Novinka Reduced price! Peklo Reťaze Vonkajší Nôž Camping Vrecku výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu v Pohode Kudla, Ninja Blade Nôž Zber Zväčšiť

Peklo Reťaze Vonkajší Nôž Camping Vrecku výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu v Pohode Kudla, Ninja Blade Nôž Zber

€13.54

-10 %

€15.05

Nový produkt

Materiál 7Cr17MOV Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Skladacie Čepeľ Noža, skladací nôž
Rukoväť Technológie Vysoko presné vytesaná socha draka
Názov Značky ninja blade
Rukoväť Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
DIY Dodávky Tesárstvo
Package Obal
Čepeľ Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Kolekcia, Na Každodenné Použitie, Turistika, Camping, Cestovanie, Ja Defencing
Čepeľ Technológia Ručné Nabrúsené, Kameň Umývanie
Funkcia Vrecko Klip, Linerlock, Rýchle Otvorenie

Kameň-Umývanie Pekla Reťazca Skladací Nôž

1. Sakra Reťazca Kudla, je ideálnou voľbou pre každodenné používanie a zhromažďovanie. 2. Jej ruka-nabrúsené ostrie bolo spracované kameň-umývanie, ostré a korózii preventívne. 3. Krásne vyrezávané rukoväť je pohodlná pre griping.Čepeľ Dĺžka: 8.5 cm/3,5" Čepeľ Hrúbka: 0,3 cm/0.12" Skladanie Dĺžka: 12 cm/4.7" Rozvíjajúce Dĺžka: 20.5 cm/8.1" Hmotnosť:198.5 g/7 oz Nôž Materiál: nôž z Nerezovej Ocele Materiál: 7Cr17Mov Technológie: vysoko precízne vyrezané nôž rukoväť úľavu Package: Kartón

FAQ

Spôsob Doručenia

Nože sú citlivé produkty a potrebné špeciálne metódy na dodanie.Budeme používať náš vlastný spôsob dopravy, ho doručiť.To bude pre rôzne krajiny.

Dodacia Lehota

Dodacie lehoty sú pre rôzne krajiny.Naša dodacia lehota je 20 až 40 Dní do USA. (85% dodávané v 20days). 30-45Days pre ostatné krajiny.Prosím, aby niektoré oneskorenie pri COVID-19 obdobia.Domáci doručenia niektorých krajinách môže byť pomalé, pretože nízka efektívnosť miestnej pošty systému.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť dodanie problém, ale môžeme sa zásadne nezmení ťažkej situácii.

Platby

Akceptujeme všetky platobné metódy, ktorá podporuje www.rezivo-gater.sk.Môžete si vybrať kreditná karta alebo tretej strany platobnú metódu, ako napríklad Paypal.Prosím, kontaktujte nás pre objednanie guidence ak neviete, ako na objednávku on-line.

Služby Zákazníkom

Vždy máme služba on-line.Prosím kontaktujte nás priamo prostredníctvom www.rezivo-gater.sk messager ak máte akékoľvek pochybnosti.Odpovieme vám čo najskôr, keď vidíme vašu otázku.

Hodnotenie

Akékoľvek dobre súdení hodnotenie je vítaná.Prosím, nenechávaj negatívnej spätnej väzby, bez toho, že nás budete kontaktovať.Budeme aktívne riešiť problém stretnúť pri objednávke od nás.

Štítky: oceľový nôž plutvy, nôž vreckový, nôž nechtov, knive, nôž tigend, nože lovecký nôž na prežitie veľké, survival nôž mužov, zelená thorn m390, zložiť nôž, nástroj výchovy k demokratickému občianstvu.

Napísať recenziu

Peklo Reťaze Vonkajší Nôž Camping Vrecku výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu v Pohode Kudla, Ninja Blade Nôž Zber

Peklo Reťaze Vonkajší Nôž Camping Vrecku výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu v Pohode Kudla, Ninja Blade Nôž Zber

Kameň-Umývanie Pekla Reťazca Skladací Nôž 1. Sakra Reťazca Kudla, je ideálnou voľbou pre každodenné používanie a zhromažďovanie. 2. Jej ruka-nabrúsené ostrie bolo spracované kameň-umývanie, ostré a korózii preventívne. 3. Krásne vyrezávané rukoväť je pohodlná pre griping.Čepeľ Dĺžka: 8.5 cm/3,5 Čepeľ Hrúbka: 0,3 cm/0.12 Skladanie

Súvisiace produkty