Novinka Reduced price! Zlo Banán sex zábavné Samolepky naughty cartoon Tool Box Nárazníka Windows Auto Nálepky Vinyl Odtlačkový Zväčšiť

Zlo Banán sex zábavné Samolepky naughty cartoon Tool Box Nárazníka Windows Auto Nálepky Vinyl Odtlačkový

€1.18

-64 %

€3.36

Nový produkt

Kategória Nálepky
Typ Nálepky Kreatívne Nálepky
Model Totemy
Balenie Nie Zabalené
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Druh Lepiť Nálepky
Položka Druh Nálepky
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Materiálu KK
Dizajn Karikatúra

Priniesol vám YIMU a vyrobené v číne Štátov.Naše YIMU značky obtlačky sú vysekávané a vyrobený s vysokým leskom polymérne calendered vinyl film, ktorý je vhodný pre vonkajšie alebo vnútorné použitie.Tento vinyl film je skvelé pre aplikácie, vyžadujúce pružnosť, trvanlivosť, odolnosť voči slnečnému žiareniu - odolnejšie než papierové nálepky a môže trvať až 6 rokov vonku.Tieto nálepky použiť podobný dočasné tetovanie a sú navrhnuté tak, aby boli nainštalované pri teplotách v rozmedzí od 50°C/10°C - 90°C/32°C, čisté, hladké povrchy: vozidlá, lode, motocykle, skútre, RV je, ATV to, surfové, skateboardy, bytov alebo obchodných windows, notebooky, tablety, počítače, interiérové steny, a oveľa viac.

Jasné aplikácie pásky robí polohy jednoduchšie, a čiastočne transparentné aplikácie páska môže byť aplikovaný pomocou suchej alebo mokrej metóde.Keď príde čas, obtlačky sú vymeniteľné s použitím sušič vlasov alebo teplovzdušná pištoľ, a opustiť žiadne škodlivé zvyšky.Akékoľvek zvyšky zanechal možno čistiť pomocou froté tkaniny uterák s minerálnych duchov alebo automobilový lepidlo odstraňovač Však raz odstránili kotúča, ktorý nie je opakovane použiteľný.Máte otázku, hľadá rôzne farby, potrebné vlastnú veľkosť, alebo vlastný dizajn?Môžete sa na nás obrátiť.

V súčasnosti, akceptujeme platbu prostredníctvom Visa, MasterCard, Maestro debetnej karty, QIWI, WebMoney, Boleto, Western Union, a to Bankovým prevodom.Viac možností platby budú k dispozícii na www.rezivo-gater.sk neskôr.

1. Vaše výrobky budú zverejnené von, do piatich pracovných dní po prijatí platby. (Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.)

2. Vyplňte, prosím, svoju úplnú adresu dodania s kontaktné telefónne číslo, najmä ruských kupcov, potvrďte prosím vaše celé meno.

3. Upozornenie nebudeme zodpovední za ciel, môže mať ciel v dôsledku niektorých countrys colnej politiky.Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami.

Štítky: váš telefón nálepky, sexuálne hračky, zábavné, sex, tetovanie, f sex nálepky, sex nálepky, lankybox, vtipné sex nálepky, sex shop, nástroj boxy, genshin vplyv.

Napísať recenziu

Zlo Banán sex zábavné Samolepky naughty cartoon Tool Box Nárazníka Windows Auto Nálepky Vinyl Odtlačkový

Zlo Banán sex zábavné Samolepky naughty cartoon Tool Box Nárazníka Windows Auto Nálepky Vinyl Odtlačkový

Priniesol vám YIMU a vyrobené v číne Štátov.Naše YIMU značky obtlačky sú vysekávané a vyrobený s vysokým leskom polymérne calendered vinyl film, ktorý je vhodný pre vonkajšie alebo vnútorné použitie.Tento vinyl film je skvelé pre aplikácie, vyžadujúce pružnosť, trvanlivosť, odolnosť voči slnečnému žiareniu - odolnejšie než papierové nálepky

Súvisiace produkty