Novinka Reduced price! 6 Ks Solárnych Sviečky Flameless Svetlá Domov DIY Strán, Svadby, Narodeniny, Dekorácie Atmosfére Sviečok Flameless Svetlá Zväčšiť

6 Ks Solárnych Sviečky Flameless Svetlá Domov DIY Strán, Svadby, Narodeniny, Dekorácie Atmosfére Sviečok Flameless Svetlá

€11.50

-50 %

€23.01

Nový produkt

Produkt Sviečka, Lampa
Druh LED Sviečka
Názov Značky isfriday
Použitie Narodeniny
Tvar Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Solárne Sviečky Flameless Svetlá
Materiál Iné
Funkcia Flameless
RUČNÉ No

Nízkouhlíkové a ochrany životného prostredia .Prevod slnečnej energie na svetlo sviečky bez nabíjania

☀Romantické a teplé prostredie, svetlé a príjemné!☀ Hlavné Funkcie:

【Solárne Sviečky Flameless] vyzýva Poskytnúť realistický blikajúci efekt.Solárny sviečky môže byť nabiť na slnku a používať ho v noci, nízkouhlíkové a Eco-ochrana životného prostredia.Úplne nie je potrebné elektrické a žiadne káble. 2021 Najnovšie inovovaný dizajn, väčší ako normálny tealights, poskytnúť rainproof a protiprachová.Môžete ho použiť v exteriéri, alebo v interiéri.

【JEDNODUCHÉ POUŽITIE] vyzýva Dať hornej časti sviečky pod slnkom,zapnite spínač sviečky na dne,to bude účtovať automaticky.

【Vhodné Príležitosti] vyzýva Blikanie Flameless LED Sviečky sú ideálne pre dekorácie,môžete dať tealight na stolík alebo na iné miesto v reštauráciách, dom a záhradu, svadbu, večierok, festival dekorácie(Zvyčajne sa používa s lartern ,nie dať sviečky do ohňa ani do vody.)

【Flameless sviečky sú bezpečnostné] vyzýva Solárne Falošné Sviečka je solárny pohon,bezdýmný, flameless, vetru, žiadne nebezpečenstvo požiaru alebo pálenie rizík, bezpečné pre rodiny s domácimi miláčikmi alebo deti.

【Nepremokavé] vyzýva celý tesniaci proces dizajn, 100% vodotesný.Môžete dať tieto sviečky v priehľadnej sklenenej fľaštičky alebo tienidlo pre vonkajšie použitie.Naše tealights svetlo môže na daždivé noci!Avšak, sviečka, lampa nemôže byť ponorený do vody priamo do vody.

【Romantické a vrelú atmosféru] vyzýva teplé žlté flameless LED svetlá čaj sviečky blikanie a poskytnúť efekt skutočného sviečka, flameless sviečky vytvoriť romantickú a príjemnej atmosfére, ideálny pre zdobenie svadbách, zábavách, záhrady, terasy, paluby, reštaurácie, svietidlá, deti projektov, Rôznych dovolenku dekorácie, atď.

Špecifikácie

Materiály

ABS

Hmotnosť Výrobku

250G

Veľkosť (L x W x H)

Veľkosť produktu:5.2 x 5.8 cm/ 2.05" x 2.29"

Package Veľkosť:15.7× 10.5 × 6,5 cm

Obsah Balenia

Solárne sviečkach × 6 Poznámka

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

neurčená

Štítky: svadobné sviečky, os narodeninové sviečky, svietidlo led sviečka, svadobné sviečky, veľké sviečky váza, svadobné sviečky stojany, candl, candel vosk, sviečka flameless, narodeninové sviečky balóny.

Napísať recenziu

6 Ks Solárnych Sviečky Flameless Svetlá Domov DIY Strán, Svadby, Narodeniny, Dekorácie Atmosfére Sviečok Flameless Svetlá

6 Ks Solárnych Sviečky Flameless Svetlá Domov DIY Strán, Svadby, Narodeniny, Dekorácie Atmosfére Sviečok Flameless Svetlá

Nízkouhlíkové a ochrany životného prostredia .Prevod slnečnej energie na svetlo sviečky bez nabíjania ☀Romantické a teplé prostredie, svetlé a príjemné!☀ Hlavné Funkcie: 【Solárne Sviečky Flameless] vyzýva Poskytnúť realistický blikajúci efekt.Solárny sviečky môže byť nabiť na slnku a používať ho v noci, nízkouhlíkové

Súvisiace produkty