadne Elektrické
Materiál Plastové
Microneedle Dĺžka 0,25 mm
Názov Značky GloPen
Počet Kusov Combo

PODROBNOSTI

Obočie Podpichoval perfomed pravidelne, pomáha rastu obočia.Microneedling vykonáva v kombinácii s našimi obočie rast olej obočie, pomáha podporovať rast, posilňuje jednotlivých vlasov a zlepšuje lesk, čo v plnšie-hľadá obočie.

AKO POUŽÍVAŤ

Uplatňovať obočie rast olej na obočie raz denne, pred spaním.Vložte InjectRoller o držiteľovi a dezinfikovať obočie oblasti.Po prvé, push valca cez obočie počnúc pod obočie a valcovanie až po obočie smerom na čelo.Zopakujte túto akciu spolu dĺžka celého obočie 6-8 krát, v závislosti od pokožky tolerancie a úroveň citlivosti.Uistite sa, že výťah valec po každom prejsť.Ďalej push valca cez obočie horizontálne.Zopakujte rovnaký proces, na druhej obočie.Ďalej uplatňovať BrowGrowth Olej na ošetrovanej oblasti.Liečba môže byť vykonané 1 až 3-krát týždenne na obočie zvýšenie effekt.

Štítky: derma pero, derma roller, hydra needle pečiatka, placenta sérum, yuasa indexovanie hlavu, výťah stroj rf, dermarol, plastových dielov vstrekovaním, derma elektrické pero, dr. pero.

Napísať recenziu

Náhradné Obočie Rast Mikro-Podpichoval Aplikovať Roller Head 0,25 mm - 0,5 mm

Náhradné Obočie Rast Mikro-Podpichoval Aplikovať Roller Head 0,25 mm - 0,5 mm

PODROBNOSTI Obočie Podpichoval perfomed pravidelne, pomáha rastu obočia.Microneedling vykonáva v kombinácii s našimi obočie rast olej obočie, pomáha podporovať rast, posilňuje jednotlivých vlasov a zlepšuje lesk, čo v plnšie-hľadá obočie. AKO POUŽÍVAŤ Uplatňovať obočie rast olej na obočie raz denne, pred spaním.Vložte InjectRoller

Súvisiace produkty