Novinka Reduced price! Pôvodné 12.5 Zväčšiť

Pôvodné 12.5" lcd Asus T300chi T3Chi T300 Chi LCD Displej Matrix Dotykový Displej Digitalizátorom. Senzor Montáž LQ125T1JX03C

€72.66

-4 %

€75.69

Nový produkt

Typ Produktu Panel LCD Combo
Screen Type Kapacitný Displej
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť Displeja 10~13 Palcov
Číslo Modelu T300chi T3Chi T300 Chi
Názov Značky oyy
Kompatibilné Značky Univerzálny
Certifikácia Žiadne

1. Otázka: nie som si istý, že váš produkt je vhodný pre môj telefón/tablet.Ako to mám urobiť?

Odpoveď: skontrolujte, či je značky a modely a lanové(FPC), sú rovnaké ako moje popis.Môžete tiež kontaktovať predávajúceho.Odpovieme vám čoskoro!

2. Otázka: Keď budete posielať zásielky?

Odpoveď: Budeme posielať zásielky do 2 pracovných dní po úhrade objednávky.

3. Otázka: Ako sa o balenie?

Odpoveď: dáme do bublina taška a viazaný papier bubliny., potom dať do pevného box.

Máme bohaté skúsenosti v balení, takže sa nemusíte báť o balenie!

4. Otázka: Keď dostanem pozemok?

Odpoveď: Vzhľadom na počasie, meškanie letu, prázdniny a tak ďalej, mnoho dôvodu bude mať vplyv na čas dodávky.Nebojte sa!Sme sľubuje :ak je parcela, nemôže byť prijaté do 3 mesiace,sme sa ponúknuť plnú náhradu!

5. Otázka: chcem najrýchlejšie zásielky.Ale www.rezivo-gater.sk DHL je veľmi drahé .Ako si mám vybrať expressage ako DHL?

Odpoveď: Vzhľadom na iné krajiny určenia sú rôzne poštovného pre expressage.Ak potrebujete naliehavo a myslím si, že prepravné náklady, je zle.Prosím, kontaktujte predávajúceho a povedať predávajúci vášho typu prepravy.Prispôsobíme poštovné, aby si naraz.

6. Otázka:budem kupovať veľa produktov z obchodu, ako môžem získať zľavu?

Odpoveď: Ak chcete kúpiť viac ako 5 produktov z nášho obchodu, budeme radi, aby vám najlepšiu cenu.Prosím, kontaktujte predávajúceho pred objednaním!

Dôležité Tipy:

Prosím, testovanie pred upevňovacie a prosím, nie odstrániť znak pred musíte potvrdiť produktu už nie je žiadny problém.Kupujúci raz odstrániť známky, neponúkame žiadne záruky.

Teplé Tip: Pretože Čína PRÍSPEVOK AIR MAIL je bezpečnosť, výkon, nízka a dlhá doba pre dodanie.Ak je váš balík je nad 200usd alebo potrebujete naliehavo, prosím, nenechajte si vybrať SG post a Čína Príspevok.Kontaktujte nás, ak si myslíte, prepravné náklady, je zle.

1)Každý produkty budú testované pred pôrodom, s špeciálne nástroje alebo hlavnej dosky na zabezpečenie pracujúcich. 2)Všetky produkty ,3 mesiacov záruka ,prísne testované pred shipemt,Prosím, informujte nás DO 3 DNÍ po prijatí zásielky, ak ste nespokojní s produktmi (Reálny obraz a iné dôkazy musia byť uvedené),potom budeme ponúkať výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, ak výrobky nie sú ako . 3)v Prípade, že položka je váš prossession viac ako 7 dní ,považuje sa to používa /second –hand ,Len budeme ponúkať službu výmeny po sme si svoje vrátiť položku .

Štítky: led matrix, matice projektor, asus opierka dlaní, námestie lcd panel, 7 inch lcd screen, samsung displej, displej lcd, auto key maker, th8a, displej tv.

Napísať recenziu

Pôvodné 12.5

Pôvodné 12.5" lcd Asus T300chi T3Chi T300 Chi LCD Displej Matrix Dotykový Displej Digitalizátorom. Senzor Montáž LQ125T1JX03C

1. Otázka: nie som si istý, že váš produkt je vhodný pre môj telefón/tablet.Ako to mám urobiť? Odpoveď: skontrolujte, či je značky a modely a lanové(FPC), sú rovnaké ako moje popis.Môžete tiež kontaktovať predávajúceho.Odpovieme vám čoskoro! 2. Otázka: Keď budete posielať zásielky? Odpoveď: Budeme posielať zásielky do