Novinka Reduced price! Profesionálne Auto Diely 0AM927769D DQ200 DSG7 0AM TCU Transmission Control Modul Double Spojkou na VW AUDIs Zväčšiť

Profesionálne Auto Diely 0AM927769D DQ200 DSG7 0AM TCU Transmission Control Modul Double Spojkou na VW AUDIs

€126.34

-15 %

€150.40

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)

Pozornosť!

Aby sa zabránilo zbytočné problémy medzi nás,prosím, potvrďte položky pre svoje vozidlo, keď si kupujete!Ak si nie ste istí,prosím, povedzte mi, číslo časti, alebo mi poslať nejaké fotky ,vďaka!

Jednotka nie je typu plug and play a vyžaduje programové!Ak potrebujete programovanie, prosím, kontaktujte nás a poskytnite nám s Vin číslo (chasis číslo), na Strednom prípade, číslo, Rok,motor, auto a 41 toku údajov .Ďakujeme

Popis:

OEM Číslo:0AM927769D

Obutie: Pasuje na VW, AUDI , SKODA

Doprava

Doprava

Zvyčajne máme 3-7 dní, aby sa proces po ste objednávku a dostali sme vašu platbu, na akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím na www.rezivo-gater.sk.

Iba loďou, schválené adresu platby.Prijímame len adresu v anglickom jazyku.Uistite sa prosím, že platba adresa je správna.

Ak sa rozhodnete pre Ekonomické Poštovné.predvolený spôsob, ako e-Paketové.Dodanie je každý deň od 11-31 business pracovných dní .

Ak sa rozhodnete Urýchlilo Dopravu,zvyčajne sme loď, DHL,TNT, UPS, FEDEX.Deň dodávky od 5-15 pracovných dní.

Ak ste v odľahlej oblasti expresné doručenie, potrebujete zvýšiť prepravné náklady, keď si loď, DHL, TNT, a FEDEX.nie menej ako $33.9($0.7/km), Vďaka vám!!!!

Ľahko Sa Vracia

Chápeme, že niekedy je potrebné vrátiť alebo vymeniť tovar.Ak produkt, ktorý ste dostali, nie je ten, čo ste potrebovali, dôvody pošlite nám fotografie vpravo a kontaktujte nás priamo; fotografie musia byť jasné.Logistické nároky prevzatí výrobku musí byť doručená do 30 dní .Ak je viac ako 30 dní, už nebudeme poskytovať vrátiť služby.

Štítky: dq200, cvt, audi a3, originálne audi diely, bluetooth vw, vw polo, al4, dsg prevodovkou, 01m, dsg 7 dq200.

Napísať recenziu

Profesionálne Auto Diely 0AM927769D DQ200 DSG7 0AM TCU Transmission Control Modul Double Spojkou na VW AUDIs

Profesionálne Auto Diely 0AM927769D DQ200 DSG7 0AM TCU Transmission Control Modul Double Spojkou na VW AUDIs

Pozornosť! Aby sa zabránilo zbytočné problémy medzi nás,prosím, potvrďte položky pre svoje vozidlo, keď si kupujete!Ak si nie ste istí,prosím, povedzte mi, číslo časti, alebo mi poslať nejaké fotky ,vďaka! Jednotka nie je typu plug and play a vyžaduje programové!Ak potrebujete programovanie, prosím, kontaktujte nás a poskytnite nám

Súvisiace produkty