Novinka Reduced price! 4 Paires Teniska Styling Kryt Proti Vráskam Držiak Obuvi Štít Prst Kryt Vnútri Vrások Prst Chránič Podporu Zväčšiť

4 Paires Teniska Styling Kryt Proti Vráskam Držiak Obuvi Štít Prst Kryt Vnútri Vrások Prst Chránič Podporu

€0.84

-40 %

€1.40

Nový produkt

Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Funkcie:

1. Anti-slip záhybov: skvelé pre prevenciu prst vrásky, to toe box decreaser nie len robí vaše tenisky pozrieť svetlé a krásne, ale tiež opravy staré tenisky, vhodný pre väčšinu druhov prsty ohnuté na trhu.

2. Praktický dizajn: vetracie otvory sú navrhnuté tak, aby topánky suché a priedušná, vyhnúť bytia parné a vlhké; zaniknúť chrániče bude predĺžiť životnosť a zlepšiť vzhľad vašej tenisky.

3. Jednoduché rezanie: S pomocným rezanie linky, toe box decreaser môže byť voľne zdobené; Dokonca aj vtedy, ak nie je nosiť na dlhú dobu, odporúča sa umiestniť vo vnútri topánky zaniknúť stráže na podporu ochrany.

4. Odolné na použitie: topánky anti-wrinkle protector sú vyrobené z TPR materiálu na zabezpečenie silný tvrdosť, ktorá robí toe box decreaser nízkych teplôt-odolný, odolný a umývateľný, vhodný pre použitie.

5. Bezpečné a stabilné: nie je potrebné sa báť, že topánky vrásky anti-wrinkle chránič sa bude pohybovať, zatiaľ čo sa prechádzate; návrh je, či to môže pevne zostali prilepené na hornej časti topánky.

Popis:

Tento produkt je možné udržať topánky, ploché, aj keď prsty sú presunuté, vyhnúť zkrabatění kožený povrch, a udržiavať dobrý vzhľad topánky.

Špecifikácie:

Materiál: TPR

Hmotnosť: 34 g/pár (L) 32 g/pár (S)

Veľkosť: Dĺžka: Výška Hrúbka Plesne Šírka (cm)

S 14 3.2 0.15 8.5

L 14.5 3.5 0.15 8.5

Package Zahrnuté:

4 páry * Štíty Chránič(2*L+ 2*Y)

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: xr princ tpu iphone prípade.

Napísať recenziu

4 Paires Teniska Styling Kryt Proti Vráskam Držiak Obuvi Štít Prst Kryt Vnútri Vrások Prst Chránič Podporu

4 Paires Teniska Styling Kryt Proti Vráskam Držiak Obuvi Štít Prst Kryt Vnútri Vrások Prst Chránič Podporu

Funkcie: 1. Anti-slip záhybov: skvelé pre prevenciu prst vrásky, to toe box decreaser nie len robí vaše tenisky pozrieť svetlé a krásne, ale tiež opravy staré tenisky, vhodný pre väčšinu druhov prsty ohnuté na trhu. 2. Praktický dizajn: vetracie otvory sú navrhnuté tak, aby topánky suché a priedušná, vyhnúť bytia parné a vlhké; zaniknúť

Súvisiace produkty